Da li netko ima problema sa hvatanjem WiFi signala? Jer mi signal padne na jednu crticu doslovno dva metra od rutera,dok na katu Switch ne hvata signal i offline je. WiiU nije imao nikakvih problema s time, zato mi je to jako čudno. Sve ostale konzole najnormalnije rade, naravno dok je internet normalan.Wifi je užasan, doduše nakon zadnjeg updatea čini mi se da je nešto bolji. Metar od rutera bi mi se već smanjilo za crticu.
Nintendo Switch
I kod mene je isti slučaj na Switchu, router je u istoj sobi kao i konzola (2 m udaljen, bez prepreka) i signal nije pun nego fali crtica. Na svim ostalim uređajima je maksimum ali na Switchu od prvog dana "slabiji" signal. :-/
Malo o nadolazećim igrama:
https://www.youtube.com/watch?v=a_u7g5BlfiY
Upalim danas MSN i vidim da mi je Nintendo čestitao rođendan (kad već FFA forumaši nisu, osim kolege mavericka) i poslali mi 300 platinum pointsa.
Gdje to uopće potrošiti i na što?
Upalim danas MSN i vidim da mi je Nintendo čestitao rođendan (kad već FFA forumaši nisu, osim kolege mavericka) i poslali mi 300 platinum pointsa.Na my.nintendo.com. Imaš popuste na igre, wallpapere i iteme za njihove mobilne igre.
Gdje to uopće potrošiti i na što?
Da, samo sam negdje pročitao da ti bodovi nestaju nakon određenog vremena. Platinasti nakon 6, a gold nakon 12 mjeseci. (?)
To je baš sranje.
A dobro, možda nađem neku sitnicu.
Da, samo sam negdje pročitao da ti bodovi nestaju nakon određenog vremena. Platinasti nakon 6, a gold nakon 12 mjeseci. (?)Točno, bodovi se troše od najstarijih prema novima, ali nakon nekog vremena nestanu. Možeš vidijet kad će nestat na profilu. Jako glup sustav ako se mene pita, a nije da su ni neke nagrade. Ja sam do sad sve bodove potrošio na Fire Emblem Heroes jer me ništa drugo nije zanimalo.
To je baš sranje.
A dobro, možda nađem neku sitnicu.
nova nintendo glupost
http://www.nintendo.co.uk/Nintendo-Labo/Nintendo-Labo-1328637.html
Jesi napravio preorder?
(Ozbiljno, wtf je to?)
Doslovno prodaju karton.
Poceli su opet sa drogama jebote gledam i cijelo vrijeme mi je u glavi koja pm, i sad budu taj karton naplacivali za masne pare, karton....karton :/
Jesi napravio preorder?pa daaa..obojica kupujemo ovo...day one
(Ozbiljno, wtf je to?)
Kaz Hirai je impresioniran. Postoji mogućnost da će Sony kopirati.
https://twitter.com/KazHiraiCEO/status/953759270474002433
Prestrašno. Mislim, fora je, ali fora za £7.99, ne £24.99 koliko će Nintendo vjerojatno naplaćivati. I pravdati se skupom softveru koji stoji iza toga. Kao što se pravdaju da je skupa proizvodnja Switch kartica razlog zašto su Switch igre najskuplje igre trenutno.
Prestrašno. Mislim, fora je, ali fora za £7.99, ne £24.99 koliko će Nintendo vjerojatno naplaćivati. I pravdati se skupom softveru koji stoji iza toga. Kao što se pravdaju da je skupa proizvodnja Switch kartica razlog zašto su Switch igre najskuplje igre trenutno.Skuplje su od PS4 igri?
Gameslord Doom primjerice je na launchu bio £49.99, dok je PS4 verzija bila £9.99. I rast my case. I da, Switch igre (multiplatform) su najskuplje.
Kad je to PS4 verzija Doom-a bila 10 funti na launchu?
Ako je to bila cijena na nedavnom sniženju, ne možeš uspoređivati sa cijenom Swtich verzije na kojoj je igra tek izašla. Jer iako je igra starija, na ovoj je konzoli nova.
Gameslord Doom primjerice je na launchu bio £49.99, dok je PS4 verzija bila £9.99. I rast my case. I da, Switch igre (multiplatform) su najskuplje.Kao što reče kolega drug Veigue,nemreš uspoređivati verziju na lanču s verzijom na popustu.
It daznt vrk det vej.
Jučer je kolega dofurao Switch od sina, tako da sam napokon prvi put igrao Switch. Moram priznati da sam oduševljen konzolom.
Igrao sam Zeldu i Mario Kart 8 deluxe. Iako sam obje igre prešao na Wii U, došlo mi je da se zaletim u dučan i kupim Switch.
Kao i svaka Nintendova konzola do sad. Učitavanja su brza i sve ide ko po loju. Nisam imao prilike igrati dok je u docku ali prijenosni način funkcionira odlično. Čim se skupi još naslova kupujem bez razmišljanja (nikad nije ni bilo upitno) a možda izađe i neka Pro verzija.
Jučer je kolega dofurao Switch od sina, tako da sam napokon prvi put igrao Switch. Moram priznati da sam oduševljen konzolom.pa koje bi jos naslove ima vec podosta igara radi kojih se isplati imat switch
Igrao sam Zeldu i Mario Kart 8 deluxe. Iako sam obje igre prešao na Wii U, došlo mi je da se zaletim u dučan i kupim Switch.
Kao i svaka Nintendova konzola do sad. Učitavanja su brza i sve ide ko po loju. Nisam imao prilike igrati dok je u docku ali prijenosni način funkcionira odlično. Čim se skupi još naslova kupujem bez razmišljanja (nikad nije ni bilo upitno) a možda izađe i neka Pro verzija.