Otkako sam otisao na more jucer sam skuzio koliko zapravo volim Switch. Lijepo iz docka u ruksak s punjacem i idemo. Umjesto da umirem u busu od dosade eto ja rijesio ligu u Fast RMXu.

Daj friend code da nabacimo koju utrku!

Još nijednog frenda nemam na Switchu, lol.

Kad dodem do Switcha stavim FC. To mi je valjda jedina stvar koja me zivcira kod njega. Ne znam zasto ti kodovi uopce postoje. Samo suckam u igri i to debelo. Nije bas ful jednostavna ni previse forgiving.

Možete me slobodno dodati,
Switch FC: 3130-4712-2154 u MP-u za sada Splatoon 2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo FC mi je SW-3531-8735-1610.
Switch FC: 3130-4712-2154
Dodao.
Moj je 2675-9329-4104

Dodao vas oboje

Sent from my iPhone using Tapatalk

A ja svu trojicu :)

Pododajen vas i ja sve čin stignen do konzole,

ima li ko od vas Mario Kart da bacimo?

Ocjene za Mario + Rabbids su tu. Nije dobro. Od 45 recenzija, niti jedna nije mixed ili negative, a Metascore je jedva 84/100

http://www.metacritic.com/game/switch/mario-+-rabbids-kingdom-battle

Inače, luka1504 , danas sam pročitao vijest (inače je službena i potvrđena od strane samog developera) da idući mjesec izlazi free DLC za Fast RMX sa 6 novih staza (odnosno 2 nova kupa).

Drago mi je da ocito imaju jos jednu kvalitetnu ekskluzivu koja je bila nista drugo no predmet sprdnje kada je leakala.

Ovo mi je jako drago cuti za Fast RMX. Meni je igra stvarno odlicna a pogotovo s obzirom na cijenu. Uz jos par sitnica komotno je mogla biti full price game.

https://youtu.be/JIsXA9l6Rak

Fak yea, Suda <3

11 dana kasnije

Ačivmenti dolaze na Switch?

https://www.youtube.com/watch?v=xX4KUUM4Sdc

Kako god, tu igru - Lichtspeer - ionako mislim kupiti. Izgleda ludo.

To bi bila roba.

Ima ljudi koji kenjaju po njima, ali realnost je da se mogu implementirati tako da ih se skroz može ignorirati. Meni su odličan način za praćenje progressa u igri i sitnica poput kad sam ju zadnji put igrao ili nešto prvi put prešao i tako.

Da nintendo ima trofeje ili achievemente, imao bih sve njihove konzole. Nadam se da ce jednog dana to implementirati.

Poslano sa Galaxy S7

Za sve vas koji volite i igrate Fast RMX - znači dvoje, uključujući mene - izašao je free DLC. Šest novih staza, čime se broj popeo na ukupno 36, koje tehnički i nisu nove već ''sklepane'' od postojećih (čak se i nazivi staza ne razlikuju previše), nema novog soundtracka, a nisu ni unajmili onog tipa koji govori ''Welcome to ______ (umetni naziv staze)''.

No, za igru koja i nije više toliko aktivna online otkako se pojavio Mario Kart, ovo je i dalje dobra stvar.

Vidimo se online! (nadam se)

Mnogi govore kako switch nema nešto igara za sada i kako su mnoge portovi starijih igara. Ali kad čovjek razmisli da ce u manje od godinu izaći/izašle igre poput Zelde, Marija i Xenoblade, dve od te tri koje ce lagano biti GotY kandidati,  ne kužim šta bi ljudi još htjeli, da ne spominjem ostale manje "bitne" igre koje su izašle ili će izaći u prvih 365 dana koliko će switch biti vani. Konkurencija nije ni blizu bila u tom vremenskom razdoblju sa kvalitetnim naslovima te ekskluzivama. Pa postavljam sam sebi pitanje na moje pitanje isplati li se kupiti switch...

Isplati, kratko i jasno :)
Jebena je konzola i imas kaj igrat.

Konkurencija nije ni blizu bila u tom vremenskom razdoblju sa kvalitetnim naslovima te ekskluzivama.
Sa jednom il dvije kvalitetne igre, jel. Ne umanjujem kvalitetu Zelde i jedine prave launch igre ( ajd, ubrojit ćemo i Mario Kart kao postlaunch naslov ), al komentar ti nema smisla.

Konkurencija je, PS4 u i biti, je imao više igara u istom vremenskom razdoblju i to dost kvalitetnih ( ne i kvalitetnu ko Zelda il Mario Kart ) i imat će ih i dalje.  Switch ti još nema, a verovatno nit će imat pravu 3rd party podršku.

Al ke god, kupi si Switch, imat ćeš šta igrat jer se nakupilo nešt igara.

Zašto nema smisla? Dali su ps4 i xone imali u prvih 365 dana na tržištu kvalitetne igre poput zelde i nesumnjivo Marija? Tu su još Mario kart, splatoon 2 i xenoblade2. Nisam pričao o broju igara općenito. Pa tu su uvijek Microsoft i Sony bili ispred Nintenda.