Bit će igara vjerojatno, samo se Nintendo mora više dokazivat s obzirom kako je Wii U prošao.
Nintendo Switch
Tolka gomila gluposti u 2 posta, u rangu pridrkavanja u mgs temama.
No on topic, nikog se ne plasi, nedostatak igara je samo cinjenica...a ako ce neko.igrat Zeldu misecima dok ne.izade nesto drugo samo nek da..
Yakuza_stinger nema se sta N dokazivat, kvaliteta njihovih first party igara je neupitna zadnjih 30 godina, vise snaga sistema njih jebe odnosno nedostatak snage.
Hahahaha doktor frustriranko opet napada. ))
Shvatljivo je sve, zato se i smijem.
Ljudi se plase nasih izjava pa nece kupit Switch lolol.
Sta nekome znaci tvoja i moja izjava ako sam moze vidit koliko ima igara koje nesto valjaju?
Uostalom, za Xbox i PS je bio ovaj Skyrim koji za Switch izlazi tek sad, nakon sto godina.
Kao i ostale multiplatform igre.
Ako vec nemaju konzolu za multiplatform ( sto meni ne smeta, jer njih mogu igrat na PS-u), onda su bar mogli izbacit jos koju igru.
Nintendo je drugaciji, i neka je, sta ce mi jos jedan Box/PS na trzistu.
Bas zato neka daju one svoje dobre ekskluzive, sta se ceka vise?
Nije nitko rekao da igre nece izac, ali vec su trebale izac.
Izdali konzolu bez igara jbt.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
A Boze komentara....switch ima najbolju igru ikada....kako kupus?
Poslano sa Galaxy S7
Kako ljude muči ovaj Skyrim, to je nešto nevjerojatno. Ista stvar je i na drugim forumima, gdje ti komentari dolaze uglavnom od onih koji su, nakon prve najave/trailera za Switch konzolu gdje se vidi Skyrim gameplay, tvrdili da je konzola preslaba da bi vrtila dotičnu igru (jer Bethesda u listopadu prošle godine, kada se dotični triler i pojavio na Youtube-a, nije službeno najavila igru već su samo rekli kako su Nintendu pomogli oko ''pravljenja'' trailera i hype-a, što je trolovima bilo dovoljno da krenu sa sprdnjom).
Ono što je kolega maverick rekao je to da je Switch u startu imao jednu od najbolje ocjenjenih igara ikad te kandidata za igru godine, bez obzira što je to ''port'' WiiU igre, dok su X1 i PS4 vlasnici, koji su spomenute konzole kupili prvi dan, malo čekali na takve (dobro ocjenjene) naslove. I, naravno, nije fulao. Ali jebiga, Switch nema Riiiiiiđ Rejsera. :(
Da sam znao da će onaj Skyrim video izazvati takav šitstorm, davno bih počeo stavljati skrinšotove iz igre.
Ma zaboli me kita za Skyrim i za ocjene ekskluziva.
Znas i sam da Switchu samo fali igara i tjt, uostalom mislim da si i sam nesto takvo potvrdio.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Znamo mi sta je on reka, samo je preuzivljen tip pa ga triba potpalit malo
Na PS4 si na launchu mogao igrati multiplatform naslove u manje vise high PC kvaliteti, moze li se na Switchu isto u cekanju ekskluziva?
Na PS4 si na launchu mogao igrati multiplatform naslove u manje vise high PC kvalitetiMisliš na indie igre, ili...?
Upravo te, no.
Yakuza_stinger nema se sta N dokazivat, kvaliteta njihovih first party igara je neupitna zadnjih 30 godina, vise snaga sistema njih jebe odnosno nedostatak snage.Ne pričam za 1st party igre. Te se uvijek prodaju kao vruće kifle i imaju kvalitetu. Ja pričam za dokazivanje u globalu. Neka dobra marketinška strategija im treba kao što su to imali za Wii koji se prodao u preko 100 milja. Ne možeš poreć da su s Wii U imali niz katastrofalnih odluka, što marketinških, što ostalih. Sav 3rd party nakon relativno dobrog starta je otišao ća. Čak ni 1st party nije bio kako spada; nije nilo prave Mario igre u stilu Galaxyja i budućeg Odysseya, Zelda je došla praktiki na kraju s tim da ista dolazi na Switch tako da Wii U nije imao vlastitu Zeldu kao što je GC imao Wind Waker ili Wii Skyward Sword. Da, Wii U je imao remastere Wind Wakera i Twilighta ali to nije isto. Doslovce na mnoge trenutke je izgledalo da ih boli kurac i većinu tog što valjda je dobivao 3DS. Zadnjih godinu dana otkako je počelo kružiti kodno ime NX, sjeti se na kojim granama je bio jadni Wii U. Samo mrvice a la indie igre.
Wii U je i kao underpowered odlična konzola, čak bi ju smatrao nekom vrstom preteče Switcha, odnosno trebao je biti kao što je Switch sada. Ali nije. Wii U je zacementirao Nintendo kao sprdnju mnogim igračima mlađe generacije, a njih ima pun k. I ne govorim to iz zlobe prema Nintendu nego tako to izgleda. Zato sa Switchom trebaju dokazat da nisu ispali iz trke. Zamisli da reclaimaju tron kao nekad sa SNES-om.
Tocno to, Switch je ono sta je WiiU triba bit.
Ja sam prezadovoljan sa Switchem, uz sve konzole koje imam taman mi je vremena da malo gustam u njemu, imam Zeldu, Thumpera, Mr. Shifty, Splatoona, Mario Kart 8, planiram jos uzet onaj Severed, Snipperclippers(cura odusevljena jebiga), a Maria nemrem docekat, jos dolazi Metroid, ima igara, meni osobno dovoljno za sad i moje slobodno vrijeme.
Konzola ko konzola je savrsena, mobilnost joj je najveca prednost i igre izgledaju odlicno na njoj, ko planira kupit nema kak razmisljat, igre dolaze.
Arms najpodcijenjenija igra godine
E da, probal sam i nju, nije mi sjela, nije moj zanr, ali da je sarmantna je.
Zadovoljan sam u potpunosti, trebam još Zeldu završiti jer mi Splatoon 2 krade svo vrijeme za Switch. Slažem se s Wolfom što se igara tiče, uskoro izlaze veliki naslovi od kojih se najviše veselim Xenoblade Chronicles 2
Sent from my iPhone using Tapatalk
Budući da nemamo topic za Mario + Rabbids, evo ovdje 2 videa Switch ekskluzive i možebitnog remek djela.
Intro:
https://www.youtube.com/watch?v=t4aV06BFrg4
Sat vremena gejmpleja:
https://www.youtube.com/watch?v=qUaIAMnCR6M
Otkako sam otisao na more jucer sam skuzio koliko zapravo volim Switch. Lijepo iz docka u ruksak s punjacem i idemo. Umjesto da umirem u busu od dosade eto ja rijesio ligu u Fast RMXu.
Daj friend code da nabacimo koju utrku!
Još nijednog frenda nemam na Switchu, lol.
Kad dodem do Switcha stavim FC. To mi je valjda jedina stvar koja me zivcira kod njega. Ne znam zasto ti kodovi uopce postoje. Samo suckam u igri i to debelo. Nije bas ful jednostavna ni previse forgiving.