Miro kad patchaju bit ćeš onda sretan. Samo što je žalosno da uređaj toliko skup ima takve glupe greške. Stvarno to ne očekuješ za lovu koju si dao.
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
doctorfreak Meni je bila zamjenska. I meni se čini da ne drže jednako kao orginalne, unatoč tome što bi po deklaraciji kao trebale imati i veći kapacitet. Mislim da je bio Onyx proizvođač.
Zero ONYX ti je zlo zla. Zamjenske baterije sklapane u pitaj Boga kakvoj šupi.
Imali smo konstantne reklamacije i odustali od njih.
Ja ti govorim o striktno originalnim baterijama Samsung Service Pack. Jednostavno nije to to.
Miro Da ovo nema jebene razlike. Užas.
Napisao sam kasnije, da sam vidio da se ljudi jako žale.
Kakav promašaj za Samsung
Da moraju to ispraviti, ja sam prešao s Note10+ na S23 Ultra i ne žalim eura!
Možda sam ja lud ali razlike definitivno ima na iPhone s kojeg gledam. Nije kričavo ali se primjeti.
[deleted]
E @Miro jesu te navukli da kupis novi mobitel
- Uređivano
Ma ništa Apple i Samsung, vrijeme je da se povjerenje pokloni i drugim proizvođačima.
OnePlus 12 npr.
Znam da se mnogi sablazne na nepoznato ime, ali vidi prednosti:
- Baterija od 5400 mAh (traje jako dugo)
- A kad se i potroši, puni se od 0-100 za 26 minuta
- Bežično punjenje od 50W (brže od žičnog punjenja Samsunga i Applea)
- Mehanički slider s desne strane za lako prebacivanje u vibro ili silent mode
- Punjač od 100W u paketu
- Snaga na razini s24 ultra
- Odlični stereo zvučnici
- Nema bloatwarea niti onakvog kakvog ima Xiaomi, niti onakvog kakvog ima Samsung
- Možda najbolji haptički motor na tržištu
- I napokon kamere čije fotke su rangu najboljih kamera na tržištu
- Leće kamera su sakrivene ispod još jednog sloja stakla pa neće na njih prašina
- 4 godine android nadogradnji, 5 godina za sigurnosne zakrpe
A sve skupa za ispod 1000 eura. I besplatne bežične sluške.
buz a nije, ali ja kad god pričam s nekim, kad kažem OnePlus, kažu kaj? Čije je to? Xiaomi ili Huawei. Ne, OnePlus. Ali model ili marka? Marka.
Pa dobro…
A vidi i odma po prvoj reakciji gore . Nema, ljudi znaju dva tabora, to je to. Crno-bijelo, crveno-plavo, Samsung-Apple.
Čak i kad napišeš post bez prikazanih osobnih preferenci, samo činjenice.
- Uređivano
One Plus je sa 7Pro i svojim 90hz ekranom bio na dobrom putu da ubije konkurenciju (te godine je i uspio u tome) i postavi temelje za kvalitetan uređaj, ali sve poslije toga je bilo mediocre i bukvalno su srozali kvalitet poslije 7ice da ih više nitko ne smatra konkurentnima.
Kombinacija sa Hasselblad je također bila loša, jako ime, a kamere početne generacije su bile cirkus, najviše zbog lošeg softwerskog procesuiranja fotografija.
Drago mi je da se polako vraćaju na scenu.
Tzereen Pa to sam i rekao. Nepoznato ime, pri tome mislim za industriju i one koji prate. Tu nisu nepoznato ime i dobro su se etablirali.
Slab brend i dalje je baš zbog toga što ljudi koji ne prste industriju nisu čuli za njih. Kod nas je to i izraženije jer kod nas ljudi kupuju mobitele preko telekoma, a nisu baš OnePlusovi bili nešto zastupljeni, bar ih ja nisam vidio kad god sam gledao.
Tzereen Al ljudi ce ti rađe dodat stotinjak eura i kupit "najbolji" telefon nego davat tolke novce "novom" brendu.
I xiaomi ima ponekad koji high end uređaj koji je nekoliko stotina eura jeftiniji od konkurencije u visokoj klasi pa se i dalje ne prodaje ni približno isto.
Nije ti sve u lovi…ima ti nešto i u izgradnji branda…
Ljudi vjeruju i vjerovali budu i dalje, daleko više Samsungu i Applu nego nekom honoru, xiaomiju, oppu ili oneplusu.
Isto gledam i osobno…znam da je oneplus odličan…ali ga nisam imao…nemam ga gdje u hrv probat…ako ga naručim izvana što je sa jamstvom…a ako dodam koji euro više idem na provjerenu formulu i ne brinem puno.
Također, ne sjecam se, zadnje vrijeme, gdje je to tipa oneplus u bilo kojoj kategoriji ikad imao nešto tehnološki najbolje? Ne sjecam se nijedne nagrade za tipa najbolji zaslon, kameru,zvučnik ili bilo kaj?
Brand se gradi godinama. A svaka i najmanja greška se OnePlusu gleda daleko više od ovih popularnijih brandova.
Za početak nek se bolje distriburaju po Europi sa "boljim" cijenama. Ako je mogao xiaomi, huawei i honor onda valjda mogu i oni.
[deleted]
Tzereen stavio sam ti NE reakciju vise iz zajebancije. Ljude koje zanima ios i koji su u tom ekosustavu ocito da nece gledat one plus, izbor im pada izmedu razlicith modela iphone i to je to, nemaju bas puno izbora.
Da gledam android, naravno da se ne bi samo fokusirao na samsung nego bi pogledao i konkurenciju medu androidima i taj one plus je definitvno dobar uređaj i vrijedan paznje. Meni je osobno ružan ali po speckama je dobar.
Mislim da se još prije došlo do zaključka kako je takav imidž One Plusa jer ciljano idu na slabiju dostupnost zbog nekog renomea ekskluzivnosti i "super kineskog mobitela kojeg moraš naručivati jer ima listu čekanja". Prije je to bolje prolazilo, danas imaju jaču konkurenciju i većina ljudi želi sve sad i odmah (žalosno), pa su stoga tu gdje jesu, odnosno nisu se makli od oko 10% udjela na tržištu računajući čitavu Oppo grupaciju. Makar im je Q3 2023 definitivno predznak da stvari idu u boljem smjeru s obzirom na 14% tržišta.