Tap 2 wake - to sam imao na HTC-u i to je najbolja stvar ikada, pogotovo jer mi je senzor otiska iza pa kad je mob na stolu da ga ne dižem
Tap 2 sleep - suprotno prvome (radi samo na locksreenu)
Swipe 2 sleep - dole po navigation baru swipeaš i ugasi se ekran (tipku za paljenje/gašenje ne diram 99% vremena)
Resizeanje quick settingsa - premale su bile ikone povećao sam ih za 20%
Rearange tilesa u quick settingsu - napravio si logičniji raspored
Quick PIN unlock - nakon unosa PIN-a za otključavanje ekrana morao bih potvrditi kvačicom, ovime se taj korak preskače
Quick torch - dok je ekran ugašen samo držim tipku za paljenje i upali mi se flashlight
Clear all notifications button - tog nisam imao po defaultu pa sam dodao, očisti odmah sve notifikacije
Disable orange bars - ono kad je baterija pri kraju pa je sve narančasto to sam isključio
Clear all recents - nije bilo tipke za brisanje svih recent aplikacija i to bi znalo trajat dok bi sve pogasio, ovak je jednim gumbom
Dodao sam u powermenu neke dodatne naredbe (screenshot, odlazak u recovery, reboot) bilo je samo opcija za power off inicijalno
Vibrate on remote call pickup,hangup - kad ti se netko javi ili prekine dok ti je mob na uhu zavibrira tak da znaš da je poziv uspostavljen
To je to kaj mi sad pada na pamet, sigurno ima tog još šta sam zaboravio.