fensisuperstar sorry, nisam odgovorio.
Vjerojatno sad nije ista cijena. Jesu kupio?
fensisuperstar sorry, nisam odgovorio.
Vjerojatno sad nije ista cijena. Jesu kupio?
Tzereen Jesu kupio?
Nicam. :< tbh više ne znam koja je bila cijena
"During the shelling, a large fragment hit my Samsung Galaxy S25 Ultra directly. It pierced the screen, but got stuck in the strong titanium case and did not enter my body. The phone literally became armor between me and the wound," the serviceman wrote , adding a photo of the S25 Ultra with the screen pierced by the fragment.
Impresivno. Koji sretnik.
fensisuperstar 100€ skuplji nego u BiH
solidmerlin 9 pro XL?
fensisuperstar 770€
Da se malo vratimo unazad.
Bilo je prilično loših SD So-a u tadašnje vrijeme, sjećam se LG G3 kako se pržio u rukama sa SD801, srećom pa se dao rootati i undervoltati, puno je značilo tada dobiti 10min baterije više.
Za 800 eura ja bi na tvom mjestu radije išao na S24 Ultra, nego na S25+.
U suštini su oba telefona odlična, s tim moraš izvagati šta ti više odgovara.
Ultra ima bolje kamere i SPen, S25 ima noviji procesor i godinu više softver podrške.
Za te novce, teško da ćeš naći išta bolje, a da si miran dugi niz godina. Ništa jeftinije ne traži, ti si gospodin čovjek. Ispoštuj se.
Raziel ne mogu. ne osjećam se dobro da dajem takve pare na telefon. iskreno radije bi uzeo "slabiji" telefon i uložio pare u novi fotić i bolju optiku.
Chekiraj Galaxy A56 u tom slučaju.
Iako profi aparati sve više gube na značaju pored današnjih telefona. Ako nisi u poslu da zarađuješ od njega, nego ga amaterski koristiš, totalno postaje bespotrebno tegljati ga oko vrata. Govorim iz iskustva.
Raziel Iako profi aparati sve više gube na značaju pored današnjih telefona
Gledaj, fotići i mobiteli imaju svoje conse i pros. ali u niti jednom segmentu niti jedan mobitel neće nikad doseći mogućnosti jednog profi dslra. iphone i samsung imaju odličan softver u sebi za procesiranje slika, nećemo lagat. vidio sam kako slika iphone zadnji. ali ima plafon u koji udariš sa mobitelom. Gledaj kakve fotke Moreno udara.
a56 mi izgleda primamljivo btw. njega sam gledao prvo.
mislim da bi mogao ovaj.
Moreno gleda gole kliće, a bonus još i zaradi. Njemu i treba dobar aparat.
Od momenta kad sam upoznao versatilnost kamera na današnjim telefonima i pojavu raw formata je bio dan kad sam prodao svoj aparat. Za amatere sasvim dovoljno. I profi aparat ima plafon da se ne lažemo. Sve varira od cijene uređaja.
Dobar je taj A56. Frend je bio skeptičan kad ga je kupovao zbog Exynosa, ali kaže da je odlično uparen sa softverom, i baterija bez pol beda izdrži dan.
Može mala pomoć oko novog mobitela.
Imam Xiaomi redmi 13 iz 2020 i dan danas radi skoro ko da je jučer kupljen.
Razlog kupnje novog jer mi je 64 gb malo i htio bi nešto novo nešto divlje. Nikad nisam patio da imam najbolji mobitel jer mi je to bacanje para. Za novi mobitel bi izdvojio max 400€.
Pa ako može preporuke i razmišljam o Redmi note 14 Pro. Vidim da je cijena oko 250€ i čini mi se super.
Slušam sve i hvala
Koji god uređaj da kupiš bit ćeš zadovoljan, jer očigledno nemaš nikakve zahtjeve niti očekivanja od telefona. Sad da ti preporučujem nešto što bi bilo najbolje za taj bužet, bezveze mi je. 6 godina izdržati sa tad budžetnim telefonom, može izmoći samo netko kome telefon ne predstavlja ništa vitalno u životu.
Uzmi ono što ti je najpovoljnije za džep.
A gle najviše ga koristin za dopisivanje, you tube, slikanje i surfanje. Instagram nemam. Igre ne igram preko moba.
Volim slikati i kamera mi je jedan od ključnih faktora. I svaki put do sad kad bi probao mobitel ima super kameru. Onda vidim iphone ili pixel koji ubijaju pa mi dođe da njih uzmem.
Ako još netko da neki savjet super ako ne vjerojatno bude taj redmi 14 Pro.
resident_evil ja sam staroj nedugo kupil Honor 400 Lite (230€) i jako je zadovoljna.
Isto za internet, multimediju i malo fotkanja.
8/256 je mob
Stigao Android 15 na moj A34. Zgodno što se povlačenje s gornje strane otvara postavke ili obavijesti ovisno o tome koje je područje ekrana i što je navodno više glatko za skrolati (na 120Hz modu je ionako i bilo) plus valjda veća sigurnost i Gemini kao prvi asistent za AI. Inače na prvu djeluje kao inkrementalni upgrade….
U tom slučaju čekiraj Xiaomi 14T. Jest prošlogodišnji model, ali mnogo superiorniji uređaj. Dobiješ Leica kamere koje su najbolje za taj cjenovni rang. Brz, pouzdan, baterija dosta dobra.
Za 400injak eura dobiješ 12/256