Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
Da nemozes viditi ovako razliku
Znaci na S24 ultra obe postavke su apsolutno iste a na s23 ultri je vivid ono sto trazimo tamo je ocita razlika
Ali kad ovako saljen sve ispada isto.
Uglavnom nemoze ako minjas iz moda u mod da bude bez promjene i onda reci da ste to tako tili, da je Samsung to tako zamislija onda nebi bilo opcija za minjanje nego jedan mod i gotovo.
@Miro Evo sad ti je i službeno…uskoro dobivaš boje
- Uređivano
fensisuperstar nisam.
Suska se o novom pokusaju MSa. Koncept za Win12 mobile, ARM
- Uređivano
@Miro e jesi se uspio naviknut na s24u?
Ja sam uzeo nakon note 10+, s23u i šokiran sam koliko je teži uređaj a bome i deblji.
S maskicom ko cigla…
Također, najdrastičnija razlika mi je u kameri, video da ne govorim. Nebo-zemlja.
Ali realno note je note…iskreno i fali mi malo…sve je radilo top…a điđe poput 120hz ekrana me i nisu toliko dobile. Igre ne igram, pa ono nisam baš oduševljen.
Navikao sam se jos je dosa update za vivid pa je sad sve ok.
Kamera top i tu osjetim najveci dobitak igre isto ne igran pa tu nemogu nista reci a brzina i ekran su isto vrh.
Ali Note 10+ je bio savrsen i iakreno neman osjecaj da san prisa sa fice na mercedesa.
Moga bi nakon jos nekog vrimena vratiti se malo na note pa viditi jeli se osjeti kako je losiji mob
Miro Znači sličnog smo mišljenja…baš sam ono..neću reci razočaran, vec neugodno iznenađen.
buz Mislim da bi s iphonom bio još više razocaran u nekim stvarima. Zapravo ne ni razočaran koliko bi me smetalo vrijeme privikavanja na sasvim drugi "ekosustav".
Poštujem one koji ga obožavaju, ali na androidu sam day one od prvog pametnog telefona.
Da se razumijemo, s23u je raketa u svemu. Ali je težak, i to ponajviše zbog ogromnog sustava kamera ( kad se otvori telefon vidi se da su kamere kao dio zapravo velike, sandwich ploca ) te zbog 5000mah baterije.
A54 kao midranger je teži od note 10 plus kad smo već kod toga.
A morat ću se ili naviknut ili uzeti nešto manjih dimenzija kao što je s23/s24.
Ja neman problema sa tezinon i velicinon u ruci, navika san
Cilu zivot mi je tako
A maloj san uzeo iphone 15 i malo san se igrao sa njim samo me živcira sto je sve drugacije tu bi mi tribalo jako puno vrimena da se naviknem