Fenix Jednostavno imaš stalno ažuriranja, npr izađe novi Android 11...ti ćeš ga dobiti skoro pa isto kao i njihovi Google Pixel modeli. Samsungu i sličnima treba čitava vječnost za jedno ažuriranje + nakon godine i pol podrška je gotova...ma možda čak i za godinu dana. Čim izađe novi. OnePlus još podržava većinu svojih modela.
Ima odličnu prilagodljivost, nema smeća poput onih aplikacija kao kod Samsunga pa da imaš dva browsera, galerija itd.
Ultra brz je, management baterija i rama je on point, ima odlične geste, software je jako prilagodljiv preko nekih modova (onaj tko se želi baviti s time, ja nisam) te OnePlus to čak i podržava tj cijeli community da ako žele da modificiraju software kako žele.
I iskreno mob je bang for the buck. Izrada, kamere, software (koji je IMO najbitniji), OLED 90hz ekran, jako brz fingerprint senzor ispod ekrana kao i otključavanje pomoću lica, jednostavno je po meni šampion u svemu.
Tipa ja nikada s ovim Oxygen OS-om nisam dobio neki battery drain kao na Samsungu i sličnim. Sve radi ko urica. Da nisam skršio 6T vjerojatno bi još uvijek bio na njemu. Ovaj 7 Pro ću upgrejdati tek za par godina i to opet s OnePlus mobitelom.
Naručis preko njihove stranice po realnoj cijeni...ne tu kod nas. Doduše ja nisam pretplatnik niti planiram biti. Ja uvijek kupujem slobodni uređaj jer je meni to jeftinije.
Samsung ne bi nikad više uzeo. Kao ni ove Huawei i slične. Software čini razliku i neće me nitko uvjeriti u drugačije. Isto tako OnePlus drži cijenu jako dobro na tržištu. Samsungu padne cijena drastično u samo par mjeseci.