Po mome mišljenju ne. Mislim da ne vrijedi te novce i da za tu paru možeš naći bolje mobitele (pretežito mislim na Android).
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
Može naravno. Kupio 5s preko Njuškala skroz očuvan (kao nov) za 2600kn.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na Njuškalo sam i mislio,ali moraš uzeti u obzir da puno ljudi ne želi korištene mobitele a i kad nalete na nove i dalje ostaju skeptični (opravdano ponekad). Cijene u dućanima kod operatera su bolesno prenapuhane i nikome nebi preporučio da kod njih kupuju (osim ako imaš neku XXXL+ tarifu pa za relativno male novce možeš dobiti dobar mobitel).
[deleted]
Znači MOLIM pomoć
A)Kako prebaciti razgovor s wa na komp ili bilo gdje drugdje.
B)Dali postoji način za reset HTC 816 ako ne znam pin za reset(tvorničke postavke)
Hvala unaprijed
Za whatsup imas opciju da si posaljes razgovor na mail.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
[deleted]
Za whatsup imas opciju da si posaljes razgovor na mail.25-27000 poruka i 1000 medijskih datoteka...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Nema šanse probao sam
Ekipa s nešto starijim mobovima i media playerima ( smart TV-ima, ili što već imate), jeste možda isprobavali reprodukciju x265 videa na vašim uređjima? To je format koji bi trebao biti budućnost ( posebno za streaming), jer donosi dosta veću kompresiju u odnosu na x264, uz jednaku ili bolju kvalitetu. Primjetio sam da su ljudi već počeli polako uploadati neke stvari na tom formatu.
Kod mene je problem što na mom media playeru ( dual core Cortex-A9 1.2GHz, GPU Mali400, 1 GB) video malo šteka video u 720p i x265 formatu. Ni nova verzija MX Playera s omogućenim hardverskim ubrzanjem x265 videa ne pomaže. Čitao sam malo o x265 i osim blagodati koje donosi, isti format je i procesorski zahtjevniji. Na laptopu i stolnom računalu naravno nemam problema s obzirom.
Kako stvari stoje, izgleda da ću se zadržati na x264, barem što se tiče media playera. Nije toliki bed, budući da ide glatko u 720p i 1080p, ali nadao sam se da je problem možda softverske prirode...
http://www.smartphonehrvatska.com/2015/09/29/sony-xperia-z5-i-z5-compact-u-pretprodaji-hrvatskog-telekoma/
Stiglo i u Extreme Digital koji redovno ima po 10-20% nize cijene od ostalih (jer prodaju cesto neispravne mobitele i zajebavaju oko garancije), i svejedno je Compact 4800 kn
Cini se da se ipak ide na Z3C, lol.
Google je upravo predstavio nove Nexus uređaje i jako mi se sviđa LG Nexus 5X. Dobre specifikacije,stock Android (i to 6.0 Marshmallow) i 5.2'' ekran, i to sveza 379$ (cca. 2600 kn) što je krađa. Šteta što se nemože službeno kupiti kod nas.
S druge strane imamo i super Moto X Pure koji nudi jako puno za 399$ ali naravno opet se nemože službeno kupiti kod nas. Čak i novi Moto G (3rd gen) izgleda sasvim pristojno,štoviše gledajući neke usporedbe/recenzije radi jako dobro (gledajući da ga pokreće slabiji Snapdragon 410),ali opet naravno nemože se službeno kupiti kod nas...
Sad si mi ubacio bubu u uho s ovim Moto G, vidim da se moze nabaviti preko amazona za 190 funti, frend je tako vec kupio prvu generaciju i prezadovoljan je mobom, ali me odbijalo od druge generacije samo 1gb rama sto vidim da su sada promijenili, bas cu pogledati recenzije...ova Z5C cijena me strasno razocarala.
Moto G verzija od 16 GB ima 2 GB RAMa,dok verzija od 8GB ima 1GB da nebi bilo zabune. :)
Ma govorio sam za drugu generaciju, a kolko znam ona se prodavala samo sa 1gb rama, dok se treca generacija, koja me interesira prodaje i u 2gb verziji.
Vidjeti cu hoce se Z3C spustiti cijena, ako ne ovo postaje prvi izbor, dobro da si napisao.
Uvijek ostaje njuskalo i kupnja od ljudi koji su produzili ugovore
Tak je i stari uzeo Z3C od nekog lika za 2200. Mobitel zapakiran,uz račun i garanciju iz T-Coma.
Inače,mob je svjetski. Brz ko munja,multitaska izvrsno a form factor je vrhunski. Stvarno preporuka svima,pogotovo ako kako kaže Tzereen možete nabaviti od nekog tko je produžio ugovor.
Stiglo i u Extreme Digital koji redovno ima po 10-20% nize cijene od ostalih (jer prodaju cesto neispravne mobitele i zajebavaju oko garancije), i svejedno je Compact 4800 knJa kupio dva PS4 od njih cim su bili izasli, jos uvijek rade. :-)
Cini se da se ipak ide na Z3C, lol.
Imao si srece, samo se nadam da neces trebati jamstvo iskoristiti.
Ukucaj tu tvrtku u google i iskustva pa ces vidjeti zasto, ljudima nisu po mjesec dana odgovarali na mailove.
Jamstvo od 1 god već isteklo, valjda sam lucky :)
Site, pa šta nije 2g garancija? Sony Xperie bi trebale biti svuda 2g gara.
Budem te u biti navečer ispitivao više :) Moram riješiti neke questove na drednotu
PS4 sam kupio ne mobače :)