Nexus primijetio sam da dosta recenzija negativno gleda na mobitel. Recimo MKBHD i Dave2Lee.
Ali kad pogledaš kaj im je negativno, nije praktički ništa. Negativno im je kaj više nije flagship killer, već samo flagship. Dizajn koji nije inovativan. (Kakav je to minus, btw?) Ali najviše - da kamera nije najbolja na tržištu, već je samo - među najboljima.
Uglavnom, dosta su podijeljene recenzije. Neki su užasno razočarani kao ovi gore (iako kažem - ne navode neke objektivne razloge, već su imali previsoka očekivanja zbog Hasselblad loga), a drugi su oduševljeni i kažu ono što i je - najkompletniji 1+ do sada.
Jedino što je MK prigovorio dva bitna problema ako je to istina, kod drugih to nisam vidio - trzanje softvera (vrlo čudno za 1+ inače) i kašnjenje kamere od nekih pola sekunde.
U svakom slučaju 1+9Pro je među najkompletnijim i najboljim uređajima na tržištu. Dostojan Konkurent Mi 11-ici i Samsungu. Ja ga neću ni gledat jer sam tek nedavno uzeo osmicu, ali me zato njihov sat oduševio. Onaj u kobaltno zelenoj boji...Isss.....