Za 3DS sam kupio par igara ali Nintendo je stvarno cicija po tom pitanju. Neće me Switch vidjet do neke nove Zelde.
Nintendo Switch
Mislim da mi je Fenix rekao da JAR (Južnoafrička republika) ima jeftinije cijene igara.
Frend će mi za cca mjesec-dva posuditi Switch. Možda i kupim od njega ako mi se svidi. Ima sve hit igre Zeldu (sa dlc-om), Xenoblade (također dlc) Super Mario Odiseja, Star Link, Mario Kart 8, Donkey Kong.
Ove tri Wii U igre sam prešao na toj konzoli. Ali nisam dlc za Zeldu niti sam riješio sve shrinove. MK8 sam igrao samo sp (bez dlca) i mp uživo sa frendovima. Nažalost nisam mogao online jer me non stop izbacivalo, uspio sam odigrati svega 15-ak utrka. A ful sam se veselio onlineu jer je igra odlična! Nadam se da bi mi na Switchu normalno radio online.
Volio bi opet preći tetu Bayonettu 1 i 2. Ali nema šanse da dam punu cijenu jer već imam obje igre.
Oduševio me Switch u ovih nekoliko dana koliko ga imam. Više sam ga igrao u portable jer sam išao u ZG (vožnja busom nikad brže nije prošla).
Sviđa mi se glavni izbornik koji je jednostavan i brz. Igre u portable izgledaju predivno i ništa ne šteka (barem ove koje sam probao). Vidio sam savjet na netu da se uključi flight mode i da baterija traje duže (primjetio sam da je to točno).
Da li ću ga kupiti od frenda to ću još vidjeti. Posudio mi ga je do 6 mj. Najava velikih Pokemona me razočarala, odgodili su Metroid Prime 4, nema previše ex koje nisam prešao tako da ću dobro razmisliti. Ako Bayonetta 3 izađe ove godine onda super, kao i Metroid Prime trilogija (no to nije ni potvrđeno) dok se čeka na novi nastavak.
Sve u svemu konzola je super i ful mi se sviđa. Oni koji nisu imali Wii U imaju masu toga za odigrati + nove ekskluzive kojih zasad nažalost nema previše.
Kupio sam Switch početkom godine upravo zbog portable mogućnosti i mogu reći da sam s te strane jako zadovoljan. Mogućnost igranja Nintendovoh igara visoke produkcije, kao i vrhunske indie naslove, je sjajna stvar. Ekran je također iznenađujuće dobar, kao i sama baterija. Odigrao Celeste, Donkey Kong Tropical Freeze i Super Mario Odyssey, a trenutno se šaltam između Tetrisa 99 i Zelde. Imam i desetak sati u Hollow Knightu, ali uhvatila me bila želja za Mariom i Zeldom pa sam ga stavio na pauzu. I da, Mario Kart je neizbježan kad sam doma i imam ljudi kod sebe, a kupio sam i Smash al nikak da zamjeni Kart kao go-to party igra. Ukratko - konzola me zabavila i još uvijek me zabavlja.
No nije sve sjajno.
Kao prvo, joycon gljive su užasne. Vrlo vjerojatno ću kupiti kontrolfreekove, iako dodaju svega 4-5mm na ukupnu visinu. Ali i to je svakako bolje od trenutne situacije. Samo držanje konzole je ok, iako mi mali prsti čudno leže na joyconovima. No ništa strašno.
druga stvar je bonus za online koji je blago rečeno katastrofa. Nintendo ima nevjerojatan backlog, a najbolje kaj mogu ponuditi je NES emulacija. Lol. Dodavanje SNES (i možda Gameboy) emulacije bi jako poboljšalo situaciju i povećalo vrijednost same usluge.
Treći, a ujedno i najveći, minus je third-party podrška. Podrška od strane indie developera je veliki plus, ali nije dovoljna. Ima puno (starijih) igara koje bi bile vrh na ovakvoj konzoli, a da ne pričam o nadolazećim naslovima. Evo, Sekiro izlazi za par dana i, zbog trenutne životne situacije, prisiljen sam ograničiti igranje na par sati preko vikenda. Da, znam da je to pitanje tehničke prirode, ali svejedno mi je žao što konzola nije ps4.
Kada sam uzeo Switch bio sam jako jako nahajpan radi excluziva gore. I rek'o biće ih brzo još. A ono kifla. Ono što su izbacili do sada bilo je oke, ali gdje su nove stvari, naslovi koje samo nintendo gura, gdje je era gdje su igre poput Baten Kaitosa dolazile, gdje su te novosti koji je nintendo uvijek bacao i zbog kojih sam uvijek uzimao njihove konzole...
Malo sam se ohladio, međutim svakako ću odigrat sve što je tam excluziva, još Zeldu nisam, znam loše totalno, ali znam ću igrat 100h pa skupljam vremena. S druge strane, Xenoblade Chronicles 2 me oduševio, prekrasna igra sa dušom. Octopath traveler također.
Konzola ima potencijal i mesa mnogo, samo trebaju malo poradit na tome. Nije da nemaju para da ne mogu takve stvari odradit, a i mogli bi malo sredit online da, zbog njega i zbog činjenice da nema trofeja i nikakvih zasluga za muku koju ostavimo u igrama sam prešao na executioner linker. Nema mi smisla drugačije.
Ja još uvijek nisam kupio Switch.
Svega nekoliko igara koje su mi zanimljive nemam na Wii U (Super Mario Odyssey, Xenoblade Chronicles 2)
Tako da ću vjerojatno pričekati reviziju konzole.
Evo meni gljiva na desnom joyconu počela driftat nakon pola godine. Malo gledao po netu, izgleda da i nije tako rijedak problem. Jeben build quality.
konzolu povremeno upalim radi nekog update-a....nadam se da cu ju igrat ako nabavim Astral chain sto dolazi krajem iduceg mjeseca
Ja baš na moru derem Xenoblade 2 DLC. Odlična igra, šteta što ih nema više takvih.
Ja baš na moru derem Xenoblade 2 DLC. Odlična igra, šteta što ih nema više takvih.
vidis na to sam potpuno zaboravio da bih mogao odigrat
Dobar je, kao Xeno 2 samo ubrzan, nema previše filozofije. A on mi se svidio jako, tako da je ovo fini DLC.
https://youtu.be/zPLu2z6yB5k
https://www.youtube.com/watch?v=YQ2uquu9nNY
https://www.youtube.com/watch?v=h8-iL5p4bSM
Nintendo Switch je najpopularnija konzola 2019. u Japanu
https://www.gamespot.com/articles/76-of-japan-console-sales-in-2019-were-for-nintend/1100-6472619/
Ja Sam ga tek kupio, dugo sam razmisljao o njemu I nisu me zanimale Mario igre I samo cu reci da kao otac dvogodisnjeg hiperaktivnog dijeteta, malo slobodno vremena ostao Sam jako jako iznenadjen koliko je dobra stvar, na stranu graficku na koju ni ne gledas kasnije konzola je vrh I uopce nisu sve igre tako skupe kako Sam mislio. Za pocetak Sam uzeo dragons dogma I mogu reci chilling. Pogotovo navecer kad Mala zaspe, zrolam si pljugu I chill na kaucu bez da me Zena nateze da Sam stalno na kompu u sobi. A ova sleep funkcija vrhhh, znaci u roku Sekunde sam nazad u gejmu. (sorry na nekim velikim slovima, to mob Sam ane da mi se namjestat)
Nintendo je potvrdio da NS Lite najvise kupuju žene i pokemon igrači
https://www.ign.com/articles/30-of-nintendo-switch-lite-owners-already-own-a-switch
Upravo procitao da nintendo Europe ima u petak super rasprodaju za najvece hitove
- Uređivano
Akcija traje do 1.3.
https://www.nintendo.co.uk/Search/Search-299117.html?f=147394-5-10-71-3690-3266