Gledam sad s curom film i kako poleti rukom da se napijem vode, prosu mi se čaša po stolu i ode voda prema telefonu (Galaxy A5).
Srećom sam imao zaštitnu gumu na njemu, ali imam sad belaj.
Obrisao sam ga palomama, prebrisao svaki dio, i ćoškove i u rupicama i sve, i otključao i vidim sve radi sve super.
Ali kad sam pokušao da pojačam zvuk čujem probija mi zvučnik visoke tonove.
I odem na YouTube, pustim neku pjesmu, čujem radi zvučnik radi sve, ali mi malo tih, i malo krči.
I ugasim ga, izvadim iz onih utora memorijsku i Sim karticu, i ostavit ću ga neka 2 dana nek mu izvuče vlage ako je bilo (jer nisam provjeravao mikrofon i slušalicu, i tako neke stvari).
Sad ne znam koliko je dobra stvar što je kod A5 pozadina zatvorena, i ne može se poklopac otvoriti, i nije mi voda mogla proći baš najbolje zbog gume zaštitne, ali ipak mi je krivo zbog zvučnika.
Sad šta vi mislite, da li može da se zvučnik vratiti u normalu ako riža izvuče vlagu, i da li je zvučnik kod A5-ice spojen sa matičnom pločom, ako i crkne zvučnik, možda ga mogu naknadno zamijeniti.
I ako sam već testirao par sekundi displej i vidio da sve lijepo radi, ne bi trebalo davati daljnje nuspojave?