Tako je. I sve to možeš napraviti dok na glavi nosis Chicken Hat !E a zbog čega je MGS V ultimativna open world stealth igra? Zašto? Vidim da je sad 109kn, pa se dvoumim.Možeš se sakriti u kutiju kraj koze. Za kozu zakvačiš padobran koji privuče stražara. Ti iskočiš iz kutije i nokautiraš ga tako da mu baciš šaržer u glavu. What more could you want?
Poslano s mobilnog telefona S7
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
mene taj wildlands uopce ne privlaci, bas mi izgleda kao nesto sto sam igrao na ps2,3 max,full bezveze, zasad izgleda lijepo i to je to.
http://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-us/home/
Evo tko se zeli prijaviti za betu.
Pogledao ova zadnja dva gameplay videa. Ili su nemastoviti s prikazom igre, ili je sama igra takva.
Bas djeluje kao nekakav deja vu, mix Far Crya, MGSV, Just Cause. Mozda bude zabavno u coopu ali zasad djeluje bas bezlicno.
upload img
Dobio kljuc upravo i mogu jos trojicu da pozovem u betu ako to tako radi,pise invite 3 friends
24,4 GB beta
Za koju platformu? Ako je za PC/PS4 može meni jedna? Prijavio se ali nisam dobio....upload img
Dobio kljuc upravo i mogu jos trojicu da pozovem u betu ako to tako radi,pise invite 3 friends
24,4 GB beta
Za ps4,vec sam obecao dati ekipi s divisiona,sorry :)
kolko je max igraca, trebamo strgat ubisoftov open world kad navalimo
trebamo strgat ubisoftov open world kad navalimoBez brige, Ubi se sam pobrine za to.
hahahah lako moguce da nesto nece raditi s obzirom na njihove servere
Meni jos nisu kod poslali. Necu ni igrati. Ostavio sam život u Diviznu i oni ovako.
Meni jos nisu kod poslali. Necu ni igrati. Ostavio sam život u Diviznu i oni ovako.ako ti se igra samo reci , rjesit cemo.
Ma dobio sam invite ali Ubihard jos nije poslao kod da mogu skinuti. Nema maila...nista
pogledaj na https://account.ubisoft.com/en-GB/login ili direktno na ghots recon siteu, jer neki nisu ni mail dobili, a tamo im se vidio code koji mogu iskoristiti...
toliki je fan ubisofta da ni ne zna za tu stranicu.
strasno
Znam. Nema nista tamo.
Opet Ubigovno u elementu. Frend mi na mail posalje pozivnicu, ja kliknem na mail kako bi dobio pristup beti, upisem svoje podatke od Ubisoft Cluba, potvrdim da nisam robot i dalje nista. A svi su podatci tocni. I kako da covjek normalno zaigra betu onda?!?
Opet Ubigovno u elementu. Frend mi na mail posalje pozivnicu, ja kliknem na mail kako bi dobio pristup beti, upisem svoje podatke od Ubisoft Cluba, potvrdim da nisam robot i dalje nista. A svi su podatci tocni. I kako da covjek normalno zaigra betu onda?!?sutra tek pocinje i cekaj kod na mail za download, 24,4 GB ti je, ima vremena stignes skinuti.
Opet Ubigovno u elementu. Frend mi na mail posalje pozivnicu, ja kliknem na mail kako bi dobio pristup beti, upisem svoje podatke od Ubisoft Cluba, potvrdim da nisam robot i dalje nista. A svi su podatci tocni. I kako da covjek normalno zaigra betu onda?!?navodno dobijes dva maila, jedan sa timinvajtom i drugi sa kodom, sa razmakom od par sati...
ja nemogu poslat invajtove frendovima, prije ce smrt po mene, nego da posaljem invajtove...ubisoft nadmasuje sam sebe sa tim