Ja tražim nešto dijagonale između 6 i 6.2"...ti jedino odgovara iPhone 12 kao flagship stroj.

Stvarno ne razumijem zašto svi rade monstrume od 6.5" naviše.

Zašto je teško sve to lijepo upakirati u manji format? Stvarno se mučim s ovim 6.7" mobovima.

someone slažem se s tobom kaj se tiče TV-a. Jer je statičan, jer ga ne diram i jer mi služi u imerziji u sadržaj, bilo film, serija ili igra. I uvijek ću zagovarati čim veći ekran. Minimalno 65" 😂.

No, mobitel mi treba bit praktičan za korištenje. A to vrlo često znači - korištenje jednom rukom. Samim time, veliki ekrani i široka, debela kućišta otpadaju.

Znam da mnogi koriste sad i mobitele za Netflix i ostale medijske sadržaje, ali za to preferiram tablet ili laptop.

Edit:
Ali da, ovih 6,55 na OnePlus 8 je ugodnije nego 6,39 na Mi 9T. Jer je tanji i uži. No sve veće od toga bi bilo too much.

5 dana kasnije
mjesec kasnije

Fenix meni je 2 dolara po mobitelu kao i da ga prodaju s gubitkom kad se usporedi koliko Apple zaradi. Zato sam to rekao.

Ponekad postoji doslovno, a ponekad karikirano. Ovdje mi je 2 dolara zarade po mobitelu praktički gubitak. Ali da, službeno nije gubitak.

Oni zarade barem nešto, ali imaš i primjera gdje sam gore spomenuo LG (i Sony) koji od cijelog tog biznisa imaju samo gubitak i zapravo ih u igri drži samo strateški interes. Od većeg udjela na tržištu mobitela postali su marginalci, a u budućnosti možda ni to.

Zero Sony actually sad zarađuje. Promijenili su politiku. Idu na mali volumen i veliku zaradu.

Ali ovo kaj radi Šomi je čudo. Stvarno će nas sve pojesti. No, bojim se da neće još dugo imat niske cijene. Čim još malo narastu, ide gore.

Ajd super za njih. Znam da je R&D skup, da je konkurencija žestoka i da je dugoročno teško opstati, ali vjerujem isto tako da imaju dovoljnu bazu fanova da i dalje ostanu prisutni na tržištu, pogotovo domaćem japanskom gdje su ipak prvi među Android telefonima.

Tzereen meni je 2 dolara po mobitelu kao i da ga prodaju s gubitkom kad se usporedi koliko Apple zaradi

Više sam i zaboravio što smo pričali uopće. Ti misliš da je to dobro ili loše?

Zero R&D

Tu skracenicu mislim da sam vidio u mgs V. Jos sam ljen pogledati sta znaci.

Edit. Evo sad znam.

maverick Da, mislim da je za bazu. Čini mi se da i X-COM isto ima R&D odjel u igri, kao i možda još pokoja igra s menadžmentom istraživanja i razvoja "nečega". To je i jedan zašto je dosta industrije propalo kod nas, nije se išlo u korak s vremenom i razvojem novih tehnologija.

mjesec kasnije

Odgovorno tvrdim da je Samsung najnesposobniji konglomerat na Svijetu glede davanja Updatea sistema i zakrpa koji nude svojim korisnicima.
            Ja ne znam da li oni uopšte testiraju svoj update koji prave za određene modele svojih telefona, ili naprave jedan update za sve modele, pa na kojem prođe, prođe.

Druga zakpra za One UI 3.0 kako dolazi, i sve što je bilo pokvareno glede prve zakrpe je popravljeno, a pokvaren pun qrac drugih stvari koje sad trebaju treću zakrpu kako bi se ispravilo.
            Nevjerovatni su.

Raziel Odgovorno tvrdim da je Samsung najnesposobniji konglomerat na Svijetu glede davanja Updatea sistema i zakrpa koji nude svojim korisnicima.
              Ja ne znam da li oni uopšte testiraju svoj update koji prave za određene modele svojih telefona, ili naprave jedan update za sve modele, pa na kojem prođe, prođe.

Xiaomi

Raziel
              A kakvi su bugovi u pitanju? Jesu li ono baš veliki ili većinom sitniji problemi pa se nakupi?
              Da se razumijemo i moj OnePlus ima određene bugove koji me frustriraju + što su postali spori u ažuriranjima softvera (ne znam jel zbog korone, više modela ili nešto treće), ali ajde generalno sam zadovoljan.

Prijatelj mi ima S10 i on se najviše žali na bateriju, da ne traje dugo (i fakat nije, tip dobije 3-4 sata screen on, što je dosta malo)

Nexus Prijatelj mi ima S10 i on se najviše žali na bateriju, da ne traje dugo

Mogu potvrditi. Imam S7 i uz štednju baterije mi izdrži nekih 5-6 sati. I to mi je na S4 bio isti problem.