Mi te nebi lagali, pogotovo kad je Nier u pitanju
NieR: Automata
Baci oko pola sata na neki lore o prvom Nieru i malo o Drakengardu. Kad završiš igru ćeš ostati jako impresioniran. Još ne mogu vjerovati da su tako dobru priču uspjeli ubaciti u takav jednostavan koncept igre.
- Uređivano
Meni je samo žao što nemam onaj gadget iz MiB-a da si mogu prebrisat uspomene, pa da jos jednom odigram ovo remek onak kak spada tj. skroz od nule. @Zero drago mi je da ti je igra sjela i dobro je foggy rekao , nakon A rute najbolje tek dolazi .
Po meni ova igra je nepravedno zakinuta za GOTY 2017. nagradu, al to je problem kod ove igre nema sredine tj. nekom će biti ili remek djelo ili da citiram @maverick
maverick jer bih najradije izbrisao pamćenje da ne moram to iskustvo imati u sjecanju
...
- Uređivano
f_i_c_o dao bi i ja Nieru nagradu 2017. ali za flop godine
realno stavljati Horizon koji su neki htjeli da bude igra godine i Nier u isti kontekst sa igrom koja ja postavila nove standarde u open worldu, a i sire je nerealno i suludo. ne vidim jedno polje na kojem su te dvije igre zasluzile nagradu ispred Zelde ili Maria.
Završio i treću kampanju. Kakva završnica i kakva posebna igra...štogod mislili o kvaliteti igre, zbog dizajnerskih odluka ovo mi je uvjerljivo "najhrabrija" igra današnjice kao djela nekog velikog studija. Yoko Taro i ekipa su svjetski kockari i luđaci, a kako sam vidio, nešto slično je bilo i s prvim Nierom, gdje također ono najbolje od igre dolazi pri sredini ili kraju, nakon više prelazaka odnosno kampanja. Ali ne mislim samo na taj aspekt, već i na konstantnu raznovrsnost gameplayja, od 2D dionica, napucavanja i hakiranja pa sve do rizične opcije u kojoj ti mogu biti pobrisani svi saveovi po završetku creditsa (što mi je, ruku na srce, jedna od najsjebanijih ideja ikad, i baš zato mi se toliko sviđa). I ne umanjujem ništa zasluge Platinumovaca, uz MG Rising ovo im je uvjerljivo najbolji sporedni uradak koji su napravili.
Ukratko, igra zaslužuje sve hvalospjeve koje je dobila u svijetu i stvarno ne razumijem neke koji će hvaliti primjerice SOTC ili ICO, a u ovome neće (Ili neće imati strpljenja) prepoznati i upiti svu slojevitost jednog umjetničkog djela i unikatnosti kojom Nier Automata naprosto pršti.
Živio Zero, vidi se da si čovjek od ukusa!
Kakav noob sam bio... Tsk tsk tsk...
Jbt sami hvalospjevi. A ja sam igru probao igrati u dva navrata po par sati ali jednostavno mi postane predosadno...i toliko hodati od točke a do točke b je smiješno...
I čudna mi priča i cijela igra..tipično kineski boleština od fantazije. Lol
Završio i ja konačno tu igru,A scenarij.Igra je dobra,bez nekih mana ali kad sam se tek zalaufao igra je završila.13h i gotovo.Ja neznam gdje su ovi u recenzijama nabili 26h igranja (to valjda za sve 3 glavne završetke).Jest da nisam puno sidequestova igrao a koji su btw.dosta dosadni fetch questovi.Ova igra ionako ide na više prelazaka da se vide svi završeci,al to nekom drugom prilikom.Uglavnom remek djelo nije,ima Platinum boljih igara,ali je vrijedna odigravanja.
master_x obavezno proći sva tri puta igru jer je svaki prelazak zasebno iskustvo. Tek kada prođeš tri puta igru tj imaš ta tri različita prelaska si u biti prešao igru. Mislim da ti to čak igra kaže na kraju prvog prelaska.
Ako te tješi imao sam isto mišljenje kao i ti nakon prvog prelaska, moj savjet ti je da ne odustaneš