Ima netko iskustva sa Kinezima? Cini mi se da je Nexus pisao da ga je kupio prije mjesec dana..
Ugl gledao sam ovaj Xiomi MI4c, za neka 2-2.2 soma kn se dobije full hd 5' ekran sa snapdragonom 808 i 3gb rama, a i vidim da ga svuda hvale. Ono sto mi nije nista jasno je sto je taj MIUI, jel se na njega mogu normalno instalirati sve Android aplikacije i to, glupa su pitanja znam ali veze nemam s time.
Mozak me vise boli od izbora mobitela, bio sam sada siguran uzeti Moto G 3rd gen, svuda pohvale, cijena super, i onda gledam iskustva korisnika pisu da je ekran govno i da ne vjeruju da ce update ici dalje od Androida M, sto me dosta ohladilo.
Takoder, prije tjedan dana sam isprobao od bratica Z3 compact i odusevljen mobitelom, fantasticno lezi u ruci, sve ide ko podmazano, i onda ga okrenem, a sve izgrebano, ima ga 3 tjedna, covjek kaze da apsolutno svaka minimalna ogrebotina se zabiljezi. Muka mi je od pomisli dati 3+ tisuce kn za mob i da mi onda pukne neko staklo (ili prednje ili straznje), jer sam vidio da je Z3C jako sklon tome, cak ima i slucajeva gdje je straznje staklo pucalo samo od sebe. A nositi mobitel u velikim i debelim caseovima mi se gadi, kada vidim ljude da otvaraju caseove kao da se radi o biljeznicama smuci mi se, ko da su mobiteli napravljeni od ne znam cega.
Pa sam onda gledao LG G2, ali mobitel ima jedan od odvratnijih dizajna sto sam vidio, i citam da je kamera losa, G3 mi je s druge strane prevelik....
Na sto sam muka, ovaj trenutni mob je govno koje jedva radi i dode mi da ga zabijem u zid 100 puta na dan i zelim sto prije rijesiti te dileme ali eto stvarno ideje nemam. Ovako otprilike zahtjevi bili 5' ekran (max 5.2' ali ako su dimenzije mobitela male, znaci preko 70% screen to body ratio), kamera sto bolja (iako bi kao u slucaju Moto G to mogao pregrmiti), minimalno 2gb rama i da je fluidan sto je vise moguce. Budzet do max 3.4k kao u slucaju Z3C iako bih bio jako jako sretan ako bi se moglo do 2.5k kn.
Jel ima itko kakvu ideju, jesam propustio navesti koji mobitel koji je ocit izbor?