Klincu od 6 (7?) godina kupit Z3 compact?
Zašto?
Čemu?
Bez uvrede, ali stvarno to smatram nepotrebnim ;) :
Ako već mora imat mobitel (da vam se javi i slično, ne "zato jer i druga djeca imaju"), mob za soma kuna je tak malom djetetu i više nego dosta.
Sony E4 (il E4G) (ako se još može nać kod operatera), Samsung Grand Prime il Grand Neo, HTC Desire 526, LG G4c...sve solidni mobiteli za njega, po cijeni od oko 1000-1400, sa većom dijagonalom ekrana. Ne treba njemu kamera od 16 mpx, 3 GB RAM-a i osmerojezgreni procesor :)
Edit: zajeb, Grand Prime je oko 1500 :)
Ako već moraš ić na veću cifru, uzmi mu Sony Xperiu M4, LG Zero, Galaxy A5 (novi, preporuka), ili A3...to su modeli do 2500. Istina, dodaš još 700 pa imaš Z3c, ali... :)
Nemoj shvatiti ko pametovanje, nije mi namjera...ti sam znaš kaj je najbolje za tvoje dijete : , ovo je samo neko moje razmišljanje.
Samo mi je teško izbrisat jednu scenu iz pamćenja, iz dućana, kad sam radil jedan dan u Samsungu po izlasku S6 Edge; dođe klinac, 11-12 godina sa mamicom i taticom, kupuju mobitel i mali ništa drugo nego S6 Edge, mobitel od 7 soma kuna kak mu je bila cijena kad je izašo, tam diže histeriju da hoće njega i samo njega, da je novi, da je super, da mu treba, da neće niš drugo jer su to smeća i sranja (baš ti izrazi)...
...i što će starci nego provuć Amex, 24 rate, odu dvije hrvatske plaće, hvala lijepa, dođite nam opet, bilo nam je zadovoljstvo.
Znam samo, da jednog dana, ako ću, nadam se, i ja tak imat dijete, da ću ga odgojit da neće biti ni blizu tom dečku koji je taj dan dobil svoj najdraži S6 Edge. Nečiji sustav vrijednosti (što će gore spomenuti dečko jednog dana shvatit) se ne mjeri po veličini i cijeni mobitela
Taj dečko je i povod zakaj se ne slažem da svojem sinu kupuješ tak skup mobitel kak je Z3c, jer mislim da će i jeftiniji bit sasvim dobar za njega ;) :
Ako tražiš manju dijagonalu (ko Z3c), reci pa ti potražim i tak nekaj (već spomenuti A3, recimo...2016 verzija)