Ja iskreno glupljeg i retardiranijeg mobitela od Sonyevog nisan našao, žena mi to ima godinama i to kad uzmeš u ruke i malo gledaš po njemu po opcijama ideš napisati nešto nemožeš se načuditi koja je to kompliciranost debilana i slično, kako god imaju retardirane menie na TV-u tako su to prinili i na mob, zašto jednostavno kad može na Sony način. Ali evo napokn ženu san odgovorio i ide na Smasung a koji viditi čemo za Black Friday na tcomu.
Tko god je na pretplati ja iskreno neznan kakva je računica kupiti xiaomi, one plus i slične mobitele evo sad je izašao taj neki Xiaomi mi 10t pro, super mobitel bla bla bla ali prvo mobiitel nema oled ekran a to mi je prvo i osnovno bez toga nema dalje drugo taj pro sa 256gb me ispada 3720kn u tcoma dok sam note 10+ platio 3840kn.
Jednostavno Samsung opali brutalan popust kod tcoma i to svako malo a posebno na black friday da ja naman razloga ništa drugo osim njih pogledati.
A da je ludost kupiti Samsung na day one to da, malo strpljenja i dobiješ top mobitel po cijeni ovih jeftinijih izazivača