Dobio sam s3 mini s napuhnutom baterijom (stražnji poklopac se uopče nemože stavit) da si ga složim ako želim,i upalim ja oglasnik i tražim novu bateriju,kad naletim na još dva oglasa tipa:" treba zamjenit bateriju napuhala se.." ,znači isti nazi samsungovac još uvjek radi u pogonu
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
mislim da je note brand umro, cetvorka se kriminalno prodavala, petica se ionako u europi i u nekim djelovima svijeta nije prodavala a sedmica je jedna od najvecih katastrofa koje je mobilni svijet zadesila.
mada realno nije ni potreban s7 edge je iste velicine jedino nema tu olovku. ima samsung ionako drugih ogromnih mobitela u ponudi tipa A8 i A9 koje mogu iduce godine dovesti u europu i SAD.
ali da je ovo losa reklama to je nedvojbeno.
Mislim da dobro mislis. Sad citam na XDA da je Samsung trajno obustavio proizvodnju Note7 modela, te zatrazio od svih operatera da prestanu s prodajom. Isto tako salju pakete svim korisnicima za sigurno vracanje mobitela na reciklazu. Note je umro.
Kao sto je netko komentirao: "At least it went out with a bang." lol
Sent from my iPad using Tapatalk
Ljudi moji ovaj Xiaomi je nevjerojatan. Izbacili su Mi Note 2, koji je realno kopija Samsungovog Galaxy Note 7, ali cijena od $400 ubija.
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_2-8014.php
Ali Xiaomi Mi Mix je san snova valjda svih i ovakav mobitel jos nitko nije proizveo. Dok drugi rade koncepte, Mi Mix u prodaju ide drugi tjedan vec. $500 je cijena.
https://www.youtube.com/watch?v=m7plA1ALkQw
Kinezi će za 2 godine biti glavni. Najbrže rade i stvarno se razvijaju jako brzo.
Iako se ja i dalje držim Xperie za koju smatram da je stvarno nezaslužno nisko sa prodajom, a u rangu je Samsunga, u mnogome i bolja.
Kakvi bezeli, ne vjerujem očima.
Gledam sad s curom film i kako poleti rukom da se napijem vode, prosu mi se čaša po stolu i ode voda prema telefonu (Galaxy A5).
Srećom sam imao zaštitnu gumu na njemu, ali imam sad belaj.
Obrisao sam ga palomama, prebrisao svaki dio, i ćoškove i u rupicama i sve, i otključao i vidim sve radi sve super.
Ali kad sam pokušao da pojačam zvuk čujem probija mi zvučnik visoke tonove.
I odem na YouTube, pustim neku pjesmu, čujem radi zvučnik radi sve, ali mi malo tih, i malo krči.
I ugasim ga, izvadim iz onih utora memorijsku i Sim karticu, i ostavit ću ga neka 2 dana nek mu izvuče vlage ako je bilo (jer nisam provjeravao mikrofon i slušalicu, i tako neke stvari).
Sad ne znam koliko je dobra stvar što je kod A5 pozadina zatvorena, i ne može se poklopac otvoriti, i nije mi voda mogla proći baš najbolje zbog gume zaštitne, ali ipak mi je krivo zbog zvučnika.
Sad šta vi mislite, da li može da se zvučnik vratiti u normalu ako riža izvuče vlagu, i da li je zvučnik kod A5-ice spojen sa matičnom pločom, ako i crkne zvučnik, možda ga mogu naknadno zamijeniti.
I ako sam već testirao par sekundi displej i vidio da sve lijepo radi, ne bi trebalo davati daljnje nuspojave?
Ljudi, trebam savjet, koji mobitel uzeti. Ja sam androidaš, iphone ne dolazi u obzir. Do sada sam imao xperie, trenutni mi je xperia z1 compact. Mobitel super radi, nakon preko dvije godine, instaliranih preko 50 aplikacija. Sve sljaka bez trzanja, jedino mi velicina dosadila. Volio bi mobitel od 5 do 5,5 inca.
Do sada sam koristio xperie jer je omjer ulozenog/dobivenog bio jako dobar. A sada gledan, nekako ih samsung šiša naveliko. Najvise se dvoumim izmedju galaxy s6 (edge) i s7 (edge). Maximalno dajem 500€.
Jel ocekujete neka snizenja sedmice prije bozica?
Ljudi, trebam savjet, koji mobitel uzeti. Ja sam androidaš, iphone ne dolazi u obzir. Do sada sam imao xperie, trenutni mi je xperia z1 compact. Mobitel super radi, nakon preko dvije godine, instaliranih preko 50 aplikacija. Sve sljaka bez trzanja, jedino mi velicina dosadila. Volio bi mobitel od 5 do 5,5 inca.a mozes uzeti S7 edge ili bacis oko na OnePlus3 :)
Do sada sam koristio xperie jer je omjer ulozenog/dobivenog bio jako dobar. A sada gledan, nekako ih samsung šiša naveliko. Najvise se dvoumim izmedju galaxy s6 (edge) i s7 (edge). Maximalno dajem 500€.
Pa ne znam baš da ih Samsung šiša. Možda po broju prodanih telefona. Po kvaliteti baš i ne. Jedino ak te baš pali edge dizajn, onda go for it. Nemreš fulat sa novim xperiama. Bilo starija Z5, bilo novija XZ, ili mala X Compact. Nema više ni jedan proizvođač da je realno puno bolji. Sve je to tu negdje. Odlučuje lojalnost brendu, privlačnost dizajna, pomodnost ili želja za posebnošću, a naravno i omjer uloženo/dobiveno.
Ljudi, trebam savjet, koji mobitel uzeti. Ja sam androidaš, iphone ne dolazi u obzir. Do sada sam imao xperie, trenutni mi je xperia z1 compact. Mobitel super radi, nakon preko dvije godine, instaliranih preko 50 aplikacija. Sve sljaka bez trzanja, jedino mi velicina dosadila. Volio bi mobitel od 5 do 5,5 inca.Mozda da bacis pogled ba htc 10 ja imao ñema zamjerki.
Bome, nije ni taj htc nesto jeftin, a ima super specse moram priznat. Ipak za te pare bi radije uzeo s7 ili xperia x performance.
XZ umjesto x performance. Ili čak i stari Z5. On je i dalje super, a sad bi mogao kod operatera biti na akcijama.
Ako je Sony u pitanju onda X Performance ili XZ i to iskljucivo da izbjegnes Snapdragon 810 CPU a i vjerovatno osiguras vise updejtova u buducnosti.
XZ umjesto x performance. Ili čak i stari Z5. On je i dalje super, a sad bi mogao kod operatera biti na akcijama.U austriji od nedavno moraju svi mobiteli biti otkljucani za sve mreze, uzeo ja kod operatera ili ne. S time da mobiteli vise nisu zakljucani, nema vise ni dobrih ponuda s ugovorom.
Izracunao sam si da mi skoro isto izadje, sa ili bez ugovorom. Zato sam presao na drugu tarifu, bez ugovora. Placam samo 13,60€ mjesecno, imam neogranicene minute u austriji, neogranicene sms-ove u austriji i eu, i 17 GB lte interneta. Jedino eto mobitel moram posebno kupiti. Ovaj z1 compact mi super sluzi, al jednostavno sam se zasitio malog ekrana.
Edit, Xz mi je preskup, nema ga ispod 650€.
Vidiš, i kod nas po novome moraju biti otključani, ili ih po isteku ugovora operater mora otključati na zahtjev korisnika. S druge strane, mi nismo nikad imali dobre ponude operatera, pa zbog nove odredbe uopće ne ispaštamo, heh.
Samsung je smece. Ja sam se nakon hrpe brendova prebacio na Xperiu Z5 i super mi je, kazu da su nove xperie isto super al ako hoces nesto jeftinije vec su sada Z5 jeftinije a i dalje vrhunske.
Samsung je smece. Ja sam se nakon hrpe brendova prebacio na Xperiu Z5 i super mi je, kazu da su nove xperie isto super al ako hoces nesto jeftinije vec su sada Z5 jeftinije a i dalje vrhunske.Zasto je smece, jesi imao lose iskustvo s njima? Ja nikada nisam imao samsung smartphone, zapravo nisam nista osim sonya imao zadnjih 6 godina

Sony ericsson vivaz pro
Sony xperia s
I sada sony xperia z1 compact.
Svaki sam imao po 2 godine.
Ja sam imao prvo Samsung Omniu. Smece. Pa sam imao S3. Smece stekavo. Pa sam imao S4 mini. Solidno, ali stekavo. Sad skoro imam vec godinu i pol S6 i super zadovoljan sam. Samsung je počevši od S6 maknuo većinu predinstaliranih gluposti i mobitel apsolutno radi odlicno. Brz je, kamera odlicna. Stvarno nemam zamjerki.
Inace, ne znam jeste znali, ali Sony i Apple daju na svoje uređaje godinu dana garanciju, dok ostali 2. Naravno, pojedine vece trgovine ponude produženo jamstvo, ali u startu Sony i Apple daju godinu dana.
Poslano s mobilnog telefona S7
Sada se dvoumim izmedju xperia z5 (460€) ill galaxy s6 edge (444€)