Raziel Obični fan made, ništa specijalno niti izvodivo.Kad smo kod spin-offa, navodno se radi već na njemu, a tema su vremena prije trenutnih dešavanja, od legendi duge noći do Rhaegara.
Brijac A znalo se to, jbg. Bolje kasnije, a da bude kvalitetno, nego da ubrzaju i naprave manje kvalitetno.
jeedah Nije trailer iz nove sezone al imamo datum.April 2019https://www.youtube.com/watch?v=-h51bTs5f_A
StarFox_N Mislim da će past gledanje svih epizoda prije S8.Definitivno namjeravam još jednom pogledati sve sezone. Ali vise se ne namjeravam zezati s torrentima. GOT nabavljam blu-ray kolekciju i gledam kad na zid šibnem OLED i soundbar.
ThaUrban GOT nabavljam blu-ray kolekciju i gledam kad na zid šibnem OLED i soundbar. Radi scena seksa?:
Tuhy Ja upravo na 9-oj epizodi 6. sezone.Vozim bike / vježbam, i usput gledam.Koliko god nekad njurgo na poneka sranja u scenariju il nelogičnostima (i na Dany koju nemogu vidjet), serija je i dalje moj guilty pleasure, zajedno sa knjigama.Za zadnju sezonu ću bit narajcan ko zadnja budala, već sad vidim...
Brijac Mislim da će past gledanje svih epizoda prije S8.Ja sam pripremio BluRay kolekciju samo moram odredit datum kad počinjem tako da završim tamo u trećem mjesecu taman prije zadnje sezone.
jeedah Malo sam kopao po starim trailerima pa se prisjetio leptirica kad sam prvi put gledao.Taman sam Demons Souls prelazio kad sam pratio trecu sezonu good times.https://www.youtube.com/watch?v=wBtkdje5OfYhttps://www.youtube.com/watch?v=YgqTAVv_lLcNakon sta su mi se slegli dojmovi od posljednje sezone, imam hajp za 8 sezonu, ali mi nije toliki kao kakav mi je bio za sedmu. Sesta sezona ima stvarno odlicne 2 posljednje epizode i stvorila mi je isti hajp za sedmu kao Rains of Castamere za cetvrtu. Takoder sjecam se koliko sam samo puta pogledao onaj trailer od sedme sezone stvorio sam si prevelika ocekivanja u glavi. Sedma iako mi je bila dobra me ipak malo razocarala u nekim stvarima. Nekako se nadam da ce ekipa uspjet zavrsit u stilu najboljih sezona posto su si uzeli vremena i posto vise ne moraju stedit nikog na kraju.
Skellington Znači zapalit ostatak Westerosa da se spriječi napredak White Walkera Dobar tease svakako, iako ima do Aprila.
ThaUrban Gotov sa E04 (treće gledanje). Kako je ova serija dobra, ta priča, ti zapleti, način snimanja, izrazi lica, vrhunski glumci, glazba, ma ne znam gdje stat. WINTER IS COMING !!
zontra Moze li mi netko dat link ili ako zna za titlove gdje je i onaj poseban jezik (Dothraki jel?) preveden na engleski? Za svih 7 sezona ili barem u sezonama u kojima se govori.EDIT: malo sam citao i vidim da se taj jezik korisiti samo u prve dvije sezone, a za njih sam uspio naci titlove. Moze li mi netko to potvrdit?
ThaUrban I WARNED YOU NOT TO TRUST ME !!Moze li mi netko dat link ili ako zna za titlove gdje je i onaj poseban jezik (Dothraki jel?) preveden na engleski? Za svih 7 sezona ili barem u sezonama u kojima se govori.EDIT: malo sam citao i vidim da se taj jezik korisiti samo u prve dvije sezone, a za njih sam uspio naci titlove. Moze li mi netko to potvrdit?Torrent koji ja imam skinut ima titlove na engleskom jeziku kad se priča Dothraki, e sad, prek njega jesu titlovi sa hrvatskim, ne znam jel ti to odgovara? (ako sam dobro skužio naravno)