doktor1 Ovo je Lars Cura i ja ga udomili iz azila pred nekih pet mjeseci. Starac od sedam godina. Postao je ogromna razmažena maza Ovo je nakon šta smo ga uzeli iz azila: A sada ovako… Ajde, većinom spava u svom velikom krevetu, ali nije mu nepoznat kauč…
TITANXIS doktor1 Ajde, većinom spava u svom velikom krevetu, ali nije mu nepoznat kauč Ko i svi starčeki. Lepo je od vas što ste udomili peseka i to starčeka. Ja iskreno ne bih, šta ja znam, možda zbog straha da ću se previše vezat uz njega ili nju a možda mi i neće potrajat dugo zbog godina pa se još nositi i sa time.
foggy Đubreto, sve deke njezine, svi dijelovi kreveta 90% njezini, a definitivno i moje srce ima, jedno 110% <3
Tzereen Baš su vam slatki! 💖 Ovaj zadnji liči na Corgija. 💖 Mi sad planiramo za stan uzet francuskog buldoga ako nađemo.
Tuhy Miro Ovo govno je sralo i pisalo po kuci misec dana svi su mi govorili trebas lagano trebas viknuti i to ali kad je bila zadnja seansa da pisa u hodinku i trce na krevet i u trku pisa po krevetu i po oba kusina ja san ubio boga u njemu i od onda nikad. Plačem.. 🤣😂 Btw, da je u duhu topica… ❤️
Genesis TITANXIS Ela se zove fensisuperstar tako je…a veceras zbog gostiju koji su se zadrazli vise od 3h i dobio sam slom zivaca jer mi draga nije dopustila da ih otjeram kuci jer je to seljacki…
Genesis Nakon svega 10 dana, dosli smo do ove situacije…svi govore kako imamo srece jer je Frida prihvatila malu macu