Ovo isključivo mislim da treba igrati u co-opu s pravim igračima.necu te moc stalno vodit
Poslano s mobilnog telefona S7
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
ZoNTrA poput Divisiona?
Ne.
da cujem dojmove od vas koji ste betu vec pokrenuli?!
Ja sam na poslu do 16, poslije toga imam ispit na faksu...necu stici srat a kamo li odigrat kaj veceras
Evo ja upravo krecem pa cu uskoro javit dojmove.
Prvi dojmovi:
Igra grafički izgleda ocajno lol
Napucavanje je mehh, a voznja autom ima nekakav neobičan lagg kada skreceš...AI na Ubisoft razini. Ocajan.
I kretanje lika je nekak retardirano i tromo. Igrao pola sata, ne da mi se vise. Odo radije Sleeping Dogs igrat.
Znaci valja. Odlicno.
Poslano s mobilnog telefona S7
Ko ce ga znat. Treba vise probat. Ali stealthy nacin rjesavanja misija je odlican.
Jel treba neko key ? Mogu invajtat jos dvoje ljudi.
Evo ja igrao nekih 1h,ogromna mapa,ne previse ziv svijet,grafika ok,napucavanje tako tako,dobro je samo one shot u glavu i padaju,kretanje lika nekako cudno ,previse divisiona,ima hrpa stvari za pokupiti,vjerujem da je bas ciljano igranje za co-op,teammatovi mogu i ubiti nekoga cak,AI glup dosta,nema klasicnog COVERA sto je veliki minus s obzirom da zele da pristupas svemu takticki,ima neki cover da se nekako kilavo priljubi uz zid,nema shoulder swapa ili ga ja nisam uspio otkriti,customizing je uber dobar sto se tice lika,odjece,oruzja,tu su si dali truda bas mnogo,probao vise oruzja i ok izgledaju,ali sad da je neka realnost tu toga i nema sto se tice handlinga,recoila,te ostalih karakteristika sto oruzja imaju...let s helikopterom lose izveden,bas neki cudan movement,ima hrpa skillova za upgrade lika,teama i ostalih npc-a koje mozes unajmiti,vidio sam zasad 4 frakcije ako je to u igri jer ima neki izbornik s razlicitim neprijateljima,igra u naseljenom i nema bas neku fluidnost,bas se osjeti losiji framerate kad je vise toga na mapi.Zasad mi i nije ono must have neki,osim ako s timom bude zabavnije sto mislim probati sutra.
Ja sam malo kasnije probao Divisiona. Pa kretanje u Divisonu je 200 puta fluidnije (a stalno se zalim da je zakurac u Divisionu).
Kretanje i kameru u ovome je očaj.
Igra izgleda debelo nedovršeno, a izlazi za mjesec dana.
Kao najveći fan posljednje Ghost Recon igre očekivao sam daleko više...
Šteta što jako dobre i iznenađujuće stvari u ovoj igri zbog razočarenja u osnovama gameplay mehanike padaju u drugi plan...
Kastomizacija lika je na vrhuncu.
Točno kako sam ga zamislio prije pristupanja ovoj beti, sam ga i napravio.
Ima dovoljno svega, da kao u Simsima napravite točno po svojoj želji lika kojeg ćete kontrolirati.
Za neke stvari mi je smješno da su u igri; dapače iznenađujuće - Camelback ruksak kojeg i sam imam.
Oakley naočale; klasični semper fi dožel...
Ae, rula kastomizacija totalno.
Ovako. Razočaran sam igrom u ovom stanju jako!
Nikakve kemije među likovima. Ne neželim slušat kako je ovo COOP naslov; jer je i nije.
Ghost Recon Future Soldier je igra istog koncepta u linearnoj kampanji gdje su AI likovi bili odlični suborci.
I ne samo to. Bili su odlično napisani...
Imali su priču i bili su međusobno povezani; stalo mi je do likova i bili su i više nego pamtljivi...
Najveća katastrofa u igri mi je kretanje igrača.
Nakon onog savršenstva u The Divisionu, kretanje u ovoj igri je kao otišlo u 2000. godinu.
Užas užasa. 360 kretanje ne postoji, samo pravocrtno...
Čak je i u Future Soldieru kretanje daleko bolje; makar je i ta igra imala problema s kamerom i sustavom kretanja.
Druga koja ne valja u igri totalno loša optimizacija, morao sam gro reducirat detalje, da bih dobio ništa od boljeg izvođenja igre.
Neznam koliko su u stanju ispolirati ovo do izlaska; čisto sumnjam.
Animacije izgledaju lijepo, grafika izgleda dosta loše u odnosu na standarde i daleko ispod prvog prikaza igre.
Downgrade ponovo očit. I nisam lud na njih zbog toga; lud sam više, jer igra ima fantastičnog potencijala.
Prvo što me je oduševilo, jest kompleksnost gameplay elemenata sa kojim imamo široku paletu korištenja gadgeta, gunsmitha.
Rate of fire, skidanje i stavljanje prigušivača u realnom vremenu. Mogučnost isključivanja crosshaira!!! I cijelog HUD-a!!! Najbolje dvije stvari u igri!
Totalno podiže emerziju što se mene tiče.
http://youtu.be/MkR1SF3oWQA |
Mapa je ogromna i sviđa mi se, a to je samo jedna od 21 lokacije u igri.
Ne gine stotinjak sati u ovoj igri. Sustav napredovanja i sustav perkova je odličan. A gunsmith i customizacija oružja je van svake pameti!
Vožnja je tragikomično bolja nego u Watch Dogsu i to za tri koplja! No nije nešto neviđeno i nešto predobro. Dovoljno dobro da se da prolazna ocijena.
Ono što mi je isto zapelo za oko; jest napucavanje koje je vrlo sočno i dobro dijeluje. Recoil oružja je dobar, napucavanje je dobro.
Jedino što sve to uz optimizaciju bi trebalo biti fino uglađeno i fluidno kao u Divisionu.
Neznam šta da mislim. Prednaručit ću igru, jer mi ima više vrlina nego li mana.
I jer sam jebeni fan serijala. No nadam se da će dosta toga lošega ispraviti, ako ne prije izlaska; daljnim patchevima.
Neka igru odgode i na godinu dana, nema veze, samo da ju naprave kak spada.
Ima dobar osjećaj recona i kretanja kroz lokacije, pa je s toga jako dobra stealth igra.
No nadam se da će ovi problemi i poteškoće sa izvođenjem biti riješeni. Inaće bit ću jako ljut.
Malo je žalosno da je igra u ovakvom stanju nakon 4 godine rada na njoj!
Vraga oni rade 4 godine na ovome.
Ovo su sklepali nesto u 2 godine, a prije toga su napravili "Pre alpha gameplay" CGI trailer.
Ja sam sad odigrao sa ekipim iz foruma, prešli tih 6 misija i to je to, nemam više potrebu za igranjem, zaobilazi se, previše dobrih igara izlazi da bi na ovo trošio vrijeme.
Kastomizacija lika je na vrhuncu.skocili su sa 5 faca iz divisiona 10 faca i opet si napravio bradatog majmuna :
ako ti je ovo vrh kustomizacija onda...ko da si kopirao onog lika iz MOH 2010 aka murica fuckyeah
Nadam se da si ga nazvao i Mr. Generic
Cole™ super sto se tice oruzja, ali svejedno sta imas na oruzju svi padaju od jednog metka, tako da taj custom oruzja mi je vise kozmeticki detalj a ne prakticni.
Sad tek vidim koliko volim division kretnje ponasanje lika,cover i sve ostale stvari, bas onako naprednije izgleda barem graficki puno bolje meni nego wildlands,jest da je svijet puno manji , ali nekako mi puno zivolje izgleda division.
Division izgleda 15-ak godina modernije. :(
Pogledaj kako je i u Future Soldieru kretanje bilo puno bolje...
Iako je sama core mehanika bila dosta čudna.
https://youtu.be/XJPbukRdxNY