Ne znam. Nema mi smisla izdavati istu konzolu sa malo bržom memorijom.
Nintendo Switch
O Bože...mislim ništa čudno za njih...
Ne žele se natjecati sa X-om i PS-om?
A s kim ce se natjecati onda? Atarijem?
Kojeg pišu onda zelis izdavati novo/staro.
Ipak je to samo glasina. Možda bude nešto sasvim drukčije.
Ne kužim zašto izdati novu platformu za 150 $, nek rađe pojeftine Wii U onda ...
Ali ništa me nebi čudilo ...
Ono što bi nevjerovatan finansijski uspjeh bio, i sa time bi možda postali jedna od najbogatijih firmi u tom tržišu (i sad su, ali i to ima granice), je da umjesto konzola krenu razvijati samo softver i go hard and multi.
Ne bi znali šta će sa lovom.
Ali sa druge strane, Nintendo je tako respektabilna firma koja je uvijek imala svoj put, nekad bi im se obilo o glavu, nekad bi doživili nevjerovatan uspjeh.
Ali su hrabro išli i vršili inovacije gdje se drugi nikad ne bi usudili.
Preporučam najozbiljnije svima da pogledaju ovaj video koji je u 5 dijelova ako se ne varam.
https://www.youtube.com/watch?v=c0gNaUib4UU
Leave your luck to heaven Nintendo...
Nintendo će uistinu biti unikatan ukoliko izdaju rebrandiranu WiiU konzolu pod nekakav njihov next gen...ili current gen.
Kao da gledam Samsung,LG i ostale proizvođača smartphonova koji su zadnje dvije generacije njihovih modela samo rebrandirali pod ovi dizajn i drugačije ime.
Nadam se da neće biti N toliko glup.
Zaključuješ prije vremena, i jedva si dočekao da ga iscipelariš.
Sačekajmo da bude službena vijest, pa ćemo onda vidjeti hoćemo li drvlje i kamenje po njemu.
Opet ti po svom...pa komentiram "glasinu" što je tu sada krivo?
I opet ne kuzim što bi ja "jedva čekao da ga iscipelarim"?
I kakvi zaključci?
Ma daj čovjeće....
Ono što bi nevjerovatan finansijski uspjeh bio, i sa time bi možda postali jedna od najbogatijih firmi u tom tržišu (i sad su, ali i to ima granice), je da umjesto konzola krenu razvijati samo softver i go hard and multi.Super je serijal (ima 7 nastavaka)
Ne bi znali šta će sa lovom.
Ali sa druge strane, Nintendo je tako respektabilna firma koja je uvijek imala svoj put, nekad bi im se obilo o glavu, nekad bi doživili nevjerovatan uspjeh.
Ali su hrabro išli i vršili inovacije gdje se drugi nikad ne bi usudili.
Preporučam najozbiljnije svima da pogledaju ovaj video koji je u 5 dijelova ako se ne varam.
https://www.youtube.com/watch?v=c0gNaUib4UU
Leave your luck to heaven Nintendo...
Samo software bi bio možda dobar potez, ali ne vjerujem u to barem za sada.
Eh da, 7, znao sam da je tu negdje ;D.
Neće Wii U tako brzo otići sa scene
http://www.techradar.com/news/gaming/life-after-nintendo-nx-here-s-what-s-planned-for-wii-u-and-3ds-1298000
Kao gamer koji je poceo sa GameBoy-em i Super Nintendom zelim najiskrenije Nintendu svu srecu ovog svijeta, ali i dosta mudrosti i pameti sa NX-om. Ma sta "ono" bilo. Sa slabim hardverom nece daleko...WiiU im je sigurno lekcija. Bez uvrede WiiU vlasnici. Ako zele privuci 3rd party developere, neka izbace sistem koji se moze nositi sa X1 i PS4. Samo se nadam da NX nece biti neka portable konzola, jer to stvarno ne bih volio, a portable je hit u Japanu. Moraju malo prosiriti vidike i paziti da privuku i nas "zapadnjake".
Mudro rečeno.
Kao gamer koji je poceo sa GameBoy-em i Super Nintendom zelim najiskrenije Nintendu svu srecu ovog svijeta, ali i dosta mudrosti i pameti sa NX-om. Ma sta "ono" bilo. Sa slabim hardverom nece daleko...WiiU im je sigurno lekcija. Bez uvrede WiiU vlasnici. Ako zele privuci 3rd party developere, neka izbace sistem koji se moze nositi sa X1 i PS4. Samo se nadam da NX nece biti neka portable konzola, jer to stvarno ne bih volio, a portable je hit u Japanu. Moraju malo prosiriti vidike i paziti da privuku i nas "zapadnjake".Slažem se. U nekoliko navrata pri kupovini raznih konzola, odbilo me kupit nitendove konzole radi slabašnog hardvera. Nije da mi je to nešto najbitnije, ali ipak gledam i to. Još bih to i progutao, ali mi ne paše šta nema nešto tipa achievement/trophy "nagrada". Baš sam namjeravao ženi kupit nitendo Wii U ili 3DS XL radi Mario Brosa, ali kad sam joj rekao da nema achievement/trophy, spao joj je elan :) I ona se navikla kao i ja na taj sistem, gura te da drage igre ideš do kraja (100%, achievement/trophy). I ako se ne varam, igre su vezane za konzolu, a ne za account? Konzola se pokvari, izgubiše je, prodaš je......i kupljene digitalne igre popušiš? To mi je još nejasnije :) A šta je tu je, kupujem odmah nitendovu konzolu čim me netko nagovori da umirim ženu sa Mario Brosem :)
EDIT: saznao sam da uz novi 3DS XL ne dolazi AC adapter već ga treba naknadno kupitm, a joj :)
Hmmm, pa recimo GC je bio up to par sa PS2 i XBox-om i imao je hrpu dobrih igara pa opet, kakvi su ono prodajni rezultati?
Ako se to ide pripisivat piratluku, to mi nema toliko smisla jer moglo se i tada kad je bilo relevatno piratizirat GC i pržit igre na mini DVD.
Ja mislim da je jednostavno tome kriva politika još iz doba N64 da se forsira cartridge umjesto CD-a čak i više nego pojava PS1 jer Nintendo je imao tad reputaciju kao glavnog u gaming industriji. Na ovim prostorima su N64 uglavnom kupivali svi koji su se prije igrali na N konzolama jer, to bi bilo logično.. A onda kad je PS1 uspio i moglo ga se pirazitizat i jeftino doć do igara - ostalo je povjest. Plus što su cartridgei za N64 bili odvratno skupi za kupit (čitao sam primjere i do 900 kn!). A i budimo realni - cartridge je bio premalen za tadašnje 3D igre unatoč raznim trikovima i skoro nepostojećim loadingom.
I otad se N nikad nije vratio na stare slave SNES-a. Wii i Handheldi su iznimke. I 20 godina su uvijek postojali isti prigovori da N uvijek forsira jedne te iste franšize, da su to dječje glupe igrice itd. Unatoč tome što N64, GC pa i Wii su imali fair share kvalitetnih i first i 3rd party igara - to nije bilo dosta. Mentalitet je odlučio klanjat se Sonyju i to je to. Nije da podržavam njihovu politiku s Wii U jer potencijal konzole je tu, samo ili ne znaju ili ga ne žele iskoristit što diže živce svima osim možda najokorjelijim N fanbojima.
Tako da, ponovit ću svoje - čak i da NX bude višestruko jači od sadašnje generacije (što bi i i trebao biti ako bi išli na next gen), i da privuče neke third party developere i krene u smjeru kojem svi kakti žele, opet bi senašle razne torce i emiliji kojih ima na lopate i bljuvali po Nintendu jer im nešto treće nebi valjalo a i na koncu, valjda im to pruža gušt.
Naravno, da se ogradim, ja ne apruvam ovo da bi NX bio oko 150 dolara i bio slične jakosti kao Wii U jer to nikome ne treba.
Ako uvedu achievement/trophy sistem, idem u kupovinu.
Ne favoriziram nijedan brand, kupujem ono šta mi se svidi u datom trenutku.
Bitno mi je igrat i guštat u tome :)
Pratit ću i dalje nitendo vijesti, nadam se da ću i njih imat u svojoj gaming sobi :)
pa eto meni ovako na drugu ovo s 150$ cijenom i da se recimo mogu igrati i wiiU igre na toj konzoli i ne zvuci toliko lose, mislim ne znam bi li se nintendo proslavio s time ali ja bih stvarno razmislio o kupovini te konzole samo zbog ekskluziva :) kontam da ako ta konzola izlazi za 2 godine, mozda ce za 150$ imati konzolu slicne jakosti kao sto su ps4 i x1 i mozda su uspjeli dogovoriti neke third party aranzmane da se i na tu konzolu portaju najnoviji call of dutyji i fife :)
Ako uvedu achievement/trophy sistem, idem u kupovinu.sad sam neodlucan u vezi wiiU odnosno cak vise je kod mene NE za kupovinu ali kad bi ovo stavili da se mogu hvaliti na forumu s nintendo trophy karticom sta trenutno igram, e pa to bi definitivno za mene prevagnulo na drugu stranu :)
Hmmm...ja nisam nikada rekao Yakuza_stinger da su N igre "djetinjaste", a da ih forsiraju? Da.
Uostalom već sam se izjasnio na ovakve gluposti koju si ti napisao za mene i etiketirao me kao nekog tko se " klanja Sonyu i mrzi sve sto nije Sony..."
Isto tako i Solid kenja da "jedva čekam iscipelariti" i ostale gluposti...
Svaka čast ekipa.