escoban Da je wooddie reziser , njegov bi superman zagrlio Zoda i uspio ga nagovorit da skupa spasavaju macke sa stabala
Brijac Rastura trenutno po ocjenama. 8.9 na imdb. Naravno da će to past, ali opet visoka ocjena za početak. Itko pogledao?
escoban Ljudi kazu da je najbolji DCEU film , meni ako bude u rangu BVSUE bit ce jeben jeben film ! Bas sam prekjucer pogleda BVS i moram rec da mi je za ocjenu ili 2 bolji od MOS jedva cekam vcrs da se zavalim 4h i naravno sutra opet da utvrdim gradivo 😁😁
Brijac wooddiebone Daš link na privatni tracker gdje je moguće registrirati se samo s pozivnicom, really?
Shooter Skinija sam preksinoć procurilo je bilo ali imam dogovor da gledam večeras pa eto. Ali nisam moga izdržat da ne bacim koji pogled i više mi se toga nije svidilo nego šta je. Potpuni dojmovi večeras.
Brijac Tzereen Ne znaš ti šta je kvaliteta ako ti je rarbg najbolji 😛 wooddiebone Ma ja imam account tamo, al sam pretpostavio da escoban nema.
Tzereen wooddiebone thanks. Već sam mislio da sam lud. Brijac vjerojatno misliš da tamo ima samo torrenti od po gigu dvije? Ima odličnih verzija, biraš kaj oćeš. Od običnih, preko 720p, 1080p, 2160p, do bluray ripova s dolby atmos remuxevima od po 100gb.
Brijac Tzereen Ma mislio sam da misliš baš na RARBG ripove koji su čisti prosjek, ali ti misliš baš na tracker stranicu.
Tzereen Brijac yes. Stranica. Meni je top. Sve dodje brzo. Izbor ogroman. A free je. Glavno da se razmemo.
Tuhy Nema boljeg od Rarbg-a, ima 10-20 verzija istog filma ponekad. Oni 1080p od 2GB se skidaju kad te film površno zanima i ne treba bit neka bolesna kvaliteta.