Zašto bi se itko našao uvrijeđenim sa usporedbom iOS i Androida.
Da mene živcira kada dođe update i onda dok ne napraviš update ne možeš ni sms poslati.
Ono trokiranje na maksimum zna biti. Sada ne toliko ali na prijašnjim fuuuuj...
I onda nakon updatea ne možeš ni otvoriti app pa drugi dan to poprave ali ne radi nekom drugome :)
Pa između androida i iPhona na njuskalu u istom cjenovnom rangu bih odabrao iPhone. Ako se nekome više sviđa Android neka ga kupi.
Klinci se preseravaju i sa Samsungom i sa skupim Sonyem. Ali kada se to radi sa iPhonom onda je to nešto strašno. To nema veze sa mobitelom već sa debilima.
Gledao sam slike koje je snimio od staroga frend sa Samsungom (neznam koji je prošle g bio najjači model) u stanu i ne mogu reći da me baš oduševilo. Dapače, izgleda podosta loše...
Za 2500 kn recimo danas možeš kupiti iPhone 5s. Što možeš dobiti od androida za 2500 kn. Xperia xa.
Uostalom svakome se nešto drugo sviđa. Ja Samsung više nikada ne bih imao, ni mrtav.
Sony mi se osobno sviđa, ali čekanje updatea je predugo. Htc mi se isto ne sviđa.
Zato za sada Sony je prvi izbor, napokon došao M i radi dobro (ne šteka,ne restarta se, stvarno glatko radi!)
Evo OnePlus 3 ima onak 6 gb rama. Applesa 1 gb to pojede za doručak...
Uostalom, ekipa još uvijek misli da je za dobru sliku najbitniji broj mega pixela
Jebote od staroga ovaj iPad ima bolju fotografiju nego moj mobitel.
Nitko ne očekuje od jeftinijih mobitela kvalitetu kao i od 3x skupljih, ali čak i solidni Android brzo odlazi. 2 godine je skoro nemoguća misija. Sada će netko reći da treba dati 7000 kn svake godine da možeš normalno otvoriti web stranicu.
Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
Ono kaj ja mogu rec je sljedece,iphone radi uvijek ko prvog dana,taman da zakrcan 101-om aplikacijom itd.
Ne steka,ne sere i nikad problema s nijednim nisam imal.
Dok sam samsunga s3 nekad davno zaigral u zid doslovno kolko je stekel,smrzaval se,meni poziv dolazi,on smrznut,culaj bateriju,pali ga,zovi,zena se javi,on nista zena me ne cuje,poziv traje,ona zove ja se nemrem javit.zum
I slicno
Ok,ne velim da je u danasnje vrijeme to otislo ipak par letva gore al nema sanse vise
Opet kažen iOS i Android su po kvaliteti nebo i zemlja, trenutno iman Iphone 6s prije njega Samsung S5 a prije toga LG G2. Ovaj Iphone je firmin, sad čekan da i stigne OnePlus 3 koji bi navodno triba bit trenutno top ponuda uz S7 pa ćemo vidit. Jedna stvar je sigurna android će počet štekat za godinu dana kad prođe 20000 updateova a Iphone 6s će radit glatko za 3 godine.
A sad odoh u neki beach bar naslikavat se u Lacoste majici sa novin ajfonon jer to sad ekipa radi
Wolf,nemoj zaboravit selfie stick!
Cinjenice? Nema ih. E ne ima, vec dvije stranice trkeljaju o ios. Spominje se galaxy s5 i iPhone 5s?! U kojem dobu zivite? Treba samo glavu iz dupeta izvaditi i prekinuti biti ashole. Isti specijalci trkeljaju o ps4 vs xone vs wii, mikrovalna vs rerna itd. A posjeduju samo jednu od tih konzola ili mobitel star 3 godine...
Wolf,nemoj zaboravit selfie stick!i zlatni lanac od 15 kg
A nema ni za cunga lungu
Nema veze, uvijek ti ostaje ajfon 3gs
Ne znam.. malo mi je posmiješno dok čitam vaše komentare, prvenstveno meni kojem telefon služi čisto za obavljanje poziva ili slanje poruka.
Ako se uslika koja slikica za specijalne prilike ili nešto, ali ni za to mi ne treba kvaliteta profesionalne kamere.
Ovo što trenutno imam sam prezadovoljan.
Sad posmatrajući vas kako se prepirete čija će se Retrica ili Instagram brže Updateovati, podsjeća me na mog jednog prijatelja koji ima tako neki mobilni od 500 eura, a vječito mi piše preko Vibera/Messengera, ma koliko god da gorilo.
Mislim ono.. jebo te tvoj Iphone jarane, kad nikad nemaš kredita na njemu.
Treba razumjeti da to što je netko imao negativnog iskustva s jednim, pa čak i 3 mobitela, ne znači da je tako svima.
Otpisati određeni brand zbog toga do kraja života u najmanju ruku je smiješno, ali jest, tako je lakše.
Moja "činjenica" je da mi Galaxy S4 radi kao i prvoga dana nakon 3 godine. U browseru imam preko 350 otvorenih tabova (nećemo o razlozima ) i to ne stvara nikakav problem.
Kupio sam i najnoviji iPhone kada je izašao jer sam imao novca na lopate (čitaj: 2900kn na Njuškalu, zapakiran, uvijek ima prilika). S njim sam isto bio zadovoljan, iako se doduše jako usporio sa zadnjim update-om, što je bio i razlog da ga zamijenim. I što sad? Treba biti realan i shvatiti da "kol'ko para tol'ko i muzike", što znači da ne možete očekivati isto od mobitela iz niže-srednje klase. Tako imam jedan Samsungov tablet iz srednje klase i od prvoga dana je vidno sporiji, ali ne bunim se.
Usput, ne razumijem kako se itko ikada može negativno iznenaditi s kupljenim mobitelom (ili bilo kojim skupljim proizvodom). Postoji more recenzija na internetu i još toliko videa po YouTube-u, pa pogledaj prije kupovine. Ako ti nije toliko bitno, zašto se žališ?
Što se tiče skupih mobitela, budući da su oni i namijenjeni drugim stvarima, i ne bi trebalo biti toliko čudno ako ga osoba toliko ne koristi za pozive i poruke. Baš suprotno, ako nekome mobitel treba samo za to, nema razloga kupovati flagshipove. Iskreno, nikada mi nije bila jasna ona rečenica, "Što će mu/joj skupi mobitel kada nikoga ne zove/ne javlja se na pozive?". Opravdava li to i dalje cijenu, o tome se da diskutirati.
Uzalud je pričati i o kamerama i uzimati neke fotografije snimljene u zatvorenim prostorima kao mjerodavne kada ima različitih parametara u igri. Mobitel sa svojim malim senzorom nikada neće snimati dobre fotografije na lokacijama gdje nema puno svjetla. To možda znate, ali samo spominjem jer često vidim ljude kako snimaju u polumraku pa im slika izgleda maglovito kao da su usred 420 party-a, a onda se žale na loš aparat.
Čuj,2500 kn nije malo za mobitel. To je maltene nekome plaća u RH.
Za te novce treba očekivati solidan mobitel. Ne sada 4K snimanje i perverzije ali 2 g normalnog rada apsolutno.
A ne da otvaranje indexa traje 1 minuti i restarta se mobitel.
Imao sam 1.5 mj nekakav priručni huawei sa 512 rama, pa to ni Google ne otvori. iOS sa 512 rama i dan danas radi dobro. To želim reći, da iPhone duže izdrži i sa slabijim specifikacijama na papiru.
Mene jedino na ovom smeta sporost okidanja fotografija. Nekada i 5 sekundi treba, pa popizdim na to. Ne očekujem vrhunsku sliku, ali jebote da ti treba 5 sekundi za okinuti fotku
Većina ljudi ima viber, fb, Twitter, instagram i surfanje i jedino je bitno da to radi glatko i tjt.
Boli neku klinku od 20 g za spajanje na televiziju, rootanje i slično.
Isto kao i auto. Nekom treba auto idućih 10 g koji se ne kvari, pali iz prve, tankaj i vozi. Mercedes je bolji od mazde, ali čovjek sa mazdom je sretan i vozi se. Ne zanima ga 100 zonska klima, gepek od 1000000000 litara itd.
Ista stvar i mobitel. Ja bih mob da izdrži 2 g glatko i tjt. Ja sam sa time zadovoljan, iako bih volio možda mrvu bolju kameru jer sam okinuo preko 2000+ fotografija unazad 6 mj.
Netko voli android netko iOS i čemu ljutnja ako netko kaže da mu je draži iOS ili Android.
Meni je iOS više legao i tjt.
Android se svakako popravlja, pošto imam android 6 godina vidim napredak.
Slažem se da se ne može usporediti mobitel od 5000 kn i 2500 kn, ali da se za drugi iznos mora dobiti solidan mobitel mora.
Recenzije su isto subjektivne. Stara ima htc na kojem se ja nimalo ne snalazim, ali sa Sonyem sam si super.
Samsung mi se zgadio sa onim TouchWiz na dugo vrijeme. Ako poprave to možda bih i razmislio.
Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
Kako god okreneš bija iOS ili Android 6000 kn za flagship je previše dat za prosječnog građanina. Malo je mavericka kod nas da kupujemo top modele svaka 2 miseca i vozimo jahte po Karibima.
Ti nikada nisi cuo za mobitele na ugovor. Npr u njemi mozes uzeti Novi ajfon za 50ak eura mjesecno sa pripadajucim paketom. To Nije nikakva lova. Ja to paj ne prakticiram vec kupim za kes jer mi idu na k te ugovorne obaveze. To sto je kod nas puno dati 300, 400 kn mjesecno je druga prica. Ali u normalnim zemljama flagship nije luksuz...
Danas ipak napravio update na 6.0.1 MM zbog nekih navoda na netu da baterija bolje drži na novoj verziji. Zasad se ništa nije zapalilo. Sve fluidno kao i prije, ali meni je takvo iskustvo već bilo i s Lollipopom.
Ima tko preporuku za servisera mobitela u Zagrebu?
Smočio sam dio na mobitelu gdje se puni i nakon toga mobitel je radio tri dana i punio se uz male poteškoće,al se punio.Nakon tri dana gotovo,neće se više puniti.Radi se o samsung galaxy core prime.
Evo baš htio pitati isto što i gazza, ako netko zna dobar servis može preporuka, pao mi HTC 10 u vodu i ne radi ekran :(
Evo ja uletio u LeEco Le 2,malo proucavao po forumima i to je best buy definitivno za te pare!
Sent from my Le X620 using Xparent Green Tapatalk 2
Iko zna kad će nougat na OnePlus 3?
Zamijenio sa starim J5 za A5.
Njemu A5ica kae izgleda ko neki šminkerski mobilni, dok mu ovaj izgleda ozbiljniji dosta.
A i nemaju neke razlike, tu su negdje u svemu.