doctorfreak Miro Znači bolje da ostanem na noteu 10+?

Iskreno neznan sto bi ti reka…

Tzereen Miro jesi ti ziher da nema gesture based controls? Pa moj Galaxy A34 ima.

Ima gesture ali su prominuli i to sve ceka ko ode na one ui 6.1

Dakle prije si isao ovo plavo od doli prema gori za back sad je sa desno na livo i ne uvati svaki puta i recimo u whats upu svaki jebeni put ako ide back stisnes onaj mikrofon doli za poslati glasovnu poruku.

Isli su na neki iphone đir koliko san ja skuzio a za to ih nabijem nakurac jer tu ovo godinama funkcionira i ako sam tija iphone đir onda bi kupio sebi iphone a ne imao njegovu kopiju na samsungu.

Jebiga ako kupujem 5 godina mlađi mobitel onda ocekujem cim ga upalim da kazem vau kako je ovo dobro a mene doceka ekran sa ispranim bojama. Imaju taj problem na ultri 24 da ne radi vivid mode youtube je pun nekih kvazi rjesenja ali dok samsung ne izbaci patch da popravi od toga nema nista. Trenutno note 10+ mi ima lipisu sliku jer su jace boje ovo je vise trenutno lcd nego oled.

Neznan dvi glavne stvari ekran i kako ga koristim su usrane i onda bi ja triba biti zadovoljan je kako da ne

Miro aha. Prije si imao Samsung gestures. Sad imaš klasične Android based. Svaki Android to ima.

Odozdo prema gore je home. Lijevo na desno i desno na lijevo je oboje Back. A lagano dolje prema lijevo je šibanje iz aktivnih prozora.

Btw, evo kako možeš do onih koje ti želiš:

"you’ll need to download Good Lock from the Galaxy Store, then install NavStar from Good Lock. Once installed, turn on “Enable extra gesture settings.” After that, the removed options will reappear in the regular Settings menu under navigation settings."

prayer

A nisam 100% ali fakat nije puno. Kroz dan tu i tamo prosurfam. Imaj na umu da je standardna baterija samo 4300mAh. Što je zapravo jako malo za takvu veličinu zaslonu. Također dodaj tome da je to i exynos chip

Zero

Ja sam promijenio 2-3 baterije. Sve originali od više dobavljača. Minimalan pomak. Jednostavno je ona prva najbolja.

Miro Jebiga ako kupujem 5 godina mlađi mobitel onda ocekujem cim ga upalim da kazem vau kako je ovo dobro a mene doceka ekran sa ispranim bojama.

Nemrem vjerovat da je ovo istina. Pa od prvog S modela isti se kupovao baš zbog amoled ekrana i življih boja. Ja baš zbog tih šarenih boja ne mogu bez amoleda. Slučajem okolnosti sam na par dana koristio ips matricu stari moj….kakav downgrade…

Al jebemu pa mora bit neka caka s bojama…siguran sam da se to može promijeniti.

Edit: banana…čitam ljudi se masovno žale po reditu..looool…jeben QA prije realeasa 😃

Miro za više savjeta click like and subscribe. 🤣

doctorfreak Nemrem vjerovat da je ovo istina. Pa od prvog S modela isti se kupovao baš zbog amoled ekrana i življih boja. Ja baš zbog tih šarenih boja ne mogu bez amoleda. Slučajem okolnosti sam na par dana koristio ips matricu stari moj….kakav downgrade…

Al jebemu pa mora bit neka caka s bojama…siguran sam da se to može promijeniti.

A neki problem je

Miro kad patchaju bit ćeš onda sretan. Samo što je žalosno da uređaj toliko skup ima takve glupe greške. Stvarno to ne očekuješ za lovu koju si dao.

doctorfreak Meni je bila zamjenska. I meni se čini da ne drže jednako kao orginalne, unatoč tome što bi po deklaraciji kao trebale imati i veći kapacitet. Mislim da je bio Onyx proizvođač.

Zero ONYX ti je zlo zla. Zamjenske baterije sklapane u pitaj Boga kakvoj šupi.

Imali smo konstantne reklamacije i odustali od njih.

Ja ti govorim o striktno originalnim baterijama Samsung Service Pack. Jednostavno nije to to.

Miro Da ovo nema jebene razlike. Užas.

Napisao sam kasnije, da sam vidio da se ljudi jako žale.

Kakav promašaj za Samsung 🙁

doctorfreak

Da moraju to ispraviti, ja sam prešao s Note10+ na S23 Ultra i ne žalim eura!

doctorfreak

Možda sam ja lud ali razlike definitivno ima na iPhone s kojeg gledam. Nije kričavo ali se primjeti.

• [deleted]

E @Miro jesu te navukli da kupis novi mobitel Ha-Ha-Ha

Nekom su liku iz Samsung podrške napisali

Al hrpa ljudi se također žalilo, pa će u sljedećem Updateu srediti fix Vivid boja.

Ma ništa Apple i Samsung, vrijeme je da se povjerenje pokloni i drugim proizvođačima.

OnePlus 12 npr.

Znam da se mnogi sablazne na nepoznato ime, ali vidi prednosti:

• Baterija od 5400 mAh (traje jako dugo)
                • A kad se i potroši, puni se od 0-100 za 26 minuta
                • Bežično punjenje od 50W (brže od žičnog punjenja Samsunga i Applea)
                • Mehanički slider s desne strane za lako prebacivanje u vibro ili silent mode
                • Punjač od 100W u paketu
                • Snaga na razini s24 ultra
                • Odlični stereo zvučnici
                • Nema bloatwarea niti onakvog kakvog ima Xiaomi, niti onakvog kakvog ima Samsung
                • Možda najbolji haptički motor na tržištu
                • I napokon kamere čije fotke su rangu najboljih kamera na tržištu
                • Leće kamera su sakrivene ispod još jednog sloja stakla pa neće na njih prašina
                • 4 godine android nadogradnji, 5 godina za sigurnosne zakrpe

A sve skupa za ispod 1000 eura. I besplatne bežične sluške.

Tzereen OnePlus sigurno više nije nepoznato ime, samo još nije dovoljno jak brend. Uzeo bi OP ispred Samsunga svaki put.

buz a nije, ali ja kad god pričam s nekim, kad kažem OnePlus, kažu kaj? Čije je to? Xiaomi ili Huawei. Ne, OnePlus. Ali model ili marka? Marka.

Pa dobro…

A vidi i odma po prvoj reakciji gore 😀. Nema, ljudi znaju dva tabora, to je to. Crno-bijelo, crveno-plavo, Samsung-Apple.

Čak i kad napišeš post bez prikazanih osobnih preferenci, samo činjenice.

One Plus je sa 7Pro i svojim 90hz ekranom bio na dobrom putu da ubije konkurenciju (te godine je i uspio u tome) i postavi temelje za kvalitetan uređaj, ali sve poslije toga je bilo mediocre i bukvalno su srozali kvalitet poslije 7ice da ih više nitko ne smatra konkurentnima.

Kombinacija sa Hasselblad je također bila loša, jako ime, a kamere početne generacije su bile cirkus, najviše zbog lošeg softwerskog procesuiranja fotografija.

Drago mi je da se polako vraćaju na scenu.