Kad već neće Nintendo ima onih koji žele.

11 dana kasnije

Vauui,jesu se isprsili sa popustima,igre stare 3-5 god.

Nightyx Pa da u biti jer su to igre koje su must have i za koje se konzola uzima. Nečeš sigurno kupiti Nintendo konzolu da igraš third party igre kad ima boljih alternativa tome. Ukratko tko nema večinom želi a 30% na nešto što želiš je dosta dobar popust iako se generalno slažem stime da su im igre pre skupe no to nije njihova politika i očito im ide izuzetno dobro pod ruku 🙂

Sorcerer odeš na South Africa ili Norway eShop i kupiš čak i jeftinije 😉

DarkPunisher Kad usisas rolu wc papira od novcanica haha, predivno. Bas dobra igra.

Igra je bas cisti gust, zavolio sam saugat jbt 😆

Bok ljudi,

nabavio sam Switch prije par dana prvi put, isprike ako se ovo već pisalo, ali ja digitalno ne mogu kupiti ništa preko eshopa.

Što god da odaberem i odem Buy Digital izbaci mi Error Code: 9001-1670.

Dok izguglam to kaže da content nije dostupan na mojem području. ne kužim, nijedna igra nije dostupna?

ThomasAAnderson probaj potpuno ugasiti switch, dakle power off, ne sleep, zatim ponovo upali i trebalo bi ici. nekad znaju imati i problema sa eshopom pa dok ne fixaju moras cekati. Vecinom se rjesi za koji sat i onda probas ponovo.

Neki je problem s lokacijom. Na Switchu sam odabrao u postavkama Europa i ne ide i ne ide.
      Na webu mi isto nije prolazilo tako dugo dok nisam skužio da postoji baš Nintendo Europe web i preko njega na eshop. Sad ide kupnja.

ThomasAAnderson da. vataj se shopa u kojoj se regiji nalazis, a ne ovi padobranci na ostalim platformama sto uzimaju tajlandske i tadjikistanske shopove jer bi se naguzili za 2 evra razlike.

maverick cijene nekih igara su upola od EU shopa, dok su AAA naslovi po istoj cijeni.