Fico Apple je poznat po tome da drži svoj “dizajn” (da se tako pojednostavljeno izrazim) koliko god je moguće dugo. Naime, oni ne mijenjaju ništa radikalno dok tehnologija dovoljno ne sazrije (čitaj: ne bude riješena svih mušica i minimalno košta u proizvodnji) i dok ne razviju neko rješenje problema koje od korisnika neće tražiti bilo kakve kompromise i ono najvažnije, bit će superiornije u odnosu na staro (npr. face id vs touch id)
U prijevodu, ekran bez notcha dobit cemo dok riješe problem prednje kamere i to će naravno biti “amazing” 🙃
Inače mi se jako sviđa kako su inteligentno jednu od najvećih iritacija pretvorili s 14-icom u feature oko notifikacija.
Običnu 14-icu se može komotno preskočiti jer ne nudi ništa bolje u odnosu na 13-icu, izuzev tih satelitskih SOS poziva što kod nas možeš jedino trebati ako ideš glumiti češkog turista na vrh Velebita.
Meni su inače novi Samsungi dosta privlačni (posebice ovi preklopni), no previše sam u Appleovom ekosistemu da bih išao u izlete prema Androidu.