buz Ovakve dlakave mice sam zadnji put vidio na maturalcu u Pragu kad sam pokušavao izgubiti nevinost s prostitutkom.
Raziel Supruga me nagovorila da kupim curici patuljastog ovnolikog kunića. S početka sam bio protiv, dok ga nisam po prvi put uzeo u ruke. Idem sutra isprazniti neki pet shop, jer ovo je nešto najflufastije ikad. I am kjuuut bićiiiz!!1! <333
TITANXIS Nije moj ali naletih na ovog simpatičnog haskija kojeg su njegovi vlasnici ošišali misleć da je pudla. Izgleda ko fotomontaža ali nije. 😆
doktor1 Ovo je Lars Cura i ja ga udomili iz azila pred nekih pet mjeseci. Starac od sedam godina. Postao je ogromna razmažena maza Ovo je nakon šta smo ga uzeli iz azila: A sada ovako… Ajde, većinom spava u svom velikom krevetu, ali nije mu nepoznat kauč…
TITANXIS doktor1 Ajde, većinom spava u svom velikom krevetu, ali nije mu nepoznat kauč Ko i svi starčeki. Lepo je od vas što ste udomili peseka i to starčeka. Ja iskreno ne bih, šta ja znam, možda zbog straha da ću se previše vezat uz njega ili nju a možda mi i neće potrajat dugo zbog godina pa se još nositi i sa time.
foggy Đubreto, sve deke njezine, svi dijelovi kreveta 90% njezini, a definitivno i moje srce ima, jedno 110% <3
Tzereen Baš su vam slatki! 💖 Ovaj zadnji liči na Corgija. 💖 Mi sad planiramo za stan uzet francuskog buldoga ako nađemo.