Jebeno. Nintendo mi više ne prihvaća karticu. Zvao sam banku, provjerili su, i da, Nintendo of Europe više ne prihvaća. A imam samo tu jednu karticu, VISA.

I što da sada radim?
promjeni banku :)

Isao i ja provjeriti kad koristim isto Visu ali od ZABE i radi normalno..cak mi je uzelo i 10 eura

https://www.polygon.com/2018/5/25/17395216/nintendo-switch-eshop-games-list

Nintendo dodaje par dobrih naslova na eShop, izmeđuostalog i SF 30 years ann collection...

5 dana kasnije

https://youtu.be/jxrHwK-e1vk

predobro izgleda, jedva cekam.

Igrat ću Mario Tennis online. Dream come true!

Još da naprave novu Strikers igru, jaoooo.

Danas dolazi demo Mario Tennisa pa navalite, cijeli vikend je igriv.

Znači sutra ne izlazim iz kuće...
Vidimo se online! (nadam se)

...a ja mislio da sam loš u Soulsima. :

Ajde, ako ništa drugo, barem sam skužio da su stavili neku free Pokemon igru na eShop. Mario Tennis je zakon, btw, samo što sam ja loš igrač.

Pokémon Let's Go Pikachu izgleda brutalno. Dođe mi da samo zbog toga kupim Switch. xD

Zašto se zove GO? Pogledao sam onaj trailer, ali nije mi jasno jel očekuju da igram Pokemon GO ili ne? Ako da, onda me ova igra ne zanima. Previše su počeli zajebavat s ovim dodacima, daj mi da igram Pokemon igru na Switchu i pusti me na miru s Pokeloptama i slično. Previše su se na to fokusirali.

buz
Ništa ne javljaš... Jesi li pokušavao kupovati šta sa eShopa nakon ovog zadnjeg apdejta? Znaš da sam pričao da mi karticu više ne prima.

Bome i ja suckam u tenisu, pet poreza za redom. Previše body shotova, svaki treći bod protiv mene je body shot. I tutorial brate, pusti me da igram  xD

Jebali vas besplatni Pokemoni. Legnem u krevet, kao samo malo da vidim te Pokemon. Tri sata sam ih igrao. Nisu uopće loši. Makar meni, koji osim dva tri dana "igranja" Pokemon GO, ovo mi je defakto prva Pokemon igra.

buz
Hvala što si mi odgovorio na pitanje. Mogao si jednostavno reći DA ili NE. I nemoj reći da ga nisi vidio jer si bio u temi.

Icek™
Jel' ti Pokemoni imaju autosave? (jer nigdje nisam vidio Save opciju)

Odgovori su DA probao sam i NE, ne radi ni meni.

Zašto se zove GO? Pogledao sam onaj trailer, ali nije mi jasno jel očekuju da igram Pokemon GO ili ne? Ako da, onda me ova igra ne zanima. Previše su počeli zajebavat s ovim dodacima, daj mi da igram Pokemon igru na Switchu i pusti me na miru s Pokeloptama i slično. Previše su se na to fokusirali.
Da, ima veze s Pokemon GO i očekuju da i to igraš.

A valjda je auto save.

24 dana kasnije

Kako kupujete digitalne igre?
Pretpostavljam da nasa kartica ne prolazi, ako su cijene na eshopu u dolarima.
Paypal?

Prolazila je, sada više ne radi. Paypal radi.

Kako si rekao da je prije prolazilo, probao sam pa sta bude.
Ipak mi je prosla kartica.. (visa electron, rba)
Ako slucajno jos nekoga zanima.

mjesec kasnije

Imam wii u i playstation 4,je li moze netko pomoc i reci mi zasto bi kupio switch?
Volim sve Super Mario igre i to me privlaci...
Po cemu je drukciji i bolji switch od wii u?