Miro I opet kazem nisan to spominja jer je jerry grebao skalpelom po njemu nego radi dosta ljudi na netu koji su uzeli plavi kojme boja otpada jako jako brzo.
Aj mi nadi jedan kojem boja opada, boja ne moze opadat jer nisu obojani. Boja nastaje anodizacijom titanija sto je elektrolitski proces gdje se stvara taj oksidni sloj na povrsini, koji ne moze otpast ali ga se moze igrebat sto ljudi rade zbog klikova na internetu.
Ovaj Zack je stekao slavu unistavanjem mobitela, i pokusava svom silom zdrobit bilo koji uredaj jer to mu donosi klikove i pare, kao sto je sad zbog ovog videa skocio na trending.
Imas isto toliko drop testova gdje nije puknulo staklo, sve zavisi kako padne sto se odnosi i za svaki mobitel.
zasto se ne pise kako iphone ima najbolje prednje staklo, zar nije ono bitnije nego zadnje? Zato jer negativnosti donose klikove.
ako ces svoje misljenje krojit po nekim youtuberima koji zive od youtubea neces nikad nista kupit 🙂 a tako ce ti biti i za novi samsung, negativnosti ce donosit klikove na videje.
Miro uz to so me mobtel nije nesto izuo iz cipela meni je sve ovo dovoljno da ne kupin.
Ovo je legit razlog i ok je, ali krojit misljenje po nekim drop testovima gdje ekipa razbija uredaje po meni nema smisla, nebitno jel to bio iphone, samsung ili bilo sto drugo.
Na kraju krajeva vecina stavi neku maskicu na mob i zaboravi na ostalo.