Nakon mjesec dana napokon sam se natjerao kompletno zavrsit igru tj rutu C + true ending. Drago mi je da jesam... jer sa gustom sam ju obrisao i nadam se da cu ju jako brzo zaboravit.
Ovo je jedna od igara o kojoj sam se dosta dvoumio, i ipak odlucio uzet nakon tolikih hvalospjeva ovdje. Pogreska koja se vise nece ponovit.
Iskreno nigdje nevidim kako su izvucene tolike 9ke i zasto se toliko hvali ova igra. Nisam neki hejter (nabijem te viper89 ) i volim ovakak tip igre, ali da me hebes ja to nekontam. Jedino sto mogu pohvalit su soundtrack, dizajn likova i ponekih lokacija. Svaka im cast na tome.
Kombat je toliko razvijen da je dovoljno samo lupit 3-4 puta istu tipku za jedan kombo, te tu i tamo R2 za dodge po potrebi... i tako u svakoj borbi. Svi ostali "komboi" su nebitni jer igra ima retardirani oblik tezine zvani "ajmo stavit armor na svakog protivnika da nemoze razradit par komboa i imat zanimljivu borbu". Zesca glupost...
O dijelovima igre kad ti onemoguce da se branis necu ni pocet. Koji retard je to smislio!?
Sam svijet je toliko prazan i dosadan da je igra jako dobra ako netko zeli malo ubit oko, jer pored ovoga ce mu se poprilicno zijevat. Dizajn protivnika isto ide u tu kategoriju... doslovno "meh".
O prici necu nesto pisat, jos uvijek sam u dilemi sta mislit o njoj. Dobro je pocelo, nakraju skoro usrano. Hmmm...
Ugl. mogao bi jos stosta napisat ali jednostavno nemam volje. Nebi ni ovo posto da me viper nije nagovorio jer su mi dojmovi "drugaciji" naspram vecine u ovom topiku.
4/10
Prosjecna igra za mene, nista vise.