Ma nista od kupnje moba
Ja kad kupujem uvik kupim top tier mob ali ne kupujem cesto i jos nisan kupio mob odma kad izade nago kad bude neka dobra ponuda u tcom.
Recimo moj note 10+ san uzeo kad je bio 50% snizen i dobio san jos tablet uz njega a to je sve bilo nekih 5 miseci nakon sto je mob izasao.
Posao sam u tcom pogledao s23ultra i da je na akciji uzeo bi ga ovako ne jednostavno neman neki dojam kad ga gledan znan da je puno bolji od mog trenutnog ali za tu cijenu necu.
Iphone 14 pro max da uzmem odma iman dojam da san uzeo nesto drugo ali po svim leakovima i15 me vise zanima a do njega je jos samo pola godine i i14 nije na akciji.
Fold 4 me zanima jer je opet drugacije ali ona crta me opet ubila u pojam mozda se naviknes nakon nekog vrimena ali da mi smeta bogami smeta i mob ima losu kameru, i opet po leakovima fold 5 ce to dosta ispraviti a i on je za pola godine.
Tako da cekan sto ce biti sa fold 5 i i15 ako ne do onda ce biti akcija na s23ultra ako ni od toga nista ostajem na note 10+ dok ne crkne.
Misljenja san da ako moj radi a drugi kupujem po punoj cijeni onda ga mogu kupiti kad god ocu.