Pošto mi je prvi (i jedini dosad) smartphone iPhone 4S,pa samim time i iOS,stvarno nemogu niti želim recenzirati/komentirati ostale mobilne OS-ove jer bi to bilo po principu rekla-kazala i ono kaj sam vidio na YT.
Što se tiče Androida,definitivno mi se sviđa ruta kojom je Google krenuo sa Lollipopo,ali tu odmah nailazim na prvi problem a to su skinovi koji razni OEM-ovi (tj. većina njih) stavlja na svoje mobitele. Sam OS je suštinski isti,ali doživljaj korištenja je dijametralno drugačiji.
Windows sam stvarno malo koristio i ono što je za svaku pohvalu je koliko je optimiziran da radi na slabijim uređajima,ali jednostavno nije za mene. Metro tiles kao i sam izgled OS-a mi nikako ne leži. Neznam koliko se situacija s aplikacijama poboljšala,niti koliko novih (i boljih) stvari je donio Windows 10 ali trenutačno nemam nikakvog razloga da razmislim o prelasku na Windows. Možda bi se to promijenilo da koristim OS na duže vrijeme,ali pošto nisam niti bogataš,niti recenzent da mi mobiteli sami dolaze,trošenje novaca na eksperimentiranje baš i nemam.