i koliko sestra ima godina? 
I meni je taj htc prvi izbor od ponuđenog...
Z3c - još ni lipe nije pala cijena...
što je sa m5? sa z5?
cijene, kada će kod nas?

Ma sestra je vec stara, 26 godina, sa deckom zivi tako da nula bodova

Z5C bi trebao i po Tuhiju i po svim ostalim vijestima doci pocetkom desetog mjeseca, cijena ce biti pretpostavljam 4000-4300 kn(osim ako Sony jos ne snizi cijenu). Z3C ne ocekujem neko veliko snizenje jer je i sam Tuhy rekao da idu ko na traci i da sve sto dobiju odmah prodaju, tako da ja ocekujem max snizenje na 2900 kn (iako ne vjerujem da ce se dogoditi prije blagdana zimskih recimo).

M5 isto rekao Tuhi tek od iduce godine, tako da to vise ne gledam u kombinacijama iako mi se mobitel cini uz normalnu cijenu best buy.

Pusti ti to, kada mene vidi s knjigom od 900 str, bradom i naočalama ima da ostavi dečka odmah  8)
Ja bih isto pričekao m5, bmk, izdržao bih s ovim tosterom još jedno vrijeme iako mi pije krv :/
z3c - ja sam očekivao malo pojeftinjenje, onako barem 100-200 kn. MA da dođe na 3900 ja ga dakle piknem za 20 % manje  8)

a još imam dvojbu mobitel ili tv... pošto imam sada svoj komp, na mobu nisam nimalo više 

Ali m5 je fakat jako jako jako privlačan mobitel  8)

Bacite pogled na njuskalo sad,cini mi se da je masa ljudi pocela uzimati Z3C na produzenje ugovora tak da se zna naci novih za cca. 2500.

Već preko 1 mjeseca je tako 
ali neki olasi su čudni. Kao lik nudi za 2200 r1 račun.
Stari ima obrt na sebe pa 
Ali nisu svi iz zg-a + nemaju baš sve papire...

Meni nije bed čekati ni 1.1 ako bih znao da mogu uzeti m5, novi itd.
Samo ne kužim kaj ne mogu to lijepo svugdje prodavati i bok 

Ima netko iskustva sa Samsung Galaxy A5? Jel valja?

Ima netko iskustva sa Samsung Galaxy A5? Jel valja?
Definitvno NE jer mi ga ima rođak kojem se mob pregrijava ....

To sam i ja čital, a opet, mogu reć da se brutalno dobro prodaje.

Ne volim Samsunge, al A5 mi se, konkretno, čini ko sasvim oke mob.

dobro, nije ko S6, koji se, nakon sniženja, prodaje ko da je besplatan. :)

Inače, zna netko što je Wfd service aplikacija? Upaljeno mi od prekjučer i nemrem ju maknut s moba, ne nudi opciju za deinstalaciju. Odem na prisilno zaustavljanje al se opet ukopča nakon nekog vremena...a nemam pojma kaj radi.

Po Googlu, ima veze sa wifi directom il nešto sa kamerom...hoću to maknut, živcira me ikonica gore na status traci.

Hilfe... :(

Hvala na brzim odgovorima! ;)

Samo da se nadovezem da je mob odlican ali cemu sve to kada dolazi do pregrijavanja uglavom on ima lg l bello i S5 i kaze da mu je bello dosta bolji (ne stopa kao S5 niti se bello prigrijava) .
Znam da ovo zvuci smijesno kada kazem da je"bolji" lg ali coek ima ta dva moba pa valjda zna ,avrazlika u cijeni ogromna...

Ja sad gledam s kojim mobitelom bih mogao zamijeniti svoj već stariji iPhone 4S i koliko god bi htio još jedan iPhone,mislim da mi budžet ne dozvoljava to,tako da ću vrlo vjerovatno preći na Android. Za sad me od Android mobitela najviše zanima OnePlus Two, Moto X i (budući) Nexus 5X, pa čak i Asusov Zenfone 2 ali neznam kako bi se prilagodio na Android nakon skoro 4 godine korištenja iPhona. 

Ja sad gledam s kojim mobitelom bih mogao zamijeniti svoj već stariji iPhone 4S i koliko god bi htio još jedan iPhone,mislim da mi budžet ne dozvoljava to,tako da ću vrlo vjerovatno preći na Android. Za sad me od Android mobitela najviše zanima OnePlus Two, Moto X i (budući) Nexus 5X, pa čak i Asusov Zenfone 2 ali neznam kako bi se prilagodio na Android nakon skoro 4 godine korištenja iPhona. 
Lako bi se prilagodio buduci da je android u svemu superiorniji od ios-a

Nista lakse to ti je kao da promijenis daljinski za TV.

Znam,tu je samo stvar navike. Naviknuo sam se na iOS i da mogu birati koji mobitel želim nebi ni razmisljao o Androidu ali ovako kad pazim na svaku kunu morati cu naci neku alternativu.

8 dana kasnije

Itko instalirao iOS 9? Dojmovi? Pošto mi je automatski skinuo update, ali samo trebam vidit hocu li instalirat, da mi ne stoji 1 gb prostora zauzeto ako necu. Jedina stvarčica sto mi se svida je produzenje zivota baterije, i low power mode odabir manualno, ostalo je vise vizualno i ajde mozda u notesima sto mozes šarat sta hoces :)

Pratio sam par recenzija i ono ništa spektakularno - vidim da se ljudi žale na novi multitasking screen i na općenitu fluidnost OS-a. Na tvoj mjestu nebih se žurio. Ja znam da na svoj 4S nema boga da stavljam,još nisam prežalio gubitak 7.1.2

Pratio sam par recenzija i ono ništa spektakularno - vidim da se ljudi žale na novi multitasking screen i na općenitu fluidnost OS-a. Na tvoj mjestu nebih se žurio. Ja znam da na svoj 4S nema boga da stavljam,još nisam prežalio gubitak 7.1.2
Da mislim da mi je najpametnije pricekat da izade jos koja nadogradnja za tu devetku, ali kazem samo za bateriju mi je ovo privlacno ostalo mi se ni ne isplati micat s 8 zasada..

Ima tko kakva iskustva sa Iphone 5c?
Jel se to isplati uzimat i kakav je u odnosu sa 5s?

5C ti je prepakirani iPhone 5. Definitvno losiji od 5Sa - od kamere,izrade pa do hardvera. Na tvom mjestu ga nebih uzimao,osim ako nije neka bolesno dobra cijena. Stovise,iPhone 5C sigurno ide u Top 5 promasaja koje je Apple napravio.

5C ti je prepakirani iPhone 5. Definitvno losiji od 5Sa - od kamere,izrade pa do hardvera. Na tvom mjestu ga nebih uzimao,osim ako nije neka bolesno dobra cijena. Stovise,iPhone 5C sigurno ide u Top 5 promasaja koje je Apple napravio.
Konkretno se radi se o simpa paketu, cijena 2500Kn, je li to isplativo?