Brijac Činjenica je da se radi nešto da se popravi jer su gledatelji nezadovoljni. Nije bitno hoće li biti bolje ili ne, bitna je volja da se udovolji nama gledateljima radi kojih se filmovi i snimaju. Sonic za primjer, odgodili su film radi loših reakcija na izgled Sonic-a u traileru i napravili su ga kako treba.

Takvo udovoljavanje i fan service su nekad super stvar, nekad - ka šta se i pokušalo s prvom verzijom ovog filma - totalni promašaji i uništavanje nečije vizije. I zato mi je toliko drago zbog ovog, jer ću uvik navijat za jedinstvenu viziju strastvenog redatelja, čak ako mi se i krajnji rezultat ne svidi. Jer će skoro uvik imat više identiteta nego neki šablonski cash grab.

P.S. Snyderova verzija Supermana je meni daleko najzanimljivija inkarnacija lika koju znam.

Zače, nemoj se ljutit, al nabijem te na 4:3. Tebe i tvoj artistički integritet.
    Nije ovo Lighthouse, ovo je superherojski spektakl.

To se jedino ni meni ne sviđa, da.

Shooter Snyderova verzija Supermana je meni daleko najzanimljivija inkarnacija lika koju znam.

Onda ne znaš puno inkarnacija Supermana.

Snyderov Supes se može sakriti pored All-star Supermana, Must there be a Superman, Superman for all seasons ili Whatever happened to the man of tomorrow.
    Pa čak i Superman the Animated series.

Preporučam ti da počneš čitati 😄

Uff, odličan nabrijavajući trailer.

Nema veze što daleko više preferiram Marvel, hoću da i ovo razvali.

wooddiebone

wooddiebone Onda ne znaš puno inkarnacija Supermana.

U pravu si. Znam samo filmske, Smallville, Dark Knight Returns i mutno se sićam onog iz Justice League serije - od njih mi je DCEU najzanimljiviji. Prije sam mislija da nije toliko samo on i njegovi unutarnji konflikti, nego više reakcija svita na njega. Ali onda sam skužija koliko mi je drag kad sam na sekundu pomislija da ću ga vidit u onoj sceni u Shazamu.

Čitat počet neću jbg, iako volim ove filmove zapravo uopće nisam za stripove.

Shooter
        Šteta. Većina tih priča je u biti dosta self-contained i ne zahtjeva investiranje vremena na praćenje ostatka stripova.
        Neki su adaptirani i u animaciju pa ti je to možda bolje.

escoban
        I to je skroz ok.
        Meni osobni je Flashpoint Paradox pet puta bolji film od svih DCEU filmova.
        Kao i ostatak DC animacije.

DC animated movies su bolji od svih DC i MCU filmova. Flashpoint paradox je sami vrh, Under red Hood i Batman Dark Knight Returns mi isto spada u sami vrh animated universea.

Može pliz malo objašnjenje nadolazećeg Directors cut-a....

Jel to samo proširena verzija, ili je kompletno novo izdanje, ili što li je?
        Vidim da će trajati 4h.

Hvala unaprijed!

Torla

Kompletno novi film, u granicama logike, sa korištenjem već snimljenih scena + nekoliko novih.

Montaža je često stvar koja film radi dobrim ili lošim tako da su očekivanja ogromna.

Nije to je JL x2 i jos malo 😃 A i ovaj footage koji smo vidili je vjerovatno izmjenjen još tako da ima tu jos vise od 2,5 h

wooddiebone pa s obzirom da prvi traje jedva 2 sata, a ovaj 4, da, pola filma

Totalno novi film.
            Očekivanja su mi sad zapravo totalno porasla.

Meni osobno je orginalni JL najgori film koji sam ikad gledao i svjestan sam da je kaotična produkcija za to najzaslužnija. Zapravo se ful veselim vidjet kaj je to Snyder složil.

A s obzirom kaj se sve dogadjalo tokom snimanja jos je i ispal solidno govno

escoban
            Da, najmanje 2,5 sata potpuno novih stvari, vjerojatno i više. Plus i sve šta smo već vidili s drukčijim kontekstom, editingom, paletom boja i soundtrackom. Zato sam i reka nedavno da je ovo bez presedana u filmskoj industriji.

7 dana kasnije

After Whedon’s reinterpretation screened on the Warner Bros. lot, executive producer Christopher Nolan and Deborah Snyder, the director’s wife and producing partner, had a blunt message for Snyder. “They came and they just said, ‘You can never see that movie,’”

the filmmaker was tasked with creating DC’s answer to Marvels “Avengers” movies, uniting the likes of Superman, Batman, The Flash, Aquaman, Wonder Woman and Cyborg into one super-team.

“How am I supposed to introduce six characters and an alien with potential for world domination in two hours? I mean, I can do it, it can be done. Clearly it was done,” Snyder told the magazine. “But I didn’t see it.”

https://variety.com/2021/film/news/zack-snyder-justice-league-hbo-max-joss-whedon-1234912168/

malo in depth o sranju koje se desavalo iza kulisa