Poklanjam gore navedenu zaštitnu prozirnu maskicu. Slučajno sam naručio za krivi model pa eto da ne stoji doma bezveze ako nekome može biti od koristi
Jucer sam bas nastavio igrati Zeldu i moram priznati da vise nisam tako siguran u zadnji paragraf
Mislim to su stvarno dvije potpuno razlicite igre. Zelda je ipak nesto ozbiljnija od Maria.
Je li ovo najbolja Mario igra? Ne bih stvarno mogao reci. Toliko je drugacija od ostalih u serijalu koje sam ja odigrao.Evo ja sam danas zavrsio main story pa da zapisem dojmove :)
Po mom skromnom misljenju sve pohvale koje je igra dobila prilikom izlaska je i zasluzila. Stvarno ne mislim da su kritike bile napuhane.
Vizualni dizajn je naprosto ocaravajuc. Od samog art stylea pa do realizacije u igri sve prikazano stvarno odusevljava. Sto je Nintendo sposoban napraviti vizualno na toliko inferiornom hardewareu je nevjerojatno. Puno puta kroz igru mi se desilo da samo stao na trenutak i samo uzivao u pogledu. Od sarolikih boja do osvjetljenja do krasnih i fluidnih animacija stvarno je uzitak gledati igru. Zvuk ni malo ne kaska za vizualnim izgledom i meni je ovo jedan od vjerojatno auditivno najdrazih SMa.
Ali sami dizajn igre generalno je vrhunski odraden. Mislim da tu Nintendo nikad ne podbaci. Od retro dodataka, koji su stvarno divni ali ih opet nema previse, preko gameplaya, koji je standardno vrhunski odraden i fluidan, do level dizajna o kojem mislim da je stvarno suvise govoriti kad se prica o Mariu.
Igra je istina stvarno dosta laksa od ostatka serijala ali mene to osobno to nije smetalo zbog toga sto mislim da joj primarni cilj ni nije bio da bude klasican tezak SM. Meni je taj fokus na istrazivanje i pronalazak power moonova lijepo osvjezenje. Stvarno igra ima ono nesto djecje u sebi. Nosi za mene onu djecacku srecu kada nades neki mjesec slucajno ili kad skuzis kako doc do nekog kojeg gledas vec pola vremena sto si u kingdomu. Bas je ona cista sreca i zabava igra i meni se to osobno jako svida.
Na kraju svega moram spomenuti kako me se posebno dojmila odlicna uporava motiva iz stvarnog svijeta. Svaki kingdom ima neku svoju temu i stvarno je svaki uspjesno ozivljen kroz vec spomenuti audio-vizualni dizajn ali i kroz vrstu NPCeva za svako kraljevstvo njihove obicaje i slicno.
Na kraju svega moram priznati da mislim da ce mi Mario ostati vjerojatno najdraza igra prve Switcheve godine cak i pored Zelde. Igra naprosto pljeni i jako mi je drago vidjeti ovako jaki Nintendo.Meni je uprotno suprotno. Moj radi iznenadujuce dobro sto se Wifia tice.
Mogu ti ja nesto napisati danas navecer ako nitko jos nije
- In Overwatch
Ja sam napokon ovu sezonu dogurao do golda. Koji je to hell dolje tamo
Mislim ni gold nije puno bolji ali bronze i silver su katastrofa. Mozes ti igrat supporta koliko hoces ali problem je sto nemas koda supportat. Naganjaju te ljudi kao Mercy i tvoja dva dpsa bjeze od tebe i njih i ostave te samog
Tako da sam sa Sym dogurao do golda. Koliko god losa bila u gornjim tierovima toliko je u nizim beast. Toliko kaznjava neorganiziranost i los aim.
Ali da comp je nightmare stvarno s random ljudima. Nadam se da ovdje svi znaju da je Wii U discontinued jos od pocetka godine. Ne vidim nikakav razlog zasto bi nudili bundle konzole koja vise nije na trzistu.
U potpunosti redizajniran Battle Mode, novi likovi i vozila, dva itema od jedno umjesto jednog.
Nije bas da je potpuno nova igra ali da ne dolazi s nicim novim takoder nije istina.
Inace uzeo Maria u petak odmah i domjovi su i vise nego pozitivni. Bas ima onaj cudesan Mario/Nintendo sarm koji rijetko tko drugi uspije rekreirati.Mene Veigue potaknuo da razmislim o onom nesluzbenom Sega Genesis Miniju ali vidio sam na kraju da ljudi nisu zadovoljni s njihovim proizvodima pa mislim da ce ipak biti gore navedena kolekcija :)
Ja ga ovih dana imam stalno u torbi od kad je krenuo faks. Put na faks, sa faksa i rupe savrseno vrijeme za Zeldu
Ja sam jako zadovoljan s kupljenim. Odradeno je sve jako dobro od same vanjske izrade do emulacije. A posto ja nisam nikad imao priliku odigrati ni jednu od ovih igara kao dijete koje je odraslo na PS1 mislim da me ceka jako puno sati kvalitetnog gaminga.
Samo Svijet Medija dere sa svojom cijenom. Ja ga uzeo u Zeldi za 30% jeftinije.Jedini problem koji sam ja imao s igrom je taj da nema nekakvu verziju abort missiona. Dosao sam do zadnjeg chaptera i rezvalili su me na zadnjim borbama. Hvala bogu nisam saveao pa sam otisao malo grindat i usao u mission i saveao i onda me razvalilo opet sve. I sad sam stuck tamo i vjv je nikad necu zavrsit jer ne mogu prihvatit ni affinity ni nista osim normal missiona. A stvarno mi se neda tako grindat.
Drago mi je da ocito imaju jos jednu kvalitetnu ekskluzivu koja je bila nista drugo no predmet sprdnje kada je leakala.
Ovo mi je jako drago cuti za Fast RMX. Meni je igra stvarno odlicna a pogotovo s obzirom na cijenu. Uz jos par sitnica komotno je mogla biti full price game.Evo FC mi je SW-3531-8735-1610.
Kad dodem do Switcha stavim FC. To mi je valjda jedina stvar koja me zivcira kod njega. Ne znam zasto ti kodovi uopce postoje. Samo suckam u igri i to debelo. Nije bas ful jednostavna ni previse forgiving.
Otkako sam otisao na more jucer sam skuzio koliko zapravo volim Switch. Lijepo iz docka u ruksak s punjacem i idemo. Umjesto da umirem u busu od dosade eto ja rijesio ligu u Fast RMXu.
Evo od danas ponosan vlasnik Switcha. U ovo malo vremena provedeno uz konzolu moram reči da sam stvarno zadovoljan.
U procesu sam nabave konzole pa gledam malo ponudu po domaćim dučanima i zanima me je li netko imao iskustva s dučanom SAT Media u Dubravi. Kod njih je konzola nešto jeftinija a imaju i limited edition Zeldu pa mi je to zgodno sve na jednom mjestu samo mi se dučan malo čini shady.