fensisuperstar Meni je pod "ostale" datoteke 3 GB. Ovo tvoje je najveći bloatware ikad ili je tu i cijela povijest backupa/ažuriranja svega i svačega.😃

fensisuperstar To ti je Xiaomi. Hardverski best buy a sw totalni krš.

Sada uzmeš rabljeni s23 ultra za 500e i btk.

fensisuperstar uzeo sam staroj zaomije i ja sam pozalio jer je jebeni OS pun ads-a i svako malo me zove kak joj iskacu neke stvari…

fensisuperstar Tek nedavno poceo pušit kinesku kurčinu baš jako.

Isprobaj Južnokorejsku. Ide glatko, moćan je i dugotrajan.

champion1

Ma stari moj ne uzimam novog kineza ni mrtav. Ako mi je jedini način da koristim telefon tako što ga rootam ili debloatam onda u pičku materinu

fensisuperstar

Ma ja dok sam bio na Androidu sam svaki mobitel rootao i stavio CFW. Bez ikakvih pozdarija samo stock OŠ sa nekim QOL stvarima.

Heat Fensi kaže da ima samo cancel žaomi.

Heat Nema "disable" opcija?

ima. na ravno nekoliko aplikacija. na većinu nemaš. što je najjače pustili su disable na jedan app koji ako ugasiš mobitel ode u bootloop 🙂
      evo recimo moraš sam jebeno brisati stvari iz recycle bina a neke i ne mozes naći nego moraš otići u show hidden files i onda napisati .trashed

ali opet kad sam sve ispraznio i dalje ostaje 35 giga nečega. backup nije ni upaljen. a kad pokušam otvoriti jedan folder kaze da android nema administrativne mogućnosti otvoriti taj folder. backupat ću si sve sa moba uzeti neki novi kroz koji mjesec i onda ga jebeno dignut na novo, i očistit skroz.