Raziel Smanjilo se sad, piše da mu treba oko sat vremena. Majku mu, za 3 sata postaviš Novi Windows iz temelja, instaliraš drajvere, namjestiš ikonice i još stigneš očamuljat majmuna na x hamsteru. Ovom treba 3+ sata da instalira skin na ikonicama.
crohunter Raziel ne treba mu 3 sata da instalira nego da skine i potvrdi s apple serverima, a ti kao tako veliki apple fan ipak moras imat prvi pa si odmah stavio skidat cim je izasao skupa sa milijunima drugih.
Raziel Jebemliga, vrtim ga već pola sata i ne vidim čemu hajp. Klasična Apple navlakuša da se skrene pažnja sa pravih zaostataka koje uređaj još uvijek ne posjeduje, a to je manjak implementacije AI stavki. Pa daj neki Liquid Ass skin tamo, nek se ima barem o nečemu pričati. Nek ljudi misle da se trudimo.
fensisuperstar montoya Rekli su uskoro prije par mjeseci. Raziel Jebemliga, vrtim ga već pola sata i ne vidim čemu hajp. Kupio si iPhone??????????????????????????????????????? auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, radovane crni radovaneeeeeeeeeee!!!!!!!!! Adine brate što uradiiii. Slomio si mi srce.
crohunter Ne bi rekao da ima nekog hajpa, liquid glass izgleda ocajno, previse liči na neki android i ios nikad nije ovako loše izgledao, nadam se da ce se vratit starom ili cu zauvijek ostat na 18.7 A sto se tice AI, bolje da ga nema.
Raziel crohunter A sto se tice AI, bolje da ga nema. To može reći samo neko ko nikada AI funkcije u životu vidio nije. Gemini integrisana aplikacija uz dorađivanje slika i browsing assistom je nešto za što nisam znao koliko mi treba u životu glede pametnih telefona.
doctorfreak Raziel Zašto mi piše da mu treba fakin 6 sati za instalaciju? Instalira ti 120hz osvježenje ekrana…revolucija samo takva.. 🙂
fensisuperstar doctorfreak Instalira ti 120hz osvježenje ekrana…revolucija samo takva.. 🙂 treba nekoliko sati jer ti majstori iz applea provale u stan dok ne gledaš i stave ti zaslon od 120 herca.
Raziel doctorfreak Instalira ti 120hz osvježenje ekrana…revolucija samo takva.. 🙂 Ajfonovih 60 herci je bolje nego 120 herci od ostalih proizvođača telefona. Zato što je odrađeno na "apple way". A Promotion je najveća revolucija u historiji telefona. fensisuperstar Kupio si iPhone? Lijepo mi u životu, pa si pomislih, zašto ne bi dopustio Tim Cocku da me guzi za vlastite novce. A i volim lažni osjećaj da sam s tim telefon uvaženiji u društvu, i klasa iznad vas siromašnih suckera koji imate Androide.
fensisuperstar Raziel ajme pa imaš ženu. :S sad će krenut slike muških u speedo gaćicama. još fali da kupiš Teslu i kreneš uzimati estrogen. JAOOOOOOOOOO
Deadwalker Instalirao famozni iOS 26, u suštini, Windows Vista za mobitele. Trebat će, well… navikavanja na ovo 😅
Raziel Nova najava izgleda One Plus 15ke mi više liči na Ajfon, nego što ovaj novi Ajfon liči na Ajfon. https://m.gsmarena.com/first_photo_of_the_oneplus_15_reveals_its_revamped_design_and_the_three_colorways-news-69498.php
Tzereen Raziel kao neko ko je imao OnePlus od 8ice do sad 13ice, razočaran sam. Izgleda baš bezveze. Generički, s mutnim, pastelnim bojama i bez karaktera. Sve suprotno od onog što je OnePlus do sad bio. Čak je i 13ica baš prepoznatljiva (i btw, genijalan mobitel). Ovo sad je govno.