Tzereen

Minusi koje su naveli su definitivno glupost osim kamere.

Ali neznan koji je onda one plus bio kad san gleda svoj note 10+, cak je taj one plus bija razmatran za kupnju mislin da je to onaj kojem je kamera izlazila van sve je super bilo dok nije dosa note 10+ i kad san njega uzeo u ruke jednostavno taj one plus nije vise bio flagship pod rukom.

Zato bi volina viditi u ovih 7 dana uzivo ali mislin da kurac od toga.

Jos cu pogledati usporedbe i to pa viditi

Tzereen da, ta kritika kod OnePlusa to ne drži vodu. Ni kod Motorole koliko sam vidio.

U tom slučaju bi volio vidjeti da se već konačno i Kineske kompanije odmaknu od te ograničenosti softwerske podrške koja je i dalje 3 godine.

Ne znam da je i jedna Kineska kompanija trenutno pomjerila tu granicu.

Raziel ovdje imaš od prošle godine uvedeno da imamo 4 velike Android nadogradnje i 5 godina sigurnosnih nadogradnji.

Ja sam ipak uzea S24U ima dva dana. Tekstualne AI šeme su uglavnom beskorisne jer hrvatski nije podržan. Foto AI je baza ali uglavnom samo za zajebanciju, ne vidim puno praktične upotrebe. Kameru nisam ima dovoljno vrimena testirat kako triba ali zasad pari dosta dobro makar ne wow.

Baterija malo brine jer vidim da je svi hvale a čini mi se da je bome moj skoro 3 godine star A52 bolje drža. Jel se sad to samo triba kalibrirat u početku ka šta neki tvrde ili je neka tvornička greška, to još ne znam.

S pen ću koristit dvaput misečno ali ta dva puta će dobro doć. Mob se brzo zagrije ali ništa strašno. Sve jebeno glatko i brzo. Svjetlina ekrana teška pobjeda.

Vidim li realno +900 € vridnosti razlike u usporedbi sa svojim starim A52? Niti blizu.

@Tzereen

Razgledao sam malo i ono sto primjecujem je da mob uspoređuju sa s24 i s24+ a ne sa ultrom i vidin da kosta 1050e sto mi je 180e jeftinije od ultre tako da nista od toga.

Miro 16/512GB. Ovaj od 256GB je ispod tisuću.

Ali da, europske cijene su im previsoke. Ja imam još neki dodatni popust kod njih i dobiješ jako dobre sluške za džaba. No, naravno, bilo bi bolje da je 100 eura manja cijena.

Bilo bi dobro da si možeš probati uređaj, mislim da bi se iznenadio.

Tzereen

A mene ispod 512gb ne zanima zato i uspoređujem tu cijenu, slusalice su mi apsolutno bespotrebne jer iman sennhaiserove.

One sve gluposti mob je jeftin je ako uzmes OnePlus 12R verziju.

Da me ultra izlazi 1500e onda mozemo pricati o razlici ovako nito 200e razlike mi je premalo za iti misliti se koji mob uzeti

Tzereen

Cekan da se dogovore prodavaci u tcoma jer san bio par puta i svaki govori drugacije.

Ocu popust od 120e sa tim da dam smartphone.

Lipo pise dades smartphone dobijes popust plus vridnost mobitela.

Prva mi je rekla da dobijes popust samo za vridnost mobitela, druga je rekla da dobijes popust samo ako je taj mobitel koji dajes vridniji od 40e, treca mi je rekla da niti ne gledan da je na webu jeftinije jer joj se nije dalo gledati.

I ono najgore tesko mi se odvojiti od mog notea 10+ jer jos radi.

Ali posto mu je brzo 5 godina stra me da me ne izdade tocno kad nema nikakvih akcija pa moran dati punu cijenu ili kupiti nesto sto ne zelim.

Recimo 512ultre bude na pocetku kasnije ne isto tako sad je i ritkost naci 512 iphone na tcom stranici.

Miro držim ti fige da sve riješiš i dogovoriš. A nakon toga nam pošalji slike. (mobitela)

Miro I ono najgore tesko mi se odvojiti od mog notea 10+ jer jos radi.

Zašto ne pokušaš njuškalo i slične stranice koje imate, Samsung je uvijek vruća roba, naletit će netko?

U Bejha Note 10+ u dobrom stanju je na stranicama za prodaju oko 300 eura. Uzmi si Ultru, stavi Note na prodaju i pecaj. Slično ti ga dođe.

Edit: Jedino ne znam kako rade sistemi pretplate kod vas, možda ima neka caka koju ja ne znam.

Raziel

Iman neke sitne probleme sa noteom pa mi se neda zajebavati sa prodajom.

Izgleda da ja stvarno nikad necu prominuti mobitel.

Evo bi u tcoma uzeo a71 daju 18e za njega reko moze upecen je ekran totalka ali dobijan 120e popusta za ultru.

Donila je ultru ispunjava i onda e da bi dali popust od 120e mobitel koji dajete mora biti procjenjen na vise od 40e.

Znaci to ne pise apsolutno nigdi i na webu toga nema a u ducanu eto tako.

Ma ionako mi se boja nije svidila siva bljak

Miro a da jednostavno uzmeš u dućanu? 1499 eura i odjebeš T-Com. Znači, to nije nikakav brate. Idi u A1, dobit ćeš 3put bolje popuste. HT smećari skupi.

Tzereen Dobio sam kurac, a ne popust u A1, pitao sam za 23 Ultru sad krajem godine. Onda sam ih poslao u kurac i kupio Pixel u dućanu.

buz ne na uređaje, na tarife. Niko više ne daje dobre popuste na uređaje. Jedino ove jeftinije modele. Ali Samsung i iPhone kita.

No kažem, ako u dućanu dobiješ bez zajebancije za 1499, s tim da vjerojatno i neki kod za Sanctu možeš dobit, ne bih se uopće zajebavao s njima za 1250. I još se cigane. Odbijte u troskoku…

Tzereen

A koji crni a1 nisi ti dugo kupova mob priko operatera

Tcom je daleko najbolji

Tcom

Ultra 24 46,86 x 24 miseca

A1

Ultra 24 451e odma + 56,90 x 24 miseca

Miro a jebo vas ja, sad sam upravo 4 usluge odjednom produživao na 2 godine. Znam o čemu pričam.

• [deleted]

T-com je smece, ali a1 je 10x puta vece smece od njih.

Ne bi vise nikad na a1.

sad sam na bonbonu i to mi najbolje, i ne jebem se vise s pretplatama i tarifama. Stari mobitel prodam, kupim novi u ducanu i aj bok.

Ovi razgovori sa agentom tcoma na webu i svaki govori drugacije.

Pa pokazes screen od razgovora jucer i tako.

Tlak mi je na miljardu nista od mobitela nedam iz principa 120e vise