Pa Z2 je bivši flagship od Sonya...M2 je bio nekakva low/mid klasa.
Pogotovo ekran i rezolucija.

Jel bude u bliskoj budućnosti igralo ulogu 2 ili 3 RAM-a?!
Vidim lg je pala cijena uzastopno par tjedana po 100 kN tj jeftiniji je za 200 kN nego prije 2 tjedna. I to 2 i 3 GB verzija. Iako sam na 95 % za m4 aqua, dao bih tih 300 kN više za lg ako bih dobio stvarno bolji mob.

Znam da je someone rekao da lg ima najviše tih glupastih aplikacija ali ne smetaju me ako ima dosta memorije. Na m4 uzmu previše memorije pa ono.
Mislim, ja sam sebe jedem umjesto da kupim nešto od toga dvoje bez puno razmišljanja, 2-3 dana navikavanja i 2 g će izdržati.
Po lg bi mogao odmah skinuti, diners širi suradnju za popuste na tehniku. Kao majko pojesti ću se od muke isusove

Poslano sa mog HUAWEI Y530-U00 koristeći Tapatalk

Ja sam ti svoje dojmove rekao.
Ako ti je izbor izmedu ta dva mislim da je G3 3GB bolja opcija.
Ja ga imam vec godinu dana skoro i u globalu stvarno zadovoljan.

Što se RAM-a tiče od viška glava ne boli.

Tako je,RAM usage isto tako ovisi o tome koliko sam skin zahtijeva. S obzirom na današnje stanje Androida mislim da je 2GB RAMa nekakav minimum,sve ostalo je što više to bolje. Makar realno,nekakav multitasking se odvija između 2-3 aplikacije koje trebaš u istom momentu,tako da su 2GB OK za nekakvu normalnu upotrebu.

@ibor - koliko imaš slobodnog mjesta na iPhone-u nakon update-a :)
I što imaš od aplikacija i koliko uzimaju mjesta?!

I kolika ti je garancija?!

@ibor - koliko imaš slobodnog mjesta na iPhone-u nakon update-a :)
I što imaš od aplikacija i koliko uzimaju mjesta?!

I kolika ti je garancija?!

Ostane ti nešto više od 5giga sa svime što je gore tvornički, na mom modelu od 8GB.
Generalo je malo za današnje standarde, pogotovo što nije proširivo karticama, tako da razmisli koji model uzimaš.
Meni osobno je dovoljno.
Garancija je standardno, 12mj.

standard je 24 za mene  sutra se ide po mob  m4 aqua... valjda taj procesor nešto vrijedi 
uglavnom, moram si prebaciti i sms i to. već sam si sa starog mobitela prebacio poruke, ali kada sam došao na priručni mob, opet sam nakupio sms. se mogu ta 2 fajla spojiti nekako  Ili da ove zadnje prebacim pa na njima nastavim. Mislim nije da je nešto bitno unutra ali čisto radi vađenja starih izjava da vadim mast 

Dajte preporuku oko sd kartice nekakve  8) 16 giga bi trebali biti dosta

Pita me kompić za neki je*en mob do 1800kn. E sad ja sam još na onom old-school na tipke, pa ako netko zna kakav odličan mob do te cijene neka napiše. :

evo u petak kupio iPhone 6s, za sada ga znaci imam manje od tjedan dana i kako sada stvari stoje, prezadovoljan sam

250$  :
https://youtu.be/zulLRv0GFhM

269 eura + 20 eura shipping za Europu. Mi uvijek najebemo s cijenama. Što se tiče mobitela,prepakirani OnePlus One što nipošto nije loše,pogotovo kad u obzir uzmemo AMOLED ekran,manju cijenu i kompaktniji dizajn.

Pita me kompić za neki je*en mob do 1800kn. E sad ja sam još na onom old-school na tipke, pa ako netko zna kakav odličan mob do te cijene neka napiše. :
Milsim da za te nofce mores nabavit Z3 Compact.

Teško,na njuškalu idu od 2000-2300 i to ako uračunam nekakvo cjenkanje. Blizu je budžeta ali možda je i ovih 1800 nategnuto.

5 dana kasnije

neka kupi m4 aqua... Kupio neki dan, PREZADOVOLJAN!
I neka si zeme sd karticu uz mob. Ja sam uzeo sony od 32 gb i to onu neku perverzno brzu od 90 mb/s 
Utorkom u SD, srijedom u tehnomarketu ili subotom svijet medija popust -10 % na diners pa mobitel ispadne 1890 kn
Meni se baš sve sviđa baš mi je drago da sam uzeo baš taj mob a ne neki durgi
Xperia mi se ponovo pokazala kao puni pogodak. Sučelje mi je 100x ljepše od konkurencije itd.
Mobitel radi perfektno brzo na multitasking i to više aplikacija.
Došao update pa oslobodio prostor itd.
ZA te pare trenutno nema boljega mislim  8) (ne računam neke čudne kineze)

Nemoj mi vrijeđat Xiaomija

Xiaomi rastura,makar nisam fan MIUI skina. Da ima verzija sa Stock Androidom mob bi bio best-buy.

Nisam napao konkretne proizvođaće vec generalno.
Meni je super kada mi lik kaže da je njegov iPhone 5s bolji od m4 a ja njemu kažem da je mercedes bolji od njegovog golfa v pa kaže da se to ne može usporediti.

Za taj buđet je mob dobar. Meni je super kada mi lik tupi da je kamera lošija nego na njegovom sa 4 k (koji bog imaš u 4 k snimati a ne imati 4 k tv )

Za 1800 kn ako želi neku poznatu firmu definitivno m4.
Ako želi kineza i za manje ce dobiti.

Bitno je ne imati prevelika očekivanja ako si realan i znaš trenutnu kupovnu moć.

Da je iPhone 6 bolji - je, ali i kopta 3x više...

I što je oval LTE?!

Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk

LTE je 4G+

Aha thx frend kaze da to ždere bateriju još više... Pa da u postavkama maknem to

Da prebacim na drugo?!

I jel moguće ds jedan trgovac daje 12 mj a drugi 24 mj garanciju?! Baš čitam garanciju piše 12 mj, a na sajtu od npr svijer medije 24 mj. U sd sam kupio.
Što nije po eu 2 g?!