Možete kupovati NS igre putem ove stranice
https://www.cdkeys.com/nintendo/switch
Nintendo Switch
Nintendo je kupio studio Next Level Games
Može, dajte nam Luigi's Mansion 4.
foggy najbolja igra na switchu
DarkPunisher Kad usisas rolu wc papira od novcanica haha, predivno. Bas dobra igra.
Igra je bas cisti gust, zavolio sam saugat jbt
Bok ljudi,
nabavio sam Switch prije par dana prvi put, isprike ako se ovo već pisalo, ali ja digitalno ne mogu kupiti ništa preko eshopa.
Što god da odaberem i odem Buy Digital izbaci mi Error Code: 9001-1670.
Dok izguglam to kaže da content nije dostupan na mojem području. ne kužim, nijedna igra nije dostupna?
- Uređivano
- Uređivano
ThomasAAnderson probaj potpuno ugasiti switch, dakle power off, ne sleep, zatim ponovo upali i trebalo bi ici. nekad znaju imati i problema sa eshopom pa dok ne fixaju moras cekati. Vecinom se rjesi za koji sat i onda probas ponovo.
Neki je problem s lokacijom. Na Switchu sam odabrao u postavkama Europa i ne ide i ne ide.
Na webu mi isto nije prolazilo tako dugo dok nisam skužio da postoji baš Nintendo Europe web i preko njega na eshop. Sad ide kupnja.
ThomasAAnderson da. vataj se shopa u kojoj se regiji nalazis, a ne ovi padobranci na ostalim platformama sto uzimaju tajlandske i tadjikistanske shopove jer bi se naguzili za 2 evra razlike.
- Uređivano
Nadam se da je ovo istina da ce iduci mjesec kada se obiljezava 25. godisnjica Pokemon serijala najaviti Pokemon Diamond&Pearl Remake za NS
Samo da ne bude ruzna igra kao sword and shield. Ultra Moon sam igrao, ali Sword/Shield sam preskocio jer su ovi iz Gamefreak potpuno skurcali.
Nema do top down view-a, kad sam vidio na što liči Sword i Shied i još bolje koje performanse ima život mi se zgazio. Baš sam si prije mjesec dana kupio Let's Go Pikachu za online i mogu reći da mi je daleko draži i zabavniji.
Let's go je nešto najgore što se dogodilo Pokemon franšizi ikad, a igram još od Pokemon Red/Blue. Ogromna pleska fanovima. Nakon 7 generacija izbaciti igru sa 150 pokemona, bez dodatnog sadržaja, bez breedinga, bez IVa... Sramota
- Uređivano
Meni iskreno ne treba parenje Pokemona, IVs, natures i ostale pizdarije. Samo kompliciraju nepotrebno igru. Zelim cilj postani trener/sampion, daj mi da biram kojim redom cu rjesavati GYM-ove, tj da mogu odmah gdje hocu, nikakve glupe TM surf, cut, rock smash (iako ih nema vise, ali svejedno postoje nelogicne prepreke koje te sprecavaju pri napredovanju dalje dok ne odradis story dio koji je igra zamislila), ne trebaju mi gluposti oko villaina i spasi svjet zlikovaca i slicne pizdarije.
Pure Pokémon Adventure: Become Pokémon Master - Maverick Edition
E TAKVA MI IGRA TREBA!!!
- Uređivano
Sanader Krivo si onda shvatio poantu igre jer uopće nije namijenjena da se uspoređuje sa mainline Pokémon igrama, već je namijenjena novim igračima i casual publici kojima taj competitive aspekt nije bitan.
Najgora Pokémon igra bez ikakve konkurencije je Sun i Moon kad već idemo uspoređivati.