Miro je, dosta je skuplje naspram SAD-a, no tech u tom tabletu je brutalni. Šteta što je i to dalje samo "tablet" kojeg realno koristiš za stvari gdje ti može u velikoj većini slučajeva poslužiti mnogo jeftiniji uređaj ili veći smartphone.

Deadwalker

Recimo ako uzmes jeftiniji tablet android jednostavno ces jako brzo to osjetiti ako imas malo bolji mobitel.

Osjetis da je sporo i onda ti se neda nista na njemu raditi.

A ovaj moj ipad iz 2018 taj problem nema ne osjetim nikada da je to nesto starije ili da je spor.

Ali opet kao sto si reka na kraju dana to je samo tablet i pitanje je jeli vridan toliko love

mjesec kasnije

Ovaj Pixel 8 Pro je mrak.

Tzereen

Ehh, ja sam se već pomirio da će mi homescreen biti kako je, iako je lijepo koči te ikonice micati kako želiš. Koliko sam vidio ubacili su neke QoL stvari u iOS ali samo po sebi ništa posebno osim boljih vizuala. Na drugu ruku, prava zvijezda show-a je bio njihov AI model koji se prostire na skoro sve uređaje.

8 dana kasnije

Interesantno kako je u sposobnosti da zakuca 60FPSa na Low postavkama.

Kako god, prilično impresivno.

8 dana kasnije

Evo mali zavrsio prvi razred pa mu sad dajem mobitel i gledan broj uzeti na bon

Pa koji kurac su bonovi ovako skupi ispada mi pretplata jeftinija od bona

Za nevirovati

Ak mali ne priča puno ili surfa prek mobilnog, ima neloših tarifa na bonove. Ja sam Tomatu na opti maloj (2000 jedinica za 4,90e mj. bez troškova uspostave poziva, jedino što sam pri kraju godine uletio u promociju pa plaćam još nekoliko mjeseci 3,40e). Nepotrosene jedinice se prenose na sljedeći mjesec, jel. S obzirom da ionako doma i na poslu visim na wifiu, meni čist dovoljno za sve ostalo.

Zero

Ma gleda san malo to je malo gb treba to biti blizu 20 a 17gb je 15eura a na pretplati 14e 20gb

Sad daju opet neke popuste na pretplatu plus magenta plus spajanje u obiteljsku

Tako da vjerovatno pretplata

Da, onda dođe na skoro isto ako ide na veće pakete. Još je najbolje ako se spoji u obiteljsku ili da daju popust za godišnju ili dvogodišnju pretplatu preko ugovora (barem preko Iskona za fiksni i Internet uvijek dobijem neki za 2 godine ugovora).

Miro uzmi mu 2GB na bonove i neka se mali uči odgovornosti

Zero

Ma i na tim bonovima kad je mala bila uvik fali gb, poide joj i sto ti ja znam.

Onda triba nazvati pa nema love.

Fenix Miro uzmi mu 2GB

Jebate pa vise su nacisti davali gb za surfanje zidovima u logoru nego bi ti da daden malome🤣🤣🤣🤣

@Flipper - se sjećaš onih prvih VIP-ovih PCMCIA kartica za mobilni net na laptopima i računalima? Koliko smo imali tad, 512-1 GB mjesečno? Čist dovoljno za provjeriti mail i stranicu foruma/faksa. What a time to be alive.😅😂

Zero sjećam se itekako. Ja sam imao prvu 256MB, bila oko 200kn. 🙂

Zeleni signal je bio EDGE, a plavo kad uhvati UMTS. Znam da sam gurao kroz prozor da uhvati UMTS, samo što je onda gutalo promet kao mutavo.

A onda je nakon jedno godinu dana, VIP ponudio i 512MB za 250kn.

Ovih 256mb je doslovno bilo za mail i MSN/ICQ dopisivanje. Ne daj bože otvoriti net.hr ili neki k. Proguta sve. 😃

Ja se sjećam da sam u Firefoxu namještao da mi uopće ne prikazuje video i gifove. Kakvo je to bilo čeličenje, nove generacije nikad neće razumjeti.🤣

Prvu godinu sam dao s 256mb mjesečno, drugu godinu s 512. U browseru isključeno sve osim teksta. Sjećam se tablice, dvije noćne u Kauflandu = 1 mj. tog smeća od interneta.

A sjećam se i kako je sve to letjelo u smeće kad je istekao ugovor s Tele2. Onda sam se sam sebi zakunio da više nikad u životu s nikim neću potpisat nikakav ugovor.

Barem si ostao čovjek od riječi pa i partnerica to razumije….oh, wait.