Evo red je da se i ja raspišem malo oko dojmova.
Prvenstveno se mora pohvaliti dizajn menija. Stvarno su lijepo uređeni i gušt je scrollati njima u trenucima kada igra ne radi. Srećom, Ubisoft se potrudio da tih trenutaka ima jako puno, zato sam i dobio priliku istražiti sve čari Optionsa te j upravo u toj potrazi utvrđeno da je ova igra odlično optimizirana za sve one koji imaju naprednije grafičke kartice od GTX 1080. Tu se mora spomenuti i nevjerojatna raznolikost u svim greškama koje se pojavljuju. Počnimo od predivnog Ribera-1000b errora, zatim vrlo atraktivan Oruro-00107, a ne smijemo zaboraviti na jednako prisutan Tarija-00100.
No to nije sve što Wildlands nudi. Ghost Recon prvenstveno služi kako bi zbližio ljude u svojem predivnom coop sistemu. I ne mogu reći da je tu zakazao. Trenuci kada vas ne želi spojiti, ponovno, tih je puno, ispunjeni su zbližavanjem između prijatelja i kolega tijekom kojeg se rađaju vrlo maštovite psovke.
U trenucima kada radi, e onda kreće prava stvar. Igra nema neku posebno razvijenu priču, no ruku na srce nije ni potrebna. Ovo je igra u kojoj bi gameplay trebao biti najvažniji. Grafički downgrade postao je trademark dragog nam Ubisofta pa je sveprisutan i ovdje. Ipak, igra me ponekad i iznenadila. Noćni let iz jednog teritorija na drugi dok trepere šarena svijetla okolnog grada i autiju na vijugavim cestama Bolivije začudo su vrlo lijep prizor.

No onda se dogodi ovo.

Ovo je doslovno odvratno. Ja stvarno ne razumijem. I još je riječ o praznom svijetu! I da tako loše izgleda...
O umjetnoj inteligenciji treba reći da apsolutno ništa ne kuže, ne vide, ne čuju... Da su u tom aspektu uspjeli kao što je jedan MGSV uspio, puno toga bi se moglo progledati kroz prste. Ali jednostavno ni to ne radi kako spada.
Tužno je što igra ima toliko potencijala. Stvarno je izvrsna ideja i neke mehanike su odlično napravljene. Ali onaj trenutak kada je to audiovizualni krš sve pada u vodu. Neke sitnice kao zvuk kotača kako ide preko snijega nekad se čuju, a nekad ne. Kotači se nekad uopće ne okreću. Mogu ljudi govoriti da je ovo tek beta, ali nema tog čuda koje ih može spasiti od ove nedovršenosti.
Najčudnija stvar je što sam se zabavio! Bilo mi je intersantno uređivati oružja, skupljati nove dijelove, prilagođavati odjeću okolini, ima toliko sitnica, a onda ima toliko sitnica koje su previdjeli. Nisam ni ljut, tužan sam jer je potencijal za igretinom propao.