Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
- Uređivano
Zero sjećam se itekako. Ja sam imao prvu 256MB, bila oko 200kn.
Zeleni signal je bio EDGE, a plavo kad uhvati UMTS. Znam da sam gurao kroz prozor da uhvati UMTS, samo što je onda gutalo promet kao mutavo.
A onda je nakon jedno godinu dana, VIP ponudio i 512MB za 250kn.
Ovih 256mb je doslovno bilo za mail i MSN/ICQ dopisivanje. Ne daj bože otvoriti net.hr ili neki k. Proguta sve.
Ja se sjećam da sam u Firefoxu namještao da mi uopće ne prikazuje video i gifove. Kakvo je to bilo čeličenje, nove generacije nikad neće razumjeti.
Prvu godinu sam dao s 256mb mjesečno, drugu godinu s 512. U browseru isključeno sve osim teksta. Sjećam se tablice, dvije noćne u Kauflandu = 1 mj. tog smeća od interneta.
A sjećam se i kako je sve to letjelo u smeće kad je istekao ugovor s Tele2. Onda sam se sam sebi zakunio da više nikad u životu s nikim neću potpisat nikakav ugovor.
Barem si ostao čovjek od riječi pa i partnerica to razumije….oh, wait.
- Uređivano
Preporuka za mobitel došlo je vrijeme da se prebacim pa me zanima šta je bolje uzeti IP il' Samsung naravno TOP modele .
Najbitnija je stvar baterija i kamera .
Budžet je je dobar
Edit : nećemo pretjerivati
Uzmi Ajfon.
Nekako mi tvoja fizionomija, stil za oblačenjem, želja da budeš fejk elita i prihvaćen u društvu forsiranjem najskupljih stvari nekako i stoji uz taj brend uređaja.
HideooKoojima cekaj mj il dva…dolazi iphone 16 pro max i samsung s25 ultra ( i guess)
Idući mjesec bi trebali biti predstavljeni iPhone 16 i 16 Pro modeli. Zadnjih cca 5 godina sam na Samsungu no kako sam nedavno uzeo Macbook sad planiram uzeti iPhone 16 Pro Max jer mi ističe ugovor kroz mjesec/dva.
Ja budem pričekao onaj Slim model što se kao šuška da bi trebao doći sljedeće godine jer sam se baš nadogradio prije 6 mj na 15 Pro, doslovno sve što od mobitela mogu tražiti.
Baš sam nedavno frendu kupio Pixel 8 Pro odavde sa Amazona jer je bio jeftiniji i to podosta i igrao sam se malo sa funkcijama i sa AI koji nudi. Fora stvar, jako jako primamljivo da se prebacim ali ta povezanost koju nudi Apple sa svojim drugim uređajima mi nema konkurenciju.