[deleted]
Pošto nam se kolega theMarko™ požalio kako nema teme o mobitelima reko idem mu ispunit želju
Pišite o mobitelima šta god vas volja slobodno pitajte druge za mišljenje,pomoć itd
Da ne serem puno uživajte.
Pošto nam se kolega theMarko™ požalio kako nema teme o mobitelima reko idem mu ispunit želju
Pišite o mobitelima šta god vas volja slobodno pitajte druge za mišljenje,pomoć itd
Da ne serem puno uživajte.
Stavit ću kao sliku kontakta od punice.
Stavit ću kao sliku kontakta od punice.Makar i ova slika sa tvog avatara može proć.
Kad se sin bude htio ženiti, objasni mu da će mu draga za 20 god biti ista kao punica, pa možda izabere neku ljepšu priju. Da imaš s kim kartati.
Stavit ću kao sliku kontakta od punice.Haha
Kontam da prodam i Sony SP i HTC Desire 500 i od tog novca si kupim neki posten Nokia-in mobitel (uz jos neku nadoplaticu).
Najveci razlog i jest zbog sistema,Android mi je toliko omrzao i toliko ogadio,da cu odmah pristati na prvu ponudu cim gore spomenuta dva mobitela dodju u pitanje.
Jedino ne znam koji Lumia model,jer nisam Bog zna upoznat sa njima nit njihovom pojedinacnom kvalitetom po kategorijama.
Moj HTC Desire 610 se zadnjih mjesec dva užasno pregrijava. Koristim ga kao i inače i stalno se usporava i diže temperaturu i do 65c. Dok bi ga punio prije bi bio samo topao, sad je baš vruć. Troka i šteka jako. Primijetio sam da je to izraženo kada sam na ultra sporom mobilnom netu, dok je relativno normalno kada sam na WiFi spojen. What to do?
Mogu ti reć ultimativno rješenje, al neće ti se svidjeti. Kupi novi mobitel.
Zaobilazite HTC, od nekad predobrih telefona ostalo je samo ime. One X, M7, M8 sve flagship modeli i svaki ima neku fabričku manu. M9 ne želim komentarisati...
Koja je mana s M8? Imam ga već godinu i nešto sitno i nema nikakvih problema. Imao sam ONE X, na njemu se gubio signal WI-FIa jer je konektor bio preblizu ekranu i onda bi se to utisnulo previše unutra i izgubio bi se kontakt.Isto tako mi je i ekran postao narandžast na dva mjesta od vrućine.
Iste sam probleme imao na One X. M8 je hajmo reći i najbolji ali problem je sa kućištem, jako lijepo ali osjetljivo.
Šta pak ne valja sa M9? Odustao sam od G4 i G Flex 2 jer se pregrijavaju, sljedeća opcija mi je M9, sad pak ni on ne valja.
Isti telefon kao M8. Moja preporuka ti je Xperia Z3, iPhone 6, Galaxy S6/Edge, Note 4, LG G3/G2.
iPhone ne želim iz principa, jer se svi lože na njega. Samsung mi je općenito odbojan i ne želim ga. Preostalo mi je LG, Sony i HTC LG i HTC se pregrijavaju, dakle Sony :(
My man!
Ja bi sad da imam para, uzeo Z3, ili Z3compact ak želim mali model.
Z3+ su malo syebali kolko vidim, jer se i on zagrijava. Ovaj novi Snapdragon je grozan, definitivno.
Why not Nexus?
mozda covjek ne zeli mali tablet u dzepu
Oliti fablet Idealno mi je 4.7", maksimalno 5".
Iako sam rekao 100 puta da Samsung više neću prije mjesec dana sam produžio pretplatu i kupio - S6. Pregledao sam prije kupnje jedno 30 recenzija. U ovih mjesec dana mobitel leti. Kvaliteta izrade odlična (nema plastike), kamera odlična i konačno nema milijun predinstaliranih aplikacija. Samsung je ovaj puta toliko olakšao TouchWiz da je to super.