Upravo se prijavio za Betu

EDIT:
Evo link, ako se jos neko hoce prijaviti.

https://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-US/beta-registration/index.aspx

EDIT:

ako uspijem promijeniti stari mail koji imam regan na svoj racun prijavit cu se da probam tu betu :)

6 dana kasnije

Još jedna prevara iz radionica Ubisofta.

EDIT:

Kada ce biti dostupna beta ? Igra na istu foru ko D-game :)

13 dana kasnije

Ocekujem betu tamo drugi mjesec. Nije ista fora kao Division. Division ti je mmo-ish looter- polu RPG, a ovo je cistokrvna open world akcijska igra. Ako ista mozes je usporedit sa MGSV po scopeu opcija tj pristupu objektivima plus air vozila, a bome i Ubisoft je uzeo pune inspiracija za mehanike... sto je jako dobra stvar jer je MGSV ultimativna open world stealth igra na trzistu (ubisoft nema takav smek da napravi bolju igru od nje al mogu probat). Division ganjas brojeve i gear, tu je klasican damage, jedan metak u glavu i cao (obicni neprijatelji)... dakle kao MGS, Far Cry, Just Cause i takve igre. Plus, tu ti je Stealth bas opcija.. znaci bas tactical open world. Treba pricekt betu i vidjet koliko je ubisoft downgrade hammer jako udario, al bar ce svijet bit fakat ogroman. Najveci dosad od njihovih studija.

Treba pricekt betu i vidjet koliko je ubisoft downgrade hammer jako udario, al bar ce svijet bit fakat ogroman. Najveci dosad od njihovih studija.
Mene jedino brine što će sa svojim forsiranjem open worlda vjerojatno uništiti još jednu dobru franšizu. Da, otvorena mapa može pružiti obilje taktičkih opcija, al' kada to Ubisoft radi, obično to postane "moraš skupit sve što se vidi od ikona na mapi" iskustvo.
Ako ništa drugo, virtualni svijet bit će autentičan budući da su poslali svoju ekipu da mjesec dana fotografiraju Boloviju za level dizajnere.

Bas to.
Inace mogu se fokusirat na core gameplay kad ne moraju radit  pravu neku pricu i likove za koje i onako nisu sposobni nesto previse. Ako su core gameplay i takticke opcije dobre moglo bi bit nesto od igre..

E a zbog čega je MGS V ultimativna open world stealth igra? Zašto? Vidim da je sad 109kn, pa se dvoumim.

Poslano s mobilnog telefona S7

Jer nemas bolje open world STEALTH igre. Neogranicene mogucnosti, fantastican level dizajn, ispoliran gameplay i zabetonirane performanse na konzolama. AI je jako dobar. A sam engine se prilagodjava tvom igranju da o tom ovisi cak i kakvu ce opremu imat neprijatelji. Dubok sustav nadogradnje opreme i vlastite vojske.  Open world nije kao recimo gta nego dodjes na lokaciju koja tj je objektiv i imas tako reci neku bazu koja je dobro dizajnirana i sad ti mozes odigrat to na hrpu nacina. Ne free roamas (iako mozes) doslovno vec fokusirano pokreces misije. Vidi se da taj tactical pristup uzima i wildlands. Problemi za mgsv su slabija prica pogotovo nedovrsen kraj, al za njubare poput tebe koji nisu nikad igrali mgs mogu uskocit bez beda a cijena od 109 kn je odlicna..

E a zbog čega je MGS V ultimativna open world stealth igra? Zašto? Vidim da je sad 109kn, pa se dvoumim.

Možeš se sakriti u kutiju kraj koze. Za kozu zakvačiš padobran koji privuče stražara. Ti iskočiš iz kutije i nokautiraš ga tako da mu baciš šaržer u glavu. What more could you want?

Možeš se sakriti u kutiju kraj koze. Za kozu zakvačiš padobran koji privuče stražara. Ti iskočiš iz kutije i nokautiraš ga tako da mu baciš šaržer u glavu. What more could you want?
kad god se pocne pricat o open worldu sjetim se ovog videa od videogamera, poceli o glazbi a na kraju bas dobro komentiraju sam open world i mehanike. Obavezno pogledajte kad uhvatite vremena, good stuff

https://www.youtube.com/watch?v=fsu_L681Zbs

kad god se pocne pricat o open worldu sjetim se ovog videa od videogamera, poceli o glazbi a na kraju bas dobro komentiraju sam open world i mehanike. Obavezno pogledajte kad uhvatite vremena, good stuff

https://www.youtube.com/watch?v=fsu_L681Zbs
Odlična rasprava, bacite pogled svi zainteresirani! :

24 dana kasnije

Svaki video za svaku igru im je isti  "hello! Ja sam debil iz ubishita,danas vam pokazujem igru koja nece imati veze sa zavrsnim proizvodom jer cemo je downgradeati "

Pa sto igras Division onda?

Jer mi se dio igre sviđa.To ne mjenja cinjenicu koju sam gore napisao.Ubishit-majstori prevare i copy/paste politike

Ja sam najveći fan ikad igdje onog Future Soldiera; ali ima gro stvari koje me tu sada smetaju, ali okej.
To će se sigurno još mjenjat gro. Ali nije mi jasno kako stalno iznova istu jebenu misiju pokazuju; rekao sam već.
Neću uopće više ništa gledat o igri, ionako ću riskirat sa kupnjom iste; jer čole voli ubisoft igre.

Pa evo novi video je nova misija.

Ae nisam skužio. Ako ovaj crosshair ne daju mogućnost micanja, popišat ću im se na server.