Meni je viper poslao invite, riješio sve u 5 minuta i dobio ključ.

Ja naravno nisam dobio, a prijavio se na sva tri accounta.
Ako netko ima code viska molio bi da mi ga pm-a.
Za PS4.

imam još tri pozivnice, pa tko želi, nek se javi s nickom u ubisoft clubu, jer se invajt jedino tako može poslati.

imam još tri pozivnice, pa tko želi, nek se javi s nickom u ubisoft clubu, jer se invajt jedino tako može poslati.

pa da uštedim ljudima novce i vrijeme, da ne kupuju igru, nego da se odmah uvjere s čim imaju posla

Evo uslo mi je sad pa sam stavio skidat. Sutra cemo vidjet jel igra valja.

Evo uslo mi je sad pa sam stavio skidat. Sutra cemo vidjet jel igra valja.
Ne moraš čekat sutra, click down below for instant answers.

Ne valja

Jebo te sjecam se kako je ovo izgledalo u najavi i na sta lici sada...ko prvi watch dogs

da li je netko dobio code invalid  na mailu ? poslao frendu i ne sljaka mu.
ludiloop hvala za extra kod :) namda se da ce raditi , ah ubisoft

Jebo te sjecam se kako je ovo izgledalo u najavi i na sta lici sada...ko prvi watch dogs
"Pre Alpha gameplay footage"
Eto. Šta bi ti? 

Kakav downgrade?! Zabrijali ste zesce.. pa igra isto izgleda kao prvi trailer.

Danas počinje beta, biti će puno igranja i pisanja u temi, pa samo da upozorim na neka pravila ponašanja.

Dakle, piše se o igri i dojmovima onih koji su igrali.

Ne piše se o tome kakav (ni)je Ubisoft. Ako imate želje uspoređivati ovu igru s nekom drugom u žanru - otvorite novu temu za to. Za sve što nema veze direktno sa samom igrom, otvorite novu temu i tamo o tome raspravljajte do mile volje.

Danas počinje beta, biti će puno igranja i pisanja u temi, pa samo da upozorim na neka pravila ponašanja.

Dakle, piše se o igri i dojmovima onih koji su igrali.

Ne piše se o tome kakav (ni)je Ubisoft. Ako imate želje uspoređivati ovu igru s nekom drugom u žanru - otvorite novu temu za to. Za sve što nema veze direktno sa samom igrom, otvorite novu temu i tamo o tome raspravljajte do mile volje.
dobro direktore, da bi rijec rekao , a kamoli slovo :)

Ja se samo bojim da ce biti obicni genericni TPS. Valjda sam u krivu. Ali vjerojatno nisam.

Ovo isključivo mislim da treba igrati u co-opu s pravim igračima.

Poslano s mobilnog telefona S7

Beta se otvara za nekih sat vremena.