Upravo završio igru i oduševljen sam, jako dugo je imam na PC-u i sad se odlučim odigrati i nije mi dala da se maknem od ekrana. Jako dugo nisam igrao nikakav SP igre jer sam valjda "ostario" što se tiče igara i sve što počnem moram se natjerati da završim, ali ovo.. nemam riječi. Tko bi rekao da te ovako nešto može držati prikovanim za ekran. Jednostavna igra, ali ta misterija, atmosfera i odnos između likova (koji je stvarno odlično izveden, stalno sam htio pričati sa Delilah) te jednostavno vuče dalje. U nekim dijelovima igre hodate dosta dugo, ali kad konstantno pričate sa Delilah, jednostavno uopće ne razmišljate o tome, nego jedva čekate da vam se javi na walkie talkie. Kraj je takav kakav je, ali meni je dobar nakon što sam pročitao neka druga mišljenja i teorije i shvatio da je Delilah zapravo velika lažljivica i da je ona u svemu tome ispočetka tj. da je sve to isplanirala sa Ned-om. Kad se vratim unatrag i malo bolje razmislim o nekim stvarima koje su se dogodile, koje sam čuo, koje mi je rekla.. nema šanse da je bila iskrena. anyway, preporučam svima, kakve god igre da volite ovo vam ne može biti loše.