ufff xenosaga HD na switchu OMFG :)
Jedino bolje od toga je da dođe i na PS4

Pojavio se Lost Sphear demo na Nintendovom eShop-u (a možda i na PSN-u?)

Budem skinuo, pa da probamo. Ne sviđa mi se što će biti full price, pogotovo ako će kratko trajati kao Setsuna.

Potencijalno zanimljiva vijest za vlasnike ove konzole:

http://nintendoeverything.com/square-enix-interested-in-bringing-past-games-to-switch/

Bilo bi patetično kad bi PS1 klasike stavili samo na Switch, recimo  Nadam se da će biti i toga, ali za sve platforme.

Ljudi moji, je li to moguće?

http://nintendoeverything.com/wasteland-2-directors-cut-announced-for-switch/

Jel Switch ima region free igre?

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Region free je konzola.

Region free je konzola.
Zahvaljujem.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

S obzirom da smo dobili konzolu u poslovnice, jel ima ovdje neki post da je sažeo neke podatke o konzoli? :)

Ili ak netko ima neki dobar link za upoznavanje sa svim mogućnostima konzole, bio bih jako jako zahvalan.

Ili ako netko od vlasnika može odvojiti 5 minuta i u 5-6 redaka napisat nešto.

Pratio sam dok se najavljivalo, ali moram priznat da poslije više i nisam bil tolko zagrijan.

Znam nešto, nisam totalni majmun za Switch, ali trebam znat kak i za plejku :)

Hvala unaprijed.

Plaćam rundu kad mi dođete u dućan, oca mi.

Mogu ti ja nesto napisati danas navecer ako nitko jos nije

6 dana kasnije

Da li netko ima problema sa hvatanjem WiFi signala? Jer mi signal padne na jednu crticu doslovno dva metra od rutera,dok na katu Switch ne hvata signal i offline je. WiiU nije imao nikakvih problema s time, zato mi je to jako čudno. Sve ostale konzole najnormalnije rade, naravno dok je internet normalan.

Meni je uprotno suprotno. Moj radi iznenadujuce dobro sto se Wifia tice.

Da li netko ima problema sa hvatanjem WiFi signala? Jer mi signal padne na jednu crticu doslovno dva metra od rutera,dok na katu Switch ne hvata signal i offline je. WiiU nije imao nikakvih problema s time, zato mi je to jako čudno. Sve ostale konzole najnormalnije rade, naravno dok je internet normalan.
Wifi je užasan, doduše nakon zadnjeg updatea čini mi se da je nešto bolji. Metar od rutera bi mi se već smanjilo za crticu.

6 dana kasnije

I kod mene je isti slučaj na Switchu, router je u istoj sobi kao i konzola (2 m udaljen, bez prepreka) i signal nije pun nego fali crtica. Na svim ostalim uređajima je maksimum ali na Switchu od prvog dana "slabiji" signal. :-/

15 dana kasnije

Malo o nadolazećim igrama:

https://www.youtube.com/watch?v=a_u7g5BlfiY

6 dana kasnije

Upalim danas MSN i vidim da mi je Nintendo čestitao rođendan (kad već FFA forumaši nisu, osim kolege mavericka) i poslali mi 300 platinum pointsa.
Gdje to uopće potrošiti i na što?

Upalim danas MSN i vidim da mi je Nintendo čestitao rođendan (kad već FFA forumaši nisu, osim kolege mavericka) i poslali mi 300 platinum pointsa.
Gdje to uopće potrošiti i na što?
Na my.nintendo.com. Imaš popuste na igre, wallpapere i iteme za njihove mobilne igre.

Da, samo sam negdje pročitao da ti bodovi nestaju nakon određenog vremena. Platinasti nakon 6, a gold nakon 12 mjeseci. (?)
To je baš sranje.

A dobro, možda nađem neku sitnicu.

Da, samo sam negdje pročitao da ti bodovi nestaju nakon određenog vremena. Platinasti nakon 6, a gold nakon 12 mjeseci. (?)
To je baš sranje.

A dobro, možda nađem neku sitnicu.
Točno, bodovi se troše od najstarijih prema novima, ali nakon nekog vremena nestanu. Možeš vidijet kad će nestat na profilu. Jako glup sustav ako se mene pita, a nije da su ni neke nagrade.  Ja sam do sad sve bodove potrošio na Fire Emblem Heroes jer me ništa drugo nije zanimalo.