Nove igre ne izlaze za WiiU. Mario Oddisey recimo.

Imam wii u i playstation 4,je li moze netko pomoc i reci mi zasto bi kupio switch?
Volim sve Super Mario igre i to me privlaci...
Po cemu je drukciji i bolji switch od wii u?
Arms, Kirby: Star Allies, Mario + Rabbids Kingdom Battle, Octopath Traveler, Splatoon 2, Super Mario Odyssey i Xenoblade Chronicles 2.
Ovo su igre koje su dostupne samo na switchu, da li je to dovoljno za kupit konzolu moraš odlučit sam.

+ Switch stvarno može poslužiti kao prijenosna konzola. To mi se čini sad naročito zgodno i zbog dostupnosti hrpetine indie igara.

Ok..ja sam i wii u kupio zbog super maria.
Što se tiće grafike i ostalih stvari?
Konzole opcenito?
Ili su samo igre razlika koje ne izlaze vise na wii u?

A pa jaci je Switch. 1080p vs 720p odokativno. Ako si odigrao sve na WiiU, prodaj i kupi Switch, oba ti ne trebaju.

2 mjeseci kasnije

evo Icek™ 6 mj za save, da ne bi bilo nismo znali opet  xD

https://www.eurogamer.net/articles/2018-09-26-nintendo-says-it-will-keep-cloud-saves-for-six-months-after-an-online-subscription-expires

Ma nabijem ih, sve škrtice, guze se oko tih par megabajta.

jbg hosting puno kosta, i nije par mb vec koja giga prostora za svakog usera , zasto bi oni cuvali i placali tvoje podatke kad ne znaju hoces li se ponovno pretplatit.
barem sta se tice PSN-a, kopiras sam na usb i stavis di god oces

barem sta se tice PSN-a, kopiras sam na usb i stavis di god oces
I onda slućajno formatiraš USB misleći kako su ti sejvovi na sigurnom u cloudu. Pas mater. Ta škola me jebeno skupo koštala.

Teško, nekoliko stotina GB imaju sejvovi.

2 mjeseci kasnije

Čini se da bi Skyward Sword mogao dobiti HD verziju za Switch:

https://www.ign.com/articles/2018/11/26/eiji-aonuma-seemingly-teases-skyward-sword-for-switch

2 mjeseci kasnije

Ekipa meni stiže Switch sutra ili najkasnije u utorak a pošto sam živi tudum po pitanju Nintenda molio bi par savjeta za početnika tipa koju regiju odabrati za account gdje najpovoljnije uzimati igre, kako šljaka kupovina preko e storea i da li modati konzolu ili ne ???
Ovo je ono čega se mogu sjetiti iz glave a siguran sam da ima još brdo fora prema tome ako imate volje i vremena slobodno se raspišite jerbo je svaki savjet i više nego dobrodošao  :)

mjesec kasnije

Iako nije bilo nikakvog prikaza Bayonette 3, Nintendo Direct je imao par zanimljivih najava za Switch - remake Link's Awakeninga, nova igra PlatinumGamesa Astral Chain, a dolaze i Hellblade: Senua's Sacrifice te Assassin's Creed III Remastered.

Link's Awakening u stilu Link between Worlds bi bio nice, mislim za 3DS.

nova igra PlatinumGamesa Astral Chain
Sinoć sam se slučajno uključio tik prije prikaza ove igre. U prvi mah sam pomislio "Uh, kako bi bilo dobro da ovo radi Platinum", zatim "Ovo mora da je Platinum" a kad sam vidio Hideki Kamiya i Takahisa Taura znao sam o čemu se radi.
Izgleda zanimljivo, još jedan razlog za kupnju Switcha.

Šteta što nije bilo Bayonette 3... Maybe some other time, kako bi rekla Ada Wong. :)

Šteta što nije bilo Bayonette 3... Maybe some other time, kako bi rekla Ada Wong. :)
Moguće da će biti na E3 sajmu. U svakom slučaju, bit će ovo dobra godina za Switch.

15 dana kasnije

Gledam malo cijene igara za Switch. Nije normalno da su toliko skupe. Ma bezveze se čudim kad je za Wii-U bila ista stvar. Očekivao da će sad biti drugačije jer se konzola super prodaje i sigurno se igre štancaju sve u 16. No Nintendo uvijek mora biti special one.

Kako funkcionira online igranje i plačanje? Se stvarno mora nešto preko mobitela?

Mislim da je za chat potrebno imati app na mobitelu.

Bome cijene ne padaju. Ja sam posustao sam i odlučio se na Team Xecutor i derem sad upravo Bayonettu 2. Nije me se dojmio baš njihov pokušaj online servisa, nema trofeja i jednostavno nema ničega da me drži da budem "legit". Ah.